Telefon Önerileri

Biraz araştırma ile 35k altında bulabilirsin sanırım..

Honor telefon işini çözmüş.. Ben Honor Magic 7 Pro kullanıyorum.. Yılların Samsung cusu olarak çok daha memnunum. Bence Türkiye piyasasındaki en iyi android arayüzüne sahip..

Tek sıkıntısı piyasada fazla bilinmediği için aksesuar temini.. Onu da internetten hallediyorsun..
S24 FE - Honor 400 Pro - S24+ arasında gidip geliyorum şu an. Honor 400 ile girdim yola, buralara çıktı, biraz daha beklersem daha da çıkacağım gibi görünüyor. O nedenle hafta sonuna kadar netleştirip alayım diyorum. Şirket telefonlarıyla idare ediyorum 3 gündür. Çok fazla telefon merakım yok açıkçası. İyi sayılacak bir arka kamerası olsun, gezdiğimiz gördüğümüz yerleri arşivleyebileyim yeterli. Bir de dizi, film izlemeyi seviyorum bazı akşamlar. Mobil oyun tarafı bana uzak, geliştiriyorum ancak oynamam :asd:

@Vasfi Vural @Tuncay Van

S24 FE - Honor 400 Pro - S24+ arasında gidip geliyorum şu an. Honor 400 ile girdim yola, buralara çıktı, biraz daha beklersem daha da çıkacağım gibi görünüyor. O nedenle hafta sonuna kadar netleştirip alayım diyorum. Şirket telefonlarıyla idare ediyorum 3 gündür. Çok fazla telefon merakım yok açıkçası. İyi sayılacak bir arka kamerası olsun, gezdiğimiz gördüğümüz yerleri arşivleyebileyim yeterli. Bir de dizi, film izlemeyi seviyorum bazı akşamlar. Mobil oyun tarafı bana uzak, geliştiriyorum ancak oynamam :asd:

@Vasfi Vural @Tuncay Van
Oynadığım en komplike mobil oyun Candy Crush Saga :asd:

Kamera öncelikli ise FE dışındaki diğer 2 ürüne bakmanı tavsiye ederim.. S24+ de iyidir kamerada..

vivo x200fe'yi gözüme kestirdim parayı bulursam alıcam 6.3 inç telefona 6500 mah sığdırmışlar

Sanırım yeni bir telefona ihtiyacım var. 2021 yazından beri yani 4 yıldır Redmi Note 10 Pro kullanıyorum.

Ama telefon artık net bir şekilde yavaşlamaya başladı. Galeriyi açınca resimlerin yüklenmesi epey sürüyor, bazı uygulamalara tıklayınca açmıyor bile, ekran donuyor sonra bir yerden sonra telefon ekran kilidine geçiyor açılmayan uygulamayı kapatarak.

Sonu geldi bu cihazın sanırım. Telefonlara hiç bir zaman fazla para veren biri olmadım ama geçen Media Markt'a gittim cihazları inceledim en çok hoşuma giden Samsung S25+ oldu. Çalıştığım kurumun benefit uygulaması ile 512 GB versiyonlu cihaz 799€'ya düşüyor. Herhalde bunu alacağım.

Bunu yazdıktan 2 gün sonra telefonu aldım.

Bayağı işime yaradı İstanbul'a geldiğimde. Gün içinde o kadar telefonla uğraşmama, Google Maps kullanmama, resim video falan çekmeme rağmen hiç bir günde şarjı bitmedi gün sonunda otele gelene kadar.

Benim eski telefonla İstanbul'a gitseydim Powerbank taşımak zorunda kalırsın herhalde. En önemlisi ilk mesajımda bahsettiğim denk gelse ve ihtiyacım olan bir uygulama açılmasa uğraş dur orada.

