Telefon Önerileri

Lg g2 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır.Isınma problemi var fakat abartılacak kadar degil.Her telefonda var.Nba 2k16,fifa 2016 gibi yeni çıkan oyunları 0 kasma ile oynuyorum.Şarj konusunda aldigim ilk 1 yıl gayet iyiydi 2 gun gidiyordu.Fakat zamanla tel sarjdayken oyun oynama,sarj tam dolmadan cikarma vs. yanlislardan oturu sarjim fazla dayanıklı degil artik.1000 lira civarinda bisey bakiyorsaniz lg g2 yi oneririm.
Sunu belirtmeden gecmeyim guncelleme gelmeyecek artik yani androdi 6 kullanamayacak lg g2 kullanicilari.Gerci benim icin problem degil ben kit kattan vazgecmem :D

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lg g2 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır.Isınma problemi var fakat abartılacak kadar degil.Her telefonda var.Nba 2k16,fifa 2016 gibi yeni çıkan oyunları 0 kasma ile oynuyorum.Şarj konusunda aldigim ilk 1 yıl gayet iyiydi 2 gun gidiyordu.Fakat zamanla tel sarjdayken oyun oynama,sarj tam dolmadan cikarma vs. yanlislardan oturu sarjim fazla dayanıklı degil artik.1000 lira civarinda bisey bakiyorsaniz lg g2 yi oneririm.
Sunu belirtmeden gecmeyim guncelleme gelmeyecek artik yani androdi 6 kullanamayacak lg g2 kullanicilari.Gerci benim icin problem degil ben kit kattan vazgecmem :D

Fifa 16 androide geldi mi

Samsung Galaxy S6 Edge Gold, tasarim olarak iPhone'u ezdi gecti.. Android olarak takilmalar,yavaslamalar vs vs yok..

Vallaha bende S4 vardi ondan takilmalar oluyordu.. yarim senedir S6'i kullaniyorum hic bir takilmaya denk gelmedim. TouchWiz'i baya yeniledi Samsung, eskiden agir kaliyordu simdi su gibi akiyor.

iphone 6 kullanıcısı olarak ios'ta en nefret ettiğim şey fotoları videoları atmak insanı çok uğraştırıyor ama onada artık çare var copytrans programı ile çok daha basit ve kolay oluyor itunes saçmalığına nazaran.

Yalnız 1000 lira olanı 16 gb'lık modeli ki bunun da 6'sı falan kalıyormuş.Artırabilir hafıza da yok.

32'lik model 1250 lira civarında.

Yalnız 1000 lira olanı 16 gb'lık modeli ki bunun da 6'sı falan kalıyormuş.Artırabilir hafıza da yok.

32'lik model 1250 lira civarında.
Ben 32 gblik kullaniyorum banada 25 gb bos alanla geldi telefon.Tabi 16likta 6-7 gb verirler buyuk sıkıntı

Bugün benim G3ü Sony Z3 ile takas ettim acayip memnunum 3go ram olduğunu alınca öğrendim. Resim kalitesi tartışılmaz ve telefonu ele alması daha iyi ekran 5.2 cebede giriyo

Envoyé de mon D6603 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt