Tekyumruk Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda kimseye küfür edemezsin kardeşim

siyasi görüşü farklı da olsa onlarda en senin kadar Galatasaraylıdır

burda olaylara siyasi değil de takımımız açısından bakmalıyız

Küfür etmedim ki ? Burda Fatih Terime kebapçı diyen de var Ünal Aysal'a bilmem ne diyen de var . Hatta bazıları bunlardan dolayı ceza aldı . Ben de FT'i eleştirdiğim için ceza almıştım yaklaşık 2 hafta .

Egemenlerin yalakası değilseniz sorun olursunuz. Bahsedilen sorunda, kuvvetle muhtemel bundan mütevellit bir sorundur. Genelde her mesajı okurum ama başlığı görünce hiç bir mesajı okumadan, geldim, yazdım ve gidiyorum.

Bu arada uA'da siyasi bir oluşumdur.

Kendileri hep egemenlerden yanadır.

S04 maçına yönetim bilet vermedi diye yönetimi protesto edecek kadar aciz bir kuruluşdur.

Gelin bunları konuşalım.

Ya ben onlara bağımsız demiyorum ki onlar da hükümet yanlıları . Sorun bu değil . Bu kulübün Galatasaray üzerinden rant sağlayan grupları olmamalıdır . Ayrıca S04 maçına bilet verilmemesini ben de eleştiririm . İkinci evimiz dediğimiz Almanya'ya taraftarımız götürülmüyor hem de takımımıza en büyük destek verilmesi gereken maçlardan birinde . Ama yönetimin bütün eş dost akrabalarına bilet veriliyor . Protesto etmeleri de ne sanki ? Alt tarafı sitelerinden ve twitter hesaplarından bildiri yayınladılar ki haklı olduğu bir şeyi protesto etmek demek salaklık olur .

Ya ben onlara bağımsız demiyorum ki onlar da hükümet yanlıları . Sorun bu değil . Bu kulübün Galatasaray üzerinden rant sağlayan grupları olmamalıdır . Ayrıca S04 maçına bilet verilmemesini ben de eleştiririm . İkinci evimiz dediğimiz Almanya'ya taraftarımız götürülmüyor hem de takımımıza en büyük destek verilmesi gereken maçlardan birinde . Ama yönetimin bütün eş dost akrabalarına bilet veriliyor . Protesto etmeleri de ne sanki ? Alt tarafı sitelerinden ve twitter hesaplarından bildiri yayınladılar ki haklı olduğu bir şeyi protesto etmek demek salaklık olur .

Kim rant sağlıyor galatasaray üzerinden?

Tekyumruk galatasaray efsanesi metin kurt'un kurduğu bir oluşumdur.

Metin oktay yaşasa oda bu oluşuma destek verirdi (Metin oktayın siyasi görüşünü herkes cok iyi bilir, kendisi iyi bir solcudur)

Muhalif galatasaraylılar tekyumruk gibi alternatif bir grup arıyorlardı ve bu kuruldu.

Protesto olayı ise,endüstriyel futbol diyorum kardeşim.

Evet bildiri yayınladılar ama bu bildiriden önce uA'lılar ilk iç saha maçında tribünde protesto edeceklerdi yönetimi.

Bunu yapamadılar.

BEdava bilet dağıtsalardı burdaki çocuklar altında şiirler yazardı arabesk ua için yazdıkları gibi.

Egemenlerin yalakası değilseniz sorun olursunuz. Bahsedilen sorunda, kuvvetle muhtemel bundan mütevellit bir sorundur. Genelde her mesajı okurum ama başlığı görünce hiç bir mesajı okumadan, geldim, yazdım ve gidiyorum.

Dur ben sinirlendireyim seni abi. Arkadaş Metin Kurt a hain demiş.

Ne yapalim sen soyle bu modele :D

*tapatalk*

Kim rant sağlıyor galatasaray üzerinden?

Tekyumruk galatasaray efsanesi metin kurt'un kurduğu bir oluşumdur.

Metin oktay yaşasa oda bu oluşuma destek verirdi (Metin oktayın siyasi görüşünü herkes cok iyi bilir, kendisi iyi bir solcudur)

Muhalif galatasaraylılar tekyumruk gibi alternatif bir grup arıyorlardı ve bu kuruldu.

Protesto olayı ise,endüstriyel futbol diyorum kardeşim.

Evet bildiri yayınladılar ama bu bildiriden önce uA'lılar ilk iç saha maçında tribünde protesto edeceklerdi yönetimi.

Bunu yapamadılar.

Galatasaray için bugüne kadar ne yapmışlar ? Bak okul yardımı falan demiyorum Galatasaray için ne yapmışlar ?

