Tekrar Seçime Gidilecek

Onur Şahan

Cezalı
Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Özdoğan, “Mayıs’ta Galatasaray’da kongre olması gerekir. Hukuki süreç açık. Biz de hukuk neyi öngörüyorsa onu yaparız. Tüzük hükümleri açıktır. Her 3 senede bir Galatasaray’da olağan kongre yapılır diye. Biz de Mayıs ayında bir seçimli olağan genel kurul yapmak zorundayız. Hepimiz tüzüğe uymalıyız” şeklinde konuştu.

SEÇİM YAPILMAZSA HUKUKSAL SÜRECİ BAŞLATIRIM. SEÇİM KİMSEYE ZARAR VERMEZ

Ahmet Özdoğan, “Gerçek olan şey şudur: Galatasaray, Mayıs ayında kongreye gitmelidir. Gitmezse bir hukuki süreç başlayabilir. Ben Divan Kurulu toplantısında bunu deklare ettim. Mayıs ayında kongre yapılmazsa ben hukuki süreci başlatacağımı deklare ettim. Sözümün arkasındayım. Bizim kaosla işimiz yoktur. Bizim istediğimiz şey seçimdir. Şartları uyan herkes aday olur.

Galatasaray’da 3 yılda seçim olacağını gerçeğini görecektir. Bizim istediğimiz şudur. Biz seçim gelsin herkes aday olsun istiyoruz. Bu sayın Ünal Aysal’ı ya da bir başka yöneticiyi zor durumda bırakacak bir şey değildir. Biliyorsunuz sayın başkan geçen Mayıs’ta ben bazı arkadaşlarla çalışmak istemiyorum diye olağanüstü bir seçim tertip etti. Şimdi biz onu olağanüstü seçim olarak kabul ediyoruz. Mayıs ayında ise olağan seçim yapılmalıdır. Ayrıca bu bir gelenektir. Galatasaray geleneklerine bağlı bir kulüptür.

Eminim sayın başkan ve yöneticiler de Galatasaray’ın bu nedenle hukuksal bir sürece girmesini istemeyeceklerdir. Kimse zorda kalmayacaktır. Bu nedenle

İlkokulda sınıf başkanlığı için bile bu kadar sık seçim yapılmıyor. ( en azından bizim zamanımızda böyleydi)

Secim yapilir ama baskan degismez..allah'tan kongre üyeleri bizim taraftar seviyesinde degil..bizim forum'a kalsa her maglubiyet sonrasi baskan,hoca falan degisirdi..

Defolun İrlandalılar,huzur verin artık huzur...

Ali dürüst ve Apdülrahim Albayrak ta yeni listede olacakmış

Gereksiz yine seçilir Ünal başgan

En rahatı yapsın ileride başı ağrımasın.Cadı kazanı gibi camia herkes bir birinin ardından sallıyor. Gelecek sene birde seçim olmalıydı, olmamalıydı laflarıyla uğraşmasın.Zaten rakibide yok.

Hem yönetim kadrosu da biraz güçlenmiş olur.

Daha ne seçimi. Bir de bizim kaosla işimiz yoktur demişler, durup dururken böyle laf etmekten anladığım GS yönetim kurulunda bir koltuk kapma sevdası...

Sikinti yok zaten baskan yonetim kurulunu degistirmeli. Ali durst geri donecek deniyordu iyi olur.

Bunu da alir buyuk baskan

Ayni sahis mi?

Ayni sahis ise, derdi belli oldu.

KONYA’nın Ereğli İlçesi DP Belediye Başkan adayı Ersin Akdoğan, silahla tehdit edildiği iddiasında bulundu.Akdoğan, otomobili ile bir akrabasına ziyarete gittiği sırada 2 otomobille önünün kesildiğini, yüzlerini kaşkol ve bere ile kapatan kişilerin başına tabanca dayayarak, başkan adaylığından çekilmesi ve AKP’li Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan hakkında eleştirilerde bulunmaması yönünde tehdit ettiklerini iddia etti.Olay yerinde inceleme yapan Jandarma, 3 adet dolufişek buldu.

