Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Sensodyn aft yapıyordu bende, değiştirdim bidaha olmadı. Bilgilerinize..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sensodyn aft yapıyordu bende, değiştirdim bidaha olmadı. Bilgilerinize..
Herpes hep mevcut üstat. Aft bu direkt.herpes olmuş olabilirsin, herpes ile aft genelde karıştırılır, son zamanlarda birine çok oral seks yaptıysan ve karşı tarafta cinsel hastalıklar varsa gizli, oradan geçme ihtimali daha yüksek. biz erkekler oral seks yapmayı sevsek de, kadınların cinsel organı, herhangi bir kanalizasyondan daha çok bakteri ve virüs barındırıyor.
midede sıkıntı olduğunu işaret eder
Şuanda yaşıyorum bu durumu. Hayatı berbat bir hale getiriyor. Bu ilaç direk bitiriyor ama hem pahalı hemde inanılmaz acı veriyor.Aslında kökten çözüm şu da eczanelerde yok internetten almak istemiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 139836
Şuanda yaşıyorum bu durumu. Hayatı berbat bir hale getiriyor. Bu ilaç direk bitiriyor ama hem pahalı hemde inanılmaz acı veriyor.
35 liraydı 100’mi çıkmış.? Yanlız bunun verdiği acı afttan daha büyük. Kısa sürüyor ama iliklerine kadar hissediyorsun.Maalesef 50 liralık ilacı 100 kusur lira yapmışlar bunun yaninda hikaye diğerleri küçük aftlarda piraldyne falan işe yarar ama aft çok acılı ve büyükse mecbur bu..
Paradontax. Diş eti kanamasını da kesiyorhangisine geçtiniz