Telefon Önerileri

Aynen büyük modelleri istemiyorum. Pek oyun falanda oynamam ama video vb. izlerim. Ekranı iyi olsun, kamerası üzmesin, batarya konusunda sıkıntı çıkarmasın. Beklentilerim az çok bunlar. Şu anda Redmi Note 10 Pro kullanıyorum.
vivo x200 fe s25 serisi var gibi istediğin tarzda rdaş fiyat olarakta birbirine yakın s25 batarya olarak geride TR'de satılan bunlar yurtdışı alırım diyosan daha çok seçenek bulunur

arttırmam çünkü telefon ile insta,wazzap,twitter ve forum haricinde ilişkim yok.
Şirket telefonum Realme C55, bu işleri yapmak için gayet yeterli oluyor. Realme C55, C75, 12 Lite, 12 ve Samsung A16 modellerinden birisini tercih edebilirsin. Günlük kullanımda hepsi işini rahat görür.

Son düzenleme:
-Oneplus 13
-Honor Magic 7 Pro
-Realme GT 7 Pro
-Poco F7 Ultra

bunlardan birini alacagim gibi görünüyor ama indirim bekliyorum

vivo x200 fe s25 serisi var gibi istediğin tarzda rdaş fiyat olarakta birbirine yakın s25 batarya olarak geride TR'de satılan bunlar yurtdışı alırım diyosan daha çok seçenek bulunur
Gece Mediamarkt X200 Fe için 40 küsur fiyat veriyordu, şimdi yine 48 yapmışlar. S25+ / Magic 7 pro / Xiaomi 15 ten birini almak niyetinde olduğum için karar veremedim, alsam iyiymiş gaiba.

oneplus 15... daha şık bi tasarım görmedim @Alper Altun

OnePlus-15-rear-hero.jpg

oneplus-15-1.jpg

ulas-utku-bozdogan-oneplus-15-yeni-amiral-gemisi-ve-fiyatlandirma-detaylari-rwvPyg58.jpg

Geri
Üst Alt