Ali Başkan tekrar dönerse bizim için muazzam olur

Başkanda teklıf götürmüş zaten

Ali Dürüst başkanlığa aday!

aliDurust_yandan.jpg

AJANSSPOR - 31 Ocak 2014 Cuma, 09:51

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın olağanüstü kongre hazırlıkları yapmasının ardından muhalefetin önemli isimleri, Ali Dürüst'ü adaylık konusunda ikna etmeyi başardı.

Transferde çok sıcak saatler yaşayan Galatasaray'da gündemin bir diğer önemli maddesi de erken seçim... Başkan Ünal Aysal'ın hem güven tazelemek hem de görev süresi ile ilgili spekülasyonları bitirmek amacıyla Mayıs ayında olağanüstü seçime gitmek için harekete geçmesi sonrası dün çok flaş bir haber kulislere düştü... İddialara göre, bir önceki yönetimde başkan yardımcılığı yapan fakat ardından Ünal Aysal tarafından dışlanan Ali Dürüst, Mayıs'ta aday olmak için ikna edildi.

3 ÖNEMLİ İSİM DAHA TEKLİFİ KABUL ETTİ!

Gelen bilgilere göre muhalefetin önde gelen isimleri, yapılan yoğun görüşmeler sonrasında Ali Dürüst'ün inadını kırdı. Daha önce birçok kez başkanlığı düşünmediğini belirten Dürüst'ün bu kez yoğun baskılar sonrasında 'hayır' diyemediği öğrenildi. Ayrıca Galatasaray camiasında önemli yeri olan en az 3 kişinin daha Dürüst'ün yönetiminde yer almayı kabul ettiği de iddialar arasında.

DÜRÜST, AYSAL'A NET BİR YANIT VERMEDİ

Fakat muhalefetin bu flaş hamlesine karşılık Ünal Aysal'dan da çok önemli bir karşılık geldi... Aysal'ın Dürüst'le bir araya geldiği ve yeni yönetiminde yer alması için teklif götürdüğü iddia edildi. Bu gelişme Galatasaray kulislerinde büyük ses getirirken, Dürüst'ün kesin bir yanıt vermediği belirlendi. Aysal'ın ayrıca Abdurrahim Albayrak'ı da yeniden yönetime almak istediği öğrenildi.

ONLARI YENİDEN FLORYA'DA İSTİYOR

BAŞKAN Ünal Aysal'ın özellikle 2011-2012 sezonunda yaşanan şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olan Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ı yönetimden çıkarması Fatih Terim'i güçsüzleştirmek için yapılan bir hamle olarak değerlendirilmişti... Aysal'ın Terim'le yollar ayrıldığı için bu ikiliyi yeniden Florya'da görmek istediği ifade ediliyor

Her ne kadar biçok konuda başkanı eleştirsem de istikrar adına yeniden seçilmesi taraftarıyım..

olağanüstü seçimlerde görev süresi 3 yıl değildir, seçim yapılması gerekiyor doğru söylemiş.

örneğin 2010 da seçim yapıldı bir sonraki seçim 2013 de ama başkan 2012 de istifa etti ve olağanüstü seçim yapıldı. seçimi kazanan yönetim 1 yıl görev yapar yani 2013 olağan seçimine kadar.

Anlamadigim olay tamam Muhalefet olsun iyidir yönetim icinde iyidir dahada basarili olurlar ama geliri 200 mil Eurolara cikarmis bir Yönetime bukadar acimasiz muhalefet niye?

Hicbir yeni gelir kapisi acamiyan hatta faizlerini karsiliyacak kadar gelir elde edemiyen ancak su bankadan bu bankaya kredi aktaran yeni yapilan statlarinin isim hakkindan bile önümüzdeki 10 yil faydalanamiyacak bjk yönetimine bile bukadar muhalefet yapilmiyor.

Gelenek adı altında kimlerin tetikçiliğini yapıyor bu zat .......

neyse en hafif tabirle en kısa zamanda Allah belasını versin diyorum sadece .

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı.

Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.

Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.

Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi

tekrar seçim yapılacağı en baştan bellydi mayıs dedik o kadar aysalda gidecek malesef tek ihtimal tekrar Ali Dürüstü yanına alması yoksa işi zor

Geri
Üst Alt