tekrarlayan aft sorunu

Renktaş bela birşeydir bilirim

Eczanelerde var, Sambucol diye Karamürver ekstresi
Tablet ve şurup var
Şurup aslında çocuklar için ama direkt al ağzında çalkala
Gece yatarken, gün içinde 2-3 defa
Tabletini de alabilirsin tabi ama şurup birebir aft’a temas ettiğinden daha hızlı iyileşiyor bence
2-3 güne etkisini görüyorum ben

Ama biraz pahalı açıkçası, karadut veya karadut şurubu olsun, olmadı reçeli olsun iyi geliyor diyorlar

Bağışıklığın düşük olduğunu gösterir diyorlar, başta C olmak üzere vitamin, mineral takviyesi de iyi olur

Çok geçmiş olsun

Not: doktor değilim, tecrübeyi anlatıyorum, sambucol de ilaç olarak geçmiyor

Renktaş bela birşeydir bilirim

Eczanelerde var, Sambucol diye Karamürver ekstresi
Tablet ve şurup var
Şurup aslında çocuklar için ama direkt al ağzında çalkala
Gece yatarken, gün içinde 2-3 defa
Tabletini de alabilirsin tabi ama şurup birebir aft’a temas ettiğinden daha hızlı iyileşiyor bence
2-3 güne etkisini görüyorum ben

Ama biraz pahalı açıkçası, karadut veya karadut şurubu olsun, olmadı reçeli olsun iyi geliyor diyorlar

Bağışıklığın düşük olduğunu gösterir diyorlar, başta C olmak üzere vitamin, mineral takviyesi de iyi olur

Çok geçmiş olsun

Not: doktor değilim, tecrübeyi anlatıyorum, sambucol de ilaç olarak geçmiyor
Sağol rdaşım. Deneyeyim bir şey kaybetmem. Her türlü çekiyorum acıyı zaten

Agiz ve diş sagligi cok onemli. Diş fircalamayi eksik etmeyelim. Bunun yaninda vitamin ve demir eksikligide bu sorunları tetikleyebilir

Hanımda baş gösterir kurtulmak için epey ugraştık arada yine gelir. doktor bey bize bir öneri yapmıştı aft bittikten sonra diş fırçası yeni bile olsa değiştirin eskisi çöpe demişti yazayım dursun.

İşin erbabı geldi. Hoşgeldin doc

Estf dostum. Pek alanım sayılmaz. Zamaninda öğrendiklerimizle yetiniyoruz. Çoğu zaman yazdığım sebepten kaynaklaniyor maalesef. Eger bunlara dikkat ettikten sonra hala devam ediyorsa ileri tetkik gerekebilir kanaatindeyim. Mesela bunun yaninda goz agrilari, eklem agrilari vs de olursa oto-immun hastaligin belirtiside olabilir, Behçet hastaligi gibi. Ama bunlar daha nadir gorunen durumlar. Agiz sağlığı en cok sebebiyet veren durum diye biliyorum.

image.jpg

Hocam ben ismini bilmiyordum hastalığın
Bazen bazı restonlarda temiz olmayan çatal bıçak sonrası çıkıyordu bende de
2 saate gideriyor bu ilaç onu
Damakta yara gibi birşey dimi bu hastalık,yanık gibi ne yedirir ne içirir

15C0C84D-1E6A-4BA6-A991-6A6D394D1EDC.webp
15C0C84D-1E6A-4BA6-A991-6A6D394D1EDC.webp

Estf dostum. Pek alanım sayılmaz. Zamaninda öğrendiklerimizle yetiniyoruz. Çoğu zaman yazdığım sebepten kaynaklaniyor maalesef. Eger bunlara dikkat ettikten sonra hala devam ediyorsa ileri tetkik gerekebilir kanaatindeyim. Mesela bunun yaninda goz agrilari, eklem agrilari vs de olursa oto-immun hastaligin belirtiside olabilir, Behçet hastaligi gibi. Ama bunlar daha nadir gorunen durumlar. Agiz sağlığı en cok sebebiyet veren durum diye biliyorum.
Testler temiz hocam. Hepsine baktılar. Nedensiz sürekli çıkıyor Ama şu ağız temizliği ve yeni diş macunu ile yoluna girer diye umut ediyorum

aft yarasından kastınız buysa benim ergenliğimi yaşanmaz hale getirmişti bu mered

ne yemek yiyebiliyordum adam akıllı ne de hayattan yaşamaktan zevk alıyordum. ağzımda 3-4 farklı yerde çıktığını bilirim şimdi ise yılda 1-2 kez ya çıkıyor ya çıkmıyor şimdi neden çıkmıyor sebebi ne bilmiyorum şahsen

