Telefon Önerileri

Bugün Sony Xperia Z3 aldım. Sony Garantili. Paralel filan değil. 1775 liraya üç taksit yaptırdım. Ayrıca kırılmaz cam film, şeffaf kılıf ve yedek batarya da hediye aldım. Nasıl fiyat?
Renktas hayirli olsun. Bence güzel fiyat. Nereden hangi mağazadan aldin? Fiyat çok makul geldi bana. Bu arada telefonlara taksit olmuyor diye biliyorum. Mağaza nasıl taksitli fiyat peşin fiyat ayrımı yaptı ki?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Sony Xperia Z3 aldım. Sony Garantili. Paralel filan değil. 1775 liraya üç taksit yaptırdım. Ayrıca kırılmaz cam film, şeffaf kılıf ve yedek batarya da hediye aldım. Nasıl fiyat?
Gayet iyi. Nerden aldın?

Hayırlı olsun bu arada. Bende kullanıyorum. Memnun kalacaksın.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iPhone'dan çok memnunum. Ama artık değişim vakti geldi. Ne alsam bilmiyorum. Bir türlü karar veremedim :(

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Iphone 6 (plus da olur) kullanan varsa yazsın yav. Ben de G3'ten sıkıldım, biraz da elmanın tadına bakayım diyorum.

Müptelası olacaksın kesinlikle.

Tanıdık 2 kişide var , onlar da kız oldukları için tekno konusunda ciddiye alamam :asd: Değer diyorsun yani ben o zaman space gray bir plus çakayım.

Plus'ı istiyorum aslında ama bu iphone'larda hafıza bu kadar önemli mi mesela hafıza arttıkça anormal bir yükseliş oluyor fiyatlarda. Bir de 64gb'lık bir iphone 6 3100 lirayken , 16gb'lık plus da 3100 liras. Ekran boyutu değil heralde sadece fark ya da iphone 6lardaki dalgalanma sadece hafıza kaynaklı mı?

Tanıdık 2 kişide var , onlar da kız oldukları için tekno konusunda ciddiye alamam :asd: Değer diyorsun yani ben o zaman space gray bir plus çakayım.

Plus'ı istiyorum aslında ama bu iphone'larda hafıza bu kadar önemli mi mesela hafıza arttıkça anormal bir yükseliş oluyor fiyatlarda. Bir de 64gb'lık bir iphone 6 3100 lirayken , 16gb'lık plus da 3100 liras. Ekran boyutu değil heralde sadece fark ya da iphone 6lardaki dalgalanma sadece hafıza kaynaklı mı?

Belleği sonradan arttırılamadığı için çok önemli. Fiyat dalgalanması bu yüzden olabilir.

Belleği sonradan arttırılamadığı için çok önemli. Fiyat dalgalanması bu yüzden olabilir.

Arttırılamadığını biliyorum da açıkcası pek detaylı 6'yı incelemedim. Hafızadan başka değişiklik var mı diye merak etmiştim mesela g3'ün iki modeli var birisi 16 2 gb ram, diğeri 32 gblık versiyonu 3 gb. Neyse eyvallah ben biraz araştırayım, tavsiyeni dikkate alacağım..

beyler tekrar soruyorum
600-900 lira arasına sizce hangi telefon alınmalı :

Koşullar : Dayanıklı Olacak
Koşullar : Fazla konuşmalardan sonra kimi telefonun vadesi erken dolup kafayı yiyor öyle olmayacak :D
Koşullar : Arka Kamerası 13MP Olacak

sizce ?

aklımda casper via v5 , lg g3 , g.mobile discovery falan var

beyler tekrar soruyorum
600-900 lira arasına sizce hangi telefon alınmalı :

Koşullar : Dayanıklı Olacak
Koşullar : Fazla konuşmalardan sonra kimi telefonun vadesi erken dolup kafayı yiyor öyle olmayacak :D
Koşullar : Arka Kamerası 13MP Olacak

sizce ?

aklımda casper via v5 , lg g3 , g.mobile discovery falan var

Sııfır alacaksan G3 alamazsın diye düşünüyorum. Geçenlerde bir arkadaş GM Elite aldı. Fena değil diyordu ama O'nun telefondan beklentisi çok sınırlı. 700 liraya aldı. 13 ya da 16 olması lazım kamerası.

Geri
Üst Alt