Telefon Önerileri

Suan Turkiyedeyim Tr de kullanima Açılmış Galaxy S3 satıyorum plastik kirilmaz koruma ve kılıfla ilgilenen varsa yazsın uygun bir fiyata bırakirim.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk
Leo da tatil parasını çıkartıyor böyle galiba :) Fransa'da ikinci el ucuza cep alıp Türkiye'de ki fiyat farkından mı yaralaniyorsun?

ısınma sorunun özellikle htc m8,m9 ve g4 modellerde sebebi snapdragon işlemcilerle alakalı snapdragon 810'u bu sebepten dolayı samsung galaxy s6 ile test etti ve bu ısınma sorunu yüzünden vaz geçtiler ve kendi üretiği exynos işletim sistemini kullandılar. htc one m9 meselea daha çıkmadan aylar önce testlerde bu sorundan bahsediliyordu ve htc'nin buna çözüm getirmesi bekleniyordu ama adamlar telefonu bile bile telefonu snapdragon 810 ile piyasaya sürdüler.

Son düzenleme:
ısınma sorunun özellikle htc m8,m9 ve g4 modellerde sebebi snapdragon işlemcilerle alakalı snapdragon 810'u bu sebepten dolayı samsung galaxy s6 ile test etti ve bu ısınma sorunu yüzünden vaz geçtiler ve kendi üretiği exynos işletim sistemini kullandılar. htc one m9 meselea daha çıkmadan aylar önce testlerde bu sorundan bahsediliyordu ve htc'nin buna çözüm getirmesi bekleniyordu ama adamlar telefonu bile bile telefonu snapdragon 810 ile piyasaya sürdüler.

S6 ısınmıyormu yani?
Telefon bu performans olarak o dizüstü bilgisayarlara 10 basar.
Soğutucusu bile yok, illaki ısınacak.

?

1500 TL'ye kadar telefon önerisine açığız. G3'e niyetlenmiştik ama ısınma konusu canımızı sıktı.

Note 3 önde şu an.

Bz de telefon bakıyoruz da çok kararsızız. İki sepetimiz var.

1. G3, M8, S5, NOTE 3

2. G4, S6

Sizce ayrı ayrı sepetlerden hangi telefonu almalıyız neden? F/P de önemli. Mesela G3 şu an bir sitede uygun görünüyor.
Lg g4 kullanıyorum sarj hariç cok memnunum özellikle kamera konusunda tatmin edici netliği var

Lg g4 kullanıyorum sarj hariç cok memnunum özellikle kamera konusunda tatmin edici netliği var

dün lg g4 aldım gerçekten iyi bir telefon ...şarjı ekran çözünürlüğünden dolayı yetersiz. ben ekran parlaklığını azaltıp greenify programını ve ek uygulaması olan dosyayı yükledim . play storeden 2,5 tl civarı fiyatı vardı satın aldım ..değdi de. programın ayarlarına girip telefonun bir iki dosyası hariç tüm uygulamalarını uyuttum .
dün sabah 6'da şarjdan çıkardım bugün şu dakika itibariyle %80 üzerinde şarjı duruyor. wifi mobil veri kapalıydı.

Lg g4 arkası deri olan dizayn olarak çok kötü olmuş. Bu deri işini Samsung daha iyi yapıyor Lg yapamamış.

Bugün Sony Xperia Z3 aldım. Sony Garantili. Paralel filan değil. 1775 liraya üç taksit yaptırdım. Ayrıca kırılmaz cam film, şeffaf kılıf ve yedek batarya da hediye aldım. Nasıl fiyat?

Bugün Sony Xperia Z3 aldım. Sony Garantili. Paralel filan değil. 1775 liraya üç taksit yaptırdım. Ayrıca kırılmaz cam film, şeffaf kılıf ve yedek batarya da hediye aldım. Nasıl fiyat?

Hayırlı olsun, kırılmaz cam falan eyvallah da aman yine de dikkat et. Garanti falan dinlemiyorlar 800 lira ekran değişimine alıyorlar, kasa zarar görürse 200 de ona gidiyor.Kırılmaz da kırılırmış arkadaşın acı tecrübesi sayesinde öğrenmiş olduk.

Hayırlı olsun, kırılmaz cam falan eyvallah da aman yine de dikkat et. Garanti falan dinlemiyorlar 800 lira ekran değişimine alıyorlar, kasa zarar görürse 200 de ona gidiyor.Kırılmaz da kırılırmış arkadaşın acı tecrübesi sayesinde öğrenmiş olduk.

Fiyat nasıl. Bir anda adam beni kandırdı mı ne yaptı. Genelde peşin fiyatlar bu şekildeydi.

Fiyat iyidir. En son 1800'e gidiyordu techno marketlerde işte yanında aldıklarının da en az bir 100 lirası olduğunu düşünürsek tel 1700'e gelmiş. Nerden aldın ki şüphe duyuyorsun?

Sony mağazasından aldım. 1800-1900 peşin fiyatlarıydı. Taksit işin içine girince 2000 tl oluyordu oralarda yanlış mıyım?

Sony mağazasından aldım. 1800-1900 peşin fiyatlarıydı. Taksit işin içine girince 2000 tl oluyordu oralarda yanlış mıyım?

Elde para varsa neden taksit yaptırayım ki ben de geçen sene senden daha fazla verip peşin fiyatla Bimeks'ten G3 aldıydım. 2-3 gün niye verdim lan ben bu parayı diye düşünmüştüm.Geçer geçer :asd:

Keep
calm
and
hayırlı
olsun
tekrardan.
:red:

telefon kullanmak günahtir almayin

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ben gibi bilgisayar özelliklerine çok önem verip, telefon orta segment arıyorsanız Samsung e5 alın derim. İhtiyacı fazlasıyla karşılıyor.

Geri
Üst Alt