Galatasaray için bugüne kadar ne yapmışlar ? Bak okul yardımı falan demiyorum Galatasaray için ne yapmışlar ?

2011'de kurulan bir gruptan bahsediyoruz kardeşim.

Tekyumruk grubu Galatasaray için her maça gitmiştir. Gerekli desteği vermiştir.

He kusura bakma, diğer grup gibi yönetimden para alarak koreografi yapamıyorlar.

Çünkü ultras manifestosunda yönetimden para almak, yönetimle baglantı kurmak gibi birşey yoktur. Bu manifestoya terstir.

2011'de kurulan bir gruptan bahsediyoruz kardeşim.

Tekyumruk grubu Galatasaray için her maça gitmiştir. Gerekli desteği vermiştir.

He kusura bakma, diğer grup gibi yönetimden para alarak koreografi yapamıyorlar.

Çünkü ultras manifestosunda yönetimden para almak, yönetimle baglantı kurmak gibi birşey yoktur. Bu manifestoya terstir.

Nerden biliyorsun yönetimden destek aldığını ? Kanıtla o zaman . Adamlar kendi harçlıklarıyla kendi paralarıyla yapıyorlar o açıldığı zaman gurur duyduğun koreografileri . Adamların 2 gün yatmadıkları zamanlar oluyordu . Yattığı zaman da otoparklar da yatan insanlar bunlar . Sabahtan akşama kadar bazen bir paket bisküviyle duran adamlar . Çünkü çok yakından tanıdığım bir arkadaşımdan biliyorum . Ama siz hala yok ultraslan böyle yok şöyle gibi nidalarında bağırın bağırmaya devam edin .

Bak Fatih Terimi bende sevmiyorum ama siyasi görüşlerinden dolayı değil Galatasarayı bırakıp şikecilerin patronu YD ile görüştüğü ve milli takımla anlaştığı için . Ama bu (siyasi) grup 24 Eylül'den önce de Fatih Terimi sevmiyordu . Tamam sevmeyebilirsin , kötü hoca diyebilirsin , aşırı agresif diyebilirsin hatta Galatasaraya yakışmıyor bile diyebilirsin ama sırf milliyetçi diye sırf sağcı diye sevmezsen insan sende bir art niyet bulur elbet .

Yasin sen nasıl YD ile birlikte olduğu için sevmiyorsan onlarda dayyipçi oldukları için sevmiyordur. Ben mesele herhangi bir partiyi delicesine savunan insanlardan nefret ederim. Benim önceliklerim başkadır. Bu yüzden , Terim bizim başımızdaki başı boş insanların yalakalığını yaptığı için nefretimi kazanmıştır. Ama bunu küfür ederek v.s göstermiyorum sadece savunmuyorum ve yermiyorum yok gibi davranıyorum. Benim körü körüne savunabileceğim tek şey Türklüğüm ve Galatasaray'dır.

Ayrıca komünizmden nefret eden biri olarak diyorum ki bırakın adamlar siyasi görüşlerini de, tepkilerini de dile getirsinler. Yani adamlar Fatih Terim'e Galatasaray'ın başında olduğu için methiyeler düzmüştür ama satıp gidip birde üstüne nefret besledikleri bir siyası palyaçonun belgeselinde oynayıp, birde onun bunun yalaması adamlarla aynı çatı altında güle oynaya, sarmaş dolaş iş yapmasından dolayı çileden çıkmış olabilirler.

Yani demem o ki ben bir partiyi tutarım ve kötü bir hamlesini görürsem de bırakırım ve arkasından da kötü yaptıklarını söylerim ayrıca burada bir hakarette göremedim.

Yasin sen nasıl YD ile birlikte olduğu için sevmiyorsan onlarda dayyipçi oldukları için sevmiyordur. Ben mesele herhangi bir partiyi delicesine savunan insanlardan nefret ederim. Benim önceliklerim başkadır. Bu yüzden , Terim bizim başımızdaki başı boş insanların yalakalığını yaptığı için nefretimi kazanmıştır. Ama bunu küfür ederek v.s göstermiyorum sadece savunmuyorum ve yermiyorum yok gibi davranıyorum. Benim körü körüne savunabileceğim tek şey Türklüğüm ve Galatasaray'dır.

Ayrıca komünizmden nefret eden biri olarak diyorum ki bırakın adamlar siyasi görüşlerini de, tepkilerini de dile getirsinler. Yani adamlar Fatih Terim'e Galatasaray'ın başında olduğu için methiyeler düzmüştür ama satıp gidip birde üstüne nefret besledikleri bir siyası palyaçonun belgeselinde oynayıp, birde onun bunun yalaması adamlarla aynı çatı altında güle oynaya, sarmaş dolaş iş yapmasından dolayı çileden çıkmış olabilirler.