çözüme gelecek olursam sonrasında bu ilacı keşfettim kenacort. şimdi sanırım farklı bir isimle satılıyor aynı ilaç farkı yok. merhem gibi birşey gece yatmadan yaranın üstüne sürüyorsun sabaha kadar kalıyor elleme sakın. 1 gece ya da 2 gece de kesin çözüm yara geçiyor. ben de öyleydi çevremdeki kişiler bunla çözümü buldu sizlerde durum ne olur bilmiyorum

aft.jpg

Kenacort-A-pomad-nedir-ve-ne-ise-yarar.png

aft yarasından kastınız buysa benim ergenliğimi yaşanmaz hale getirmişti bu mered

ne yemek yiyebiliyordum adam akıllı ne de hayattan yaşamaktan zevk alıyordum. ağzımda 3-4 farklı yerde çıktığını bilirim şimdi ise yılda 1-2 kez ya çıkıyor ya çıkmıyor sebebi ne bilmiyorum şahsen

çözüme gelecek olursam sonrasında bu ilacı keşfettim kenacort. şimdi sanırım başka bir isimle satılıyor aynı farkı yok. merhem gibi birşey gece yatmadan yaranın üstüne sürüyorsun sabaha kadar kalıyor elleme sakın. 1 gece ya da 2 gecede kesin çözüm. ben de öyleydi artık sizlerde durum ne olur bilmiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 139840

Ekli dosyayı görüntüle 139841
Adaşım bu bende hiç işe yaramıyor ya. Çıktıktan sonrasını bir şekilde hallediyorum da çıkmasını engellemek asıl derdim

Kargodan sorun çıkmassa göndreyim hocam
Eyvallah reis ilaç filan sıkıntı olur kargoda. İşte zaten asıl derdim kökten çözüm

Adaşım bu bende hiç işe yaramıyor ya. Çıktıktan sonrasını bir şekilde hallediyorum da çıkmasını engellemek asıl derdim

Eyvallah reis ilaç filan sıkıntı olur kargoda. İşte zaten asıl derdim kökten çözüm
nasıl işe yaramıyor :oops:

ben kime tavsiye etsem en kötü 3 gecede geçirtiyor. 2. geceden sonra zaten yara körelmeye başlıyor kesin.

kökten çözümü yok gibi ya bende full çıkardı çıkmadığı gün yoktu biri bitse diğeri 2 gün sonra çıkardı ergenlikte 50kg falandım yiyemediğimden. bu hastalık ne zaman azalmaya başladı kg almaya başladım. şimdi pek çıkmıyor çıkmaya başladığını anladığımda geceden bunu sürüyorum sabaha geçmiş olmuyor.

şu an genelde damak, yanak ısırmalarından dolayı çıkıyor.

nasıl işe yaramıyor :oops:

ben kime tavsiye etsem en kötü 3 gecede geçirtiyor. 2. geceden sonra zaten yara körelmeye başlıyor kesin.

kökten çözümü yok gibi ya bende full çıkardı çıkmadığı gün yoktu biri bitse diğeri 2 gün sonra çıkardı ergenlikte 50kg falandım yiyemediğimden. bu hastalık ne zaman azalmaya başladı kg almaya başladım. şimdi pek çıkmıyor çıkmaya başladığını anladığımda geceden bunu sürüyorum sabaha geçmiş olmuyor.

şu an genelde damak, yanak ısırmalarından dolayı çıkıyor.
Hayat kalitesini çok düşürüyor yav

yılda 1 2 çıksın o da olumlu

Geri
Üst Alt