- 27 Ocak 2010
- 133.931
- 99.080
- 5.488
güncelleme önemliyse yeni samsung modelleri 6-7 yıl700$ / 30000₺ civarında acil telefon önerisi alabilir miyim? Türkiye olacak.
3 yıl güncelleme yeter diyosan honor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güncelleme önemliyse yeni samsung modelleri 6-7 yıl700$ / 30000₺ civarında acil telefon önerisi alabilir miyim? Türkiye olacak.
S24 FE - Honor 400 Pro - S24+ arasında gidip geliyorum şu an. Honor 400 ile girdim yola, buralara çıktı, biraz daha beklersem daha da çıkacağım gibi görünüyor. O nedenle hafta sonuna kadar netleştirip alayım diyorum. Şirket telefonlarıyla idare ediyorum 3 gündür. Çok fazla telefon merakım yok açıkçası. İyi sayılacak bir arka kamerası olsun, gezdiğimiz gördüğümüz yerleri arşivleyebileyim yeterli. Bir de dizi, film izlemeyi seviyorum bazı akşamlar. Mobil oyun tarafı bana uzak, geliştiriyorum ancak oynamam
Biraz araştırma ile 35k altında bulabilirsin sanırım..
Honor telefon işini çözmüş.. Ben Honor Magic 7 Pro kullanıyorum.. Yılların Samsung cusu olarak çok daha memnunum. Bence Türkiye piyasasındaki en iyi android arayüzüne sahip..
Tek sıkıntısı piyasada fazla bilinmediği için aksesuar temini.. Onu da internetten hallediyorsun..

Oynadığım en komplike mobil oyun Candy Crush SagaS24 FE - Honor 400 Pro - S24+ arasında gidip geliyorum şu an. Honor 400 ile girdim yola, buralara çıktı, biraz daha beklersem daha da çıkacağım gibi görünüyor. O nedenle hafta sonuna kadar netleştirip alayım diyorum. Şirket telefonlarıyla idare ediyorum 3 gündür. Çok fazla telefon merakım yok açıkçası. İyi sayılacak bir arka kamerası olsun, gezdiğimiz gördüğümüz yerleri arşivleyebileyim yeterli. Bir de dizi, film izlemeyi seviyorum bazı akşamlar. Mobil oyun tarafı bana uzak, geliştiriyorum ancak oynamam
@Vasfi Vural @Tuncay Van
Sanırım yeni bir telefona ihtiyacım var. 2021 yazından beri yani 4 yıldır Redmi Note 10 Pro kullanıyorum.
Ama telefon artık net bir şekilde yavaşlamaya başladı. Galeriyi açınca resimlerin yüklenmesi epey sürüyor, bazı uygulamalara tıklayınca açmıyor bile, ekran donuyor sonra bir yerden sonra telefon ekran kilidine geçiyor açılmayan uygulamayı kapatarak.
Sonu geldi bu cihazın sanırım. Telefonlara hiç bir zaman fazla para veren biri olmadım ama geçen Media Markt'a gittim cihazları inceledim en çok hoşuma giden Samsung S25+ oldu. Çalıştığım kurumun benefit uygulaması ile 512 GB versiyonlu cihaz 799€'ya düşüyor. Herhalde bunu alacağım.

Apple'in 10 yildir yapamadigini Xiaomi yapiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 306370
Ekli dosyayı görüntüle 306371
Maalesef sadece Çin pazarında kalacakmış, yıllardır öyle yapıyorlar. Gerçi istersen Cin'den ısmarlanabilir.Avrupa’ya çıkmayacak muhtemelen o konu belli oldu mu?
Xiaomi pişman olmuş bu kararla çünkü Avrupa pazarında bu kadar olumlu tepki alacağını beklemiyormuş. Bence getirilmesi gerekiyorMaalesef sadece Çin pazarında kalacakmış, yıllardır öyle yapıyorlar. Gerçi istersen Cin'den ısmarlanabilir.
Mart / Nisan ayında çıkacak olan Ultra modeli ama Avrupa'ya gelecek ama o farklı bir cihaz ve daha çok kamera sevenlere hitap ediyor.
Xiaomi 15 kullanan var mı önerir mi? honor 7 magic pro düşünüyordum ama tek elle kullanmak ve boyutunun 1 tık büyük olması sebebiyle kararsız kaldım.
Sen hangi telefonu kullanıyorsun heishiç düşünmeden magic pro![]()
Telefonda ne aradigina bagli.Xiaomi 15 kullanan var mı önerir mi? honor 7 magic pro düşünüyordum ama tek elle kullanmak ve boyutunun 1 tık büyük olması sebebiyle kararsız kaldım.
Sen hangi telefonu kullanıyorsun heis
Aynen büyük modelleri istemiyorum. Pek oyun falanda oynamam ama video vb. izlerim. Ekranı iyi olsun, kamerası üzmesin, batarya konusunda sıkıntı çıkarmasın. Beklentilerim az çok bunlar. Şu anda Redmi Note 10 Pro kullanıyorum.Telefonda ne aradigina bagli.
Normal Xiaomi 15 mi? Oyleyse Magic Pro derim. Ama Xiaomi 15 Ultra deseydin tabi ki onu al derdim.
Ama galiba sen cok buyuk bir telefon istemiyorsun o yuzden Ultra modelleri bosver.
Aynen büyük modelleri istemiyorum. Pek oyun falanda oynamam ama video vb. izlerim. Ekranı iyi olsun, kamerası üzmesin, batarya konusunda sıkıntı çıkarmasın. Beklentilerim az çok bunlar. Şu anda Redmi Note 10 Pro kullanıyorum.
Xiaomi 15 kullanan var mı önerir mi? honor 7 magic pro düşünüyordum ama tek elle kullanmak ve boyutunun 1 tık büyük olması sebebiyle kararsız kaldım.
Sunlara da bir goz atabilirsinAynen büyük modelleri istemiyorum. Pek oyun falanda oynamam ama video vb. izlerim. Ekranı iyi olsun, kamerası üzmesin, batarya konusunda sıkıntı çıkarmasın. Beklentilerim az çok bunlar. Şu anda Redmi Note 10 Pro kullanıyorum.