Telefon Önerileri

600-800 tl arası alınabilecek en iyi telefon hangisi olur?

max 2000 bütçe var araştırdım en iyi sony xperia z2 olarak görünüyor özellik fiyat açısından. başka önerisi olan var mı ve z2 nasıl kullanan arkadaşlar varsa memnun mu?

iphone sevmiyorum galiba g3 le z2 arasında tercih yapmam gerek sizce hangisi?

Alınır ama oradan alınmaz bende yenileyeceğim inş. Yakın zamanda şu an bu telefonun eline su dökebileceklerini zannetmiyorum.

LG D855-G3 16 GB Titan Akıllı Telefon - LG D855-G3 16 GB Titan Akıllı Telefon - kliksa.com

Nexus 5 iyidir güzeldir de bu telefon g2'nin donanım olarak bir alt modeli gibi onu alana kadar g2 almak daha akıllıca. İkisi de 1000 lira civarı.

Şuan piyasanın en iyi fiyat/performans telefonu budur;

Nokia Lumia 720 Fiyatı | Hepsiburada

Çoğu 1500TL'lik telefonun kamerasından iyi ve çoğu Android telefondan çok daha hızlı çalışıyor, rehbere 0,0001 ms gibi sürelerde giriyor. 3-5 tane oyun ve uygulama kullanmıyorsanız kesinlikle en iyisi.

Alınır ama oradan alınmaz bende yenileyeceğim inş. Yakın zamanda şu an bu telefonun eline su dökebileceklerini zannetmiyorum.

LG D855-G3 16 GB Titan Akıllı Telefon - LG D855-G3 16 GB Titan Akıllı Telefon - kliksa.com

Nexus 5 iyidir güzeldir de bu telefon g2'nin donanım olarak bir alt modeli gibi onu alana kadar g2 almak daha akıllıca. İkisi de 1000 lira civarı.
media marktan başkasından almam zaten teknosa çok pahalı vatanda güvenilir değil şuanki telefonuma garanti vermemişlerdi

baylar bu asus zenfone 5 için ne düşünüyorsunuz peynir ekmek gibi satılıyor özellikleri rakiplerinin fiyat-performans dengesine göre çok iyi açıkcası :D

baylar bu asus zenfone 5 için ne düşünüyorsunuz peynir ekmek gibi satılıyor özellikleri rakiplerinin fiyat-performans dengesine göre çok iyi açıkcası :D
Asus Zenfone 4,5 ve 6 serisiyle buyuk bir cikis yakaladi. Fiyatına gore oldukça iyi bir performansi var. Bence alinasi bir telefon.

-Tapatalk-

Duyduguma göre Samsung'un fotograf çekme özelligi çok iyimiş.

Geri
Üst Alt