Özetle cihazı aşağı yukarı 3 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Herkese öneririm benim gibi indirim fırsatı yakalayarak alma imkanınız olursa.

fakirler ölsün 17 pro maxten selamlar

saka maka ben 13 pro maximi 320 euroya okuttum gecen

bunun üstüne 17nin de kargosu gecikti malesef

ben de gittim gecici bir telefon baktim kendime

cok kisa süre icinde kendime bir tane ayfon se 2020 buldum

ekrani kücük(benim ellerim cok büyük) disinda telefonun su anki güncel telefonlardan bir farki yok ve fiyati cok uygun

ben 50 euroya buldum cihazi ve en güncel iosu yükledim

17ye göre yavas calisiyor tabii bu normal ama onun disinda bir kasma falan yasamadim

eger bütceniz yetmiyorsa böyle telefonlara bakabilirsiniz

+ tip ve görünüm olarak da bence piyasadaki bir cok telefonu tokatlar

ufak oldugu icin inanilmaz güzel duruyor alet

Avrupa’ya çıkmayacak muhtemelen o konu belli oldu mu?
Maalesef sadece Çin pazarında kalacakmış, yıllardır öyle yapıyorlar. Gerçi istersen Cin'den ısmarlanabilir.

Mart / Nisan ayında çıkacak olan Ultra modeli ama Avrupa'ya gelecek ama o farklı bir cihaz ve daha çok kamera sevenlere hitap ediyor.

Maalesef sadece Çin pazarında kalacakmış, yıllardır öyle yapıyorlar. Gerçi istersen Cin'den ısmarlanabilir.

Mart / Nisan ayında çıkacak olan Ultra modeli ama Avrupa'ya gelecek ama o farklı bir cihaz ve daha çok kamera sevenlere hitap ediyor.
Xiaomi pişman olmuş bu kararla çünkü Avrupa pazarında bu kadar olumlu tepki alacağını beklemiyormuş. Bence getirilmesi gerekiyor

Xiaomi 15 kullanan var mı önerir mi? honor 7 magic pro düşünüyordum ama tek elle kullanmak ve boyutunun 1 tık büyük olması sebebiyle kararsız kaldım.

Xiaomi 15 kullanan var mı önerir mi? honor 7 magic pro düşünüyordum ama tek elle kullanmak ve boyutunun 1 tık büyük olması sebebiyle kararsız kaldım.
Telefonda ne aradigina bagli.

Normal Xiaomi 15 mi? Oyleyse Magic Pro derim. Ama Xiaomi 15 Ultra deseydin tabi ki onu al derdim.

Ama galiba sen cok buyuk bir telefon istemiyorsun o yuzden Ultra modelleri bosver.

Telefonda ne aradigina bagli.

Normal Xiaomi 15 mi? Oyleyse Magic Pro derim. Ama Xiaomi 15 Ultra deseydin tabi ki onu al derdim.

Ama galiba sen cok buyuk bir telefon istemiyorsun o yuzden Ultra modelleri bosver.
Aynen büyük modelleri istemiyorum. Pek oyun falanda oynamam ama video vb. izlerim. Ekranı iyi olsun, kamerası üzmesin, batarya konusunda sıkıntı çıkarmasın. Beklentilerim az çok bunlar. Şu anda Redmi Note 10 Pro kullanıyorum.

Aynen büyük modelleri istemiyorum. Pek oyun falanda oynamam ama video vb. izlerim. Ekranı iyi olsun, kamerası üzmesin, batarya konusunda sıkıntı çıkarmasın. Beklentilerim az çok bunlar. Şu anda Redmi Note 10 Pro kullanıyorum.

Düşündüğünüz boyutlar için vivo x200 fe'de iyi bir alternatif olabilir. Kamerası fena değildir ve 6500 mah bataryası gün boyu kullanım için büyük avantaj sağlar.

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusursuza yakın bir deneyim için Magic 7 Pro.. Müzik dinlemeyi seviyorsanız ses çıkışı muazzam.. İşlemci, ekran, kamera, MagicOs 9.0 hepsi elit seviyede.. Batarya yoğun kullanımda 1,5 günü deviriyor.. 7 yıl güncelleme garantisi var..

6 aydır kullanıyorum.. Memnun kalmadığım tek özelliği ağır çekim video kaydı.. Onu da denemeler haricinde 1 ya da 2 defa kullanmışımdır..

Sunlara da bir goz atabilirsin

Oppo Find X8 ( ya da Pro modeli)
Poco F7 Pro
Realme GT7 Pro

Henuz cok yeni ama Vivo X300 performans/ekran buyuklugu konusunda cok iyi.

Gecen seneki modeli de cok iyi hala, X200 olani.

Geri
Üst Alt