Telefon Önerileri

Arkadaşlar Note 4 veya S6 arasında kaldım. Şimdi bu iki telefondan hangisini önerirsiniz ve neden? S6'nın Türkiye fiyatı netleşti mi netleşmediyse tahminen ne kadar olması bekleniyor?
tek elle telefon kullanmak cebinde rahat raht taşımak senin için önemliyse s6 al. ( note 4 sahibiyim)

bu arada snapdragon 810 işlemcili telefon alacaklar acele etmesin , bazı testlerde aşırı ısınma rapor edilmiş , yazılımla çözmeye çalışıyorlar.
sonra elinizde alev topu olmasın telefonlar.

uzun zamandır akıllı telefon almayı planlıyodum,bayadır da aklımda note 3 var 1-2 haftaya alıcam ama son bi haftadır z2 aklıma takıldı dış görünüşü falan hoşuma gitti.note 3 kullanan varsa normal kullanımla kaç sene götürür ya da z2 kaç sene götürür,son güncellemeler sonrası note 3'te yavaşlama filan var mı,sarj konusunda çok fark var mıdır note3 ile z2 arasında oyun falan oynanmadıktan sonra
note 3 alacağına note 4 alsana , bence arada epey donanımsal fark var , iki telefonu da kullandım.

xperia z2 çok güzel telefon ama su geçirmezliğine fazla güvenme , biraz şans işi su geçirebilir.

tek elle telefon kullanmak cebinde rahat raht taşımak senin için önemliyse s6 al. ( note 4 sahibiyim)

bu arada snapdragon 810 işlemcili telefon alacaklar acele etmesin , bazı testlerde aşırı ısınma rapor edilmiş , yazılımla çözmeye çalışıyorlar.
sonra elinizde alev topu olmasın telefonlar.

Bizim ülkede ne kadar olacak bu s6.. Avrupadan alsam ne kadar kar olur ki?

note 3 alacağına note 4 alsana , bence arada epey donanımsal fark var , iki telefonu da kullandım.

xperia z2 çok güzel telefon ama su geçirmezliğine fazla güvenme , biraz şans işi su geçirebilir.

malesef 1700tl yukarısını alamam.z2'nin görüntüsü,eldeki hissi hoşuma gitti su geçirmeme özelliğine fazla takmadım zaten anlamıyom telefonlardan.note 3 8-9 ay sonrası takıllma oluyo mu ve sarjı öyle sövülcek seviyede az mı gidiyo merak ettiklerim?

Arkadaşlar sizce Iphone 6 Plus çok mu büyük , kaba mı duruyor ?

Birde sizce Iphone 6 mı 5S mi ?

malesef 1700tl yukarısını alamam.z2'nin görüntüsü,eldeki hissi hoşuma gitti su geçirmeme özelliğine fazla takmadım zaten anlamıyom telefonlardan.note 3 8-9 ay sonrası takıllma oluyo mu ve sarjı öyle sövülcek seviyede az mı gidiyo merak ettiklerim?
NOTE 3 Şarjı iyi gider ama takılma olayını hissedersin , arayüzde takılmalar oluyor uygulamalarda değil.Yani otomatik araba kullanırken vites geçişlerini hissetmek gibi birşey.

eğer spen senin için mühim değilse bence z2 al.

Arkadaşlar sizce Iphone 6 Plus çok mu büyük , kaba mı duruyor ?

Birde sizce Iphone 6 mı 5S mi ?
6 plus için konuluyorum , eğer bir telefonu alırken acaba çok mu büyük diye bir kaygın varsa kesinlikle alma.O telefon mutlaka sana büyük gelecektir.Kaldı ki iphone'de tek elle kullanım için kolaylık sunan kısayollar ve ek arayüz özellikleri kısıtlı.en kötü yanı ise telefonu cebinde taşıman zor olacaktır.

HTC One M9 siddetle orenilir.

Iphone6 ve plus kullanmis birisi olarak.

Samgun hakkinda birsey diyemem, monitorden baska urununu kullanmadim

HTC One cihazımdan gönderildi

S6 2900 tl edge ise 3300 tlye satılacakmış. m9 2800 tl. Fiyatlar çok pahalı. Z2 yada z3 compact şu anda alınacak en iyi f/p telefonları bence

Bu ıphone u kötüleyenleri hiç anlayamadım arkadaş tamam beğenmezsin anlarım da yok beş para etmez yok bilmem ne diyenler hakaten psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorum ikiside 2 bin küsür tl işte tüm dünya kabul etmiş neyi çekemiyorsun arkadaş? Sanki samsung 500 TL :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

1000 lira mi düşecek bir ayda ? İmkansız. Note 4 çıkalı 6 ay i geçti bir lira düşmedi daha fiyati
birkaç ay dedim..

note 4 ün fiyatının fazla düşmemesinin sebebi ekonomik kriz ve devaülasyon + vestel vergi kazığı..ve tabii ki note 4 pek alternatifi olan bir telefon değil şu an.

şu an çok şişik fiyatlarla gelecek telefonlar , çıktıktan sonra 2-3 ay içerisinde en az 500 tl ucuzlar..
Ayrıca note 4 nasıl değişmemiş ? şu an 1900 tl bandında satılıyor.Ben ilk çıktığında aldım 2300 tl falan idi ..

note 3 fiyatlarına bakın lansman sonrası 2299 tlye geldiyse 3 ay sonra 1900 bandına geriledi (gayriresmi satış yerlerinde ek kampanyalarla 1600 tlye bile alınabiliyordu)

Son düzenleme:
birkaç ay dedim..

note 4 ün fiyatının düşmemesinin sebebi ekonomik kriz ve devaülasyon + vestel vergi kazığı..

şu an çok şişik fiyatlarla gelecek telefonlar , çıktıktan sonra 2-3 ay içerisinde en az 500 tl ucuzlar..
Keşke dediğin gibi olsa seve seve beklerim düşmesini note 3 çıkalı bir buçuk sene olmuş fiyati hala 1700 lira 5s one m8 bunlar için de geçerli aynı durum sadece note dan örnek vermiş olmayayım

Geri
Üst Alt