Teksas'ta İlkokulda Katliam: Çok Sayıda Ölü Var!

Silah taşımanın serbest olması nasıl bir akıl tutulmasıdır arkadaşım bu ülkeyi kimler yönetiyor nasıl bir canilik nasıl bir geri kalmışlık ulan bu

Yazık günah çoluk çocuk tavuk gibi öldürülmüş bu gavur memleketinde bir tane vicdan merhamet sahibi insan evladı yok mu yav

amerika hiçbir zaman avrupa medeniyetine erişemeyecek

dünyayı yönetiyorlar paralarıyla ama malesef durum bu. her zaman avrupayı amerikadan üstün görmüşümdür yaşam standartları konusunda

sadece bu saldırı olayları ile alakası yok bu düşüncemin yıllardır böyleydi

hayır yani anlayamadığım bazı eyaletlerde 18 ve 21 yaş altına içki satılmıyor cezası büyük alamıyorlar yani 16 yaşındaki çocuk içmek istese alamıyor ama silah alabiliyor çok komik bir olay

bireysel silah anayasası veya kanunu her neyse 1800lerde halkı yerlilerden korumak için çıkartılmadı mı. yerliler temizlendi yıl 2022 teknoloji devri artık. deaktif et kanunu çok mu zor acaba anlayamadım

Bireysel silahlandırmayı legal yapan ülkeleri kınıyorum.

Amacı nedir bunların? Neden öldürüyorlar çoluk çocuğu, hasta deyip geçilecek şeyler değil bunlar. Babasının silahını kullanmıştır herhalde.

aile kültürü çok önemli toplum yozlaştıkça imkanlari dahilinde sapitiyor.

pakistanda toplu tecavuz vakalari olurken, amerikada toplu katliam gerceklesiyor.

"dindar nesil" , "islamiyete göre çocuk yetistirme" demiyorum sadece iyi aile eğitimi ile toplum değisir diyorum.

Geri
Üst Alt