Yani demem o ki ben bir partiyi tutarım ve kötü bir hamlesini görürsem de bırakırım ve arkasından da kötü yaptıklarını söylerim ayrıca burada bir hakarette göremedim.

Tamam.

Nerden biliyorsun yönetimden destek aldığını ? Kanıtla o zaman . Adamlar kendi harçlıklarıyla kendi paralarıyla yapıyorlar o açıldığı zaman gurur duyduğun koreografileri . Adamların 2 gün yatmadıkları zamanlar oluyordu . Yattığı zaman da otoparklar da yatan insanlar bunlar . Sabahtan akşama kadar bazen bir paket bisküviyle duran adamlar . Çünkü çok yakından tanıdığım bir arkadaşımdan biliyorum . Ama siz hala yok ultraslan böyle yok şöyle gibi nidalarında bağırın bağırmaya devam edin .

HAHAHAHAHAHA :D bak nasıl belli ettin uA'cı olduğunu :D

Bak kardeşim benim oturduğum semt bağcılar. Eskiden güngörende yaşıyordum.

uA'nın genelde üst düzey tribün yetkileleri güngören ve küçükcekmece civarında yaşar.

Gel sana biraz uA'yı anlatayım.

Şimdi uyuşturucu işinden başlayalım istersen?

uA grubundan ikizler var.

Bunlardan biri içeri girmişti, uyuşturucu satıcılığından. Şuan son durumu ne bilmiyorum.

ve Güngören çevresinde uA taraftarları genelde köşebaşında eli tespihli toplumu rahatsız eden kro gereksiz tipler.

Geçenlerde güngören haznedar bölgesinde iki uA'lı birbirine silah çekti. Sebebi ne biliyor musun? Yönetim uA'ya bilmem kaç tane kombine vermiş ücretsiz. Bunlar bu kombineleri bölüşememis ve birbirlerini sokak ortasında vurdular. Biri ölmüştü galiba.

Birde bizzat başımdan geçen olayı anlatayım sana. Geçen sene iç sahadaki fenerbahçe maçı.

Maça gitmek istiyoruz, bi tanıdık var emre diye. uA ile içli dışlı. Dedim emre kardeşim sizin apaçilerde kombine vardır maç için dedim.

Olmaz mı kardeşm falan dedi, güngörende buluştuk ve beni bir çay ocağına getirdi. Eli tespihli abiler falan var. Dedi kaç kombine lazım. 2 tane dedim. 700 tl para verdim 2 kombine için. 1 maçlık yani.

Yanlız bu adamlarda bi baktım, 1 deste kombine var.

Adamlar bundan para kazanıyor. Yani bir nevi galatasarayı gelir kapısı yapmışlar.

Oyüzden bana anlatma bisküvü falan, onlar için acıtasyon tarafı.

Elbette o şeyleri hazırlayan çocuklar masumdur, galatasaray için çabalıyordur. Ama uA'yı yönetenlerin işyerleri, arabaları ve evleri var.

ve hepsini galatasaray sayesinde aldılar.

ve veysel giley ALPEREN OCAKLARI üyesidir.

Şimdi onurlu tekyumruk mu çıkarcı? galatasarayı kullanıyor?

Yoksa uA mı?

Kimse 2 gün otoparkta yatmaz bu işlerı herkes bılıyor nıye oldugunu

Gelelım tek yumruğa ben terıme sıyasi görüş olarak ters bırıyım

Ama bu spora karışacak anlamı yok

Terım sayesınde 6 sampıyonluk kazandık

Geçen biri sezon sonu sampıyon olursak mancini efsane olur dıyordu

Maden bu kadar basıt terım 50 kere efsanedır

Hepsi siyasetçi zaten, bunda garipsenecek ne var? UA'nın görüşü de belli, bunların da görüşü belli.

Taraftar diye geçiniyorlar yazık bunlara tek yumrukmuş

Türkiye'de tribün kültürü yok geçin bu işleri, arma peşinde koşmalar falan. Ultraslanmış, Tek Yumrukmuş bu oluşumların liderlerinin tek derdi ceplerinin dolması. Kulüp musluğu kesince her türlü pisliği de yaparlar. Millet de bunların peşinden gidiyor işte taraftar grubu bilmem ne diye.

UltrAslan tayyipcidir. Veysel gıley bildiğin yalakanın önde gidenidir. Tek yumruk siyasi görüş olarak daha dürüsttür. En azından duruşları belli.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt