Telafi: Kalan Maçlarda Beraberlik Bile Kabul Edilmeyecektir

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
Çıkın adam gibi oynayın

kalan maçların alayını kazanın

lig ve ztk maçlarında alacağınız bir beraberlik bile bana myc aldıracaktır

sizden zor bişi istemedim

rica ediyorum

iyi geceler

Öyle birşey olmayacağına göre konu kilit

En az 3 Beraberlik 1 Mağlubiyet alınır

Bende mi girsem bu bahse

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener'e yenilmesinler (bak yensinler demiyorum), başka bir şey beklemiyorum.

bu sezonun telafisi ancak seneye olur bu saatten sonra. Dogru bir yapılanma gerekıyor. Bu takımın bana gore tek macı kaldı bu sezon o da fenerbahce macı. Olurda allah korusun ıcerıde fenere yenılıp adamlara tur attırırsak o zaman ıste ne mancını kalır ne burak ne selcuk

Hepsini kazanırsak da ben alacağım o cezayı.. Kendimi garantiye alayım :D

malesef beratcım takım o ışığı vermiyor

Arkadaş biz böle iki ileri bi geri mi yapacağız sürekli? Şampiyon oluyoruz öbür sene takım bozuluyor. Hadi hoopp yeniden yapılanalım. Olarca transfer yapılıyor. Hooopp sene sonu at çöpe. Sonra yine şampiyon oluyoruz ondan sonra aynı tearne. Bu yeniden yapılanma olayı ekonomik açıdan çok sıkıntılı. Alt yapı alt yapı. Kurtuluş alt yapıda.

9 lig, 2 kupa yarı finali, 1 final maçı olmak üzere 12'de 12 yapın affettirin kendinizi.Şu takım zaten bu söylediğimi yapacak olsa bu zamana kadar yapardı da insan işte yinede bekliyor bir şeyler, elde hiç bir şey kalmadı bu 12 maçtan başka.

Hepsini alsak ne sen Fenerin şampiyonluğu vereceğini mi sanıyorsun

3 hafta sonra fener maçı bittiğinde, Abdurrahim Albayrak'tan "Bu taraftar hiç bir şey istemedi, sadece bu maçı istedi yeaaaa" adlı eseri dinleyebiliriz, hazırlıklı olmakta fayda var.

Geri
Üst Alt