Telefon Önerileri

1600-1700 bandında alınabilecek telefon ya z2 ya da g3 tür....ikisi de müthiş.

O aralıkta iPhone 5S de alınabilir.

dolar bu kadar yüksekken amiral gemilerini almak akıl mantık işi değil en fazla 1500 verilir bir telefona.

Bir süre beklenmeli telefon için.Dolar çok yüksek şu an.

Bir zamanların radikal iphone severi olarak zor bir kararla Z3'e geçtim. Harbi telefonun farkını net olarak anladım. Her anlamda üstün olduğunu kabul ederek, neden bu zamana kadar iphone takıntım olduğuna da bir anlam veremedim. :D Bırakın şu iphone'u ciddi ciddi bununla geçirdiğiniz zaman yazık...

Beyler pc konusunda napalım, laptop da alınmaz dimi şu zamanlarda

S6 Fiyatları belli olmuş. Bugün Vatan'da eleman S6 2500Tl3den S6Edge 3000TL'den gelecek dedi. Bugün belli olmuş.

Avusturya'dan 1900Tl'ye alma şansım var. Alsam mı?

Edge çok güzel olmuş. Onu da 2300'e alabilirim.

Arkadaşlar ailesi gurbetçi, kendisi gurbetçi olan birisi yurtdışından (Avrupa'dan) gelen telefonun Türkiye'deki garanti durumu hakkında bilgi verebilir mi?

Arkadaşlar ailesi gurbetçi, kendisi gurbetçi olan birisi yurtdışından (Avrupa'dan) gelen telefonun Türkiye'deki garanti durumu hakkında bilgi verebilir mi?

Türkiyede de satılan bir iphone modelini alırsan, 1 yıllık uluslararası garanti sebebiyle Türkiye'de garantiyi işletebilirsin, aynı şey samsung içinde geçerli lakin bu garanti biraz kağıt üzerinde kalıyor, ürün değişimi ve para iadesi alamıyorsun, şahsen almanı tavsiye etmem. Problemli bir telefona denk gelirsen çok başın ağrır.

Türkiyede de satılan bir iphone modelini alırsan, 1 yıllık uluslararası garanti sebebiyle Türkiye'de garantiyi işletebilirsin, aynı şey samsung içinde geçerli lakin bu garanti biraz kağıt üzerinde kalıyor, ürün değişimi ve para iadesi alamıyorsun, şahsen almanı tavsiye etmem. Problemli bir telefona denk gelirsen çok başın ağrır.

Abi iki telefon alacağız. İkisinden edeceğimiz kar 1200 tl minimum. Benim kardeşim yurtdışında yaşıyor. Gerekirse oraya gönderemez miyim o kadar büyük sıkıntı olduğunda.

Abi iki telefon alacağız. İkisinden edeceğimiz kar 1200 tl minimum. Benim kardeşim yurtdışında yaşıyor. Gerekirse oraya gönderemez miyim o kadar büyük sıkıntı olduğunda.

Heee pardon ben kardeşinin orada yaşadığını bilmiyordum daha doğrusu anlamamışım, o zaman telefonun satın alındığı ülkede ki yazılımını kullanmak kaidesiyle bir sıkıntı yaşamazsın.

S6 ve S6 edge enfes telefonlar olmuş. Samsungtan tiksinirim lakin onlar ne öyle ya. Hele edge oyşş... Bir de ilerde şişer mi bilmem Samsungdur neticede ama gördüğüm en hızlı telefondu bu zamana kadar.

samsung s6 edgeyi ön siparis verdim. 3 yil sonra bir telefon alayim dedim :D
biraz tuzlu fiyati ama güzel bir seye benziyor

Beyler ikinci el 5s var, sağ üst tarafında hafif bir ezik var. Ne kadar eder?

Geri
Üst Alt