Telefon Önerileri

Sony, Nokia, Motorola, Huawei, HTC, Apple gibi markalara hic bulasmayin derim.

Telefon alacaksaniz en iyi iki marka Samsung ve LG'dir.

Bir sürü testten hep bu iki markanin telefonlari birinci geliyor. Design olarak da bu ikisi gayet iyi. HTC'yi mesela bedava verseler satmak icin alirim sadece.

Sony sağlamlık ve teknoloji açısından büyüktür > samsung + lg

Ayrıca Htc'yi Lg'den aşşağı görmen telefon konusunda tamamen yanlış bir düşünce.LG'nin alt sınıf bütün telefonları berbat ötesidir. LG'nin amiral gemileri gayet iyi ama onun dışındakiler çok vasat.Ama Sony'nin alt sınıf telefonları bile LG'den daha sağlam ve performanslı.

Bir sürü testten hep bu iki markanin telefonlari birinci geliyor. Design olarak da bu ikisi gayet iyi. HTC'yi mesela bedava verseler satmak icin alirim sadece.

Seni kim kekledi bebeq

Apple, Sony??

Bir de onları almayın Samsung alın demişsin. Tamamen fail :)

Ben de LG var.Şarjdan 100 olmadan çıkardın mı yarım saatte bitiyor şarj.

G3 candır, NOVA launcher ı da yükledin mi tadından yenmez.

- ekranı büyük olsun

- şarjı dayansın

- ram'i yüksek olsun

Bunlara uyduğun sürece istediğini al

Sıkıntılı diyorlar onun için. Doğru mu?

Sıkıntılı derken....?

Sadece internet wifi için One X'in arkasina daha sert basman gerekiyor iyi wifi connection almak için, bu problem daha çok HTC One Xlerde varmiş

2 sene kullandiktan sonra touch screen'in alt tarafi çalişmiyor, yaptirmayi düşünüyorum, o ve wifi problem hariç problemsiz ve tavsiye edilir smartphone.

Sıkıntılı derken....?

Sadece internet wifi için One X'in arkasina daha sert basman gerekiyor iyi wifi connection almak için, bu problem daha çok HTC One Xlerde varmiş

2 sene kullandiktan sonra touch screen'in alt tarafi çalişmiyor, yaptirmayi düşünüyorum, o ve wifi problem hariç problemsiz ve tavsiye edilir smartphone.

Anakartında problem oluyormuş. Öyle diyorlar. Forumdan biri de yazmıştı aynı problemi. Ordan aklımda kalmış.

Benim OneX 2,5 senesini doldurdu.

Wifi problemini biliyorum benim telim'de öyle bir problem çıkmadı ama forumlarda çok okudum.

Ekranın alt kısımı problemsiz.

Tek problem şarj ama o her tel'de aynı.

500 kere doldurduktan sonra şarj süresi ister istemez azalıyor.

Benim için problem yok.

İşyerimde bir güzel dolduruyorum.

BlueTapa

LG G3 mü G2 mi diye bir araştırma yaptım sizle paylaşmak istiyorum.LG G3 özellik bakımından pek fazla G2 te göre bir şey katamamış.Pixel kalitesini geliştirdiği ortada ancak şöyle bir şey var gelişen bu pixel oranı şarj süresini kısaltıyor.Lg2 de İnternet kullanımı 9,5 saat iken LG G3 te bu oran 5,5-6 saat düzeyinde.Telefon ömrü olarak 3,5 saat azımsanmayacak bir süre.Lg G2 günü rahatlıkla çıkaracaktır.LG G3 ise sizi yarıyolda bırakabilir.Donanımsal olarak büyük farkda yok kamera ikisininde 13,G3 20,7 te ulaşır diye düşünüyordum ama yanıldım.LG G3 geçiş telefonu olarak sürülmüş fiyat performans açısından LG G2 öne çıkıyor tavsiyem G2 dir.G3'e verilen paraya yazık diyorum.G3 ü almaktansa G4 ü beklemekte yarar var.Benim kişisel tavsiyem G2 sizi daha iyi taşır günü tamamlarsınız.LG G3 te erkenden şarjınız biter yarı yolda kalırsınız.Bende Discovery var günde 2 kere şarj istiyor çekilecek dert değil size tavsiyem batarya performansına dikkat edin telefonun.Discovery 2 çıkarmışlar bide 2000 Mah koymuşlar eskisi 1800 dü Discovery 1'e göre özellikleri 2 kat artmış buna mukabil batarya süresi 1'e göre dahada azalmış donanımı yüzünden.Günde 3 kez şarj ister sakın almaya niyetlenen varsa almasın pişman olursunuz...

samsung galaxy alpha

samsung-galaxy-alfa-1.jpg

samsung-galaxy-alfa-0.jpg

sony xperia z3 compact

gsmarena_002.jpg
gsmarena_003.jpg
gsmarena_001.jpg

büyük telefonlardan hoşlanmayanlar için güzel ve premium alternatifler.

xperia z3 de çok hoş ama görece büyük bir telefon :

2567826_tinhte_Sony_xperia-m2-aqua-gallery-02-1240x840-8190b1e71d48b2daea54edeb4ffabcb3.jpg
Xperia-Z3-Copper-new-crop.png

Geri
Üst Alt