Nerden biliyorsun yönetimden destek aldığını ? Kanıtla o zaman . Adamlar kendi harçlıklarıyla kendi paralarıyla yapıyorlar o açıldığı zaman gurur duyduğun koreografileri . Adamların 2 gün yatmadıkları zamanlar oluyordu . Yattığı zaman da otoparklar da yatan insanlar bunlar . Sabahtan akşama kadar bazen bir paket bisküviyle duran adamlar . Çünkü çok yakından tanıdığım bir arkadaşımdan biliyorum . Ama siz hala yok ultraslan böyle yok şöyle gibi nidalarında bağırın bağırmaya devam edin .
HAHAHAHAHAHA

bak nasıl belli ettin uA'cı olduğunu
Bak kardeşim benim oturduğum semt bağcılar. Eskiden güngörende yaşıyordum.
uA'nın genelde üst düzey tribün yetkileleri güngören ve küçükcekmece civarında yaşar.
Gel sana biraz uA'yı anlatayım.
Şimdi uyuşturucu işinden başlayalım istersen?
uA grubundan ikizler var.
Bunlardan biri içeri girmişti, uyuşturucu satıcılığından. Şuan son durumu ne bilmiyorum.
ve Güngören çevresinde uA taraftarları genelde köşebaşında eli tespihli toplumu rahatsız eden kro gereksiz tipler.
Geçenlerde güngören haznedar bölgesinde iki uA'lı birbirine silah çekti. Sebebi ne biliyor musun? Yönetim uA'ya bilmem kaç tane kombine vermiş ücretsiz. Bunlar bu kombineleri bölüşememis ve birbirlerini sokak ortasında vurdular. Biri ölmüştü galiba.
Birde bizzat başımdan geçen olayı anlatayım sana. Geçen sene iç sahadaki fenerbahçe maçı.
Maça gitmek istiyoruz, bi tanıdık var emre diye. uA ile içli dışlı. Dedim emre kardeşim sizin apaçilerde kombine vardır maç için dedim.
Olmaz mı kardeşm falan dedi, güngörende buluştuk ve beni bir çay ocağına getirdi. Eli tespihli abiler falan var. Dedi kaç kombine lazım. 2 tane dedim. 700 tl para verdim 2 kombine için. 1 maçlık yani.
Yanlız bu adamlarda bi baktım, 1 deste kombine var.
Adamlar bundan para kazanıyor. Yani bir nevi galatasarayı gelir kapısı yapmışlar.
Oyüzden bana anlatma bisküvü falan, onlar için acıtasyon tarafı.
Elbette o şeyleri hazırlayan çocuklar masumdur, galatasaray için çabalıyordur. Ama uA'yı yönetenlerin işyerleri, arabaları ve evleri var.
ve hepsini galatasaray sayesinde aldılar.
ve veysel giley ALPEREN OCAKLARI üyesidir.
Şimdi onurlu tekyumruk mu çıkarcı? galatasarayı kullanıyor?
Yoksa uA mı?