Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.564
- 2.297
- 1.198
İphone 3GS.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jb candir yapmayan saftir.iPhone'u olupta jb yapmayan boşa vakit geçiriyor
Sen Samsunggillerden misin?ayfoncu comarlar basmis yine konuyuGesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Adresi vereyim sinirlendikçe telefon yollarsın kırmadanNote 4 mü kaldı yaSabah uyandım kötü bir haber aldım kaldırdım duvara fırlattım o sinirle ekran dağıldı
Envoyé de mon Sony Z3
Helal değil bunlar kesin biryerine domuz yağ yada parçası kaçmıştır sim kart takarken eline filan değer cehennemlik olursun MurhanAdresi vereyim sinirlendikçe telefon yollarsın kırmadan
Benden sana tavsiye Nokia 3310 kullan telefon degistirme.Helal değil bunlar kesin biryerine domuz yağ yada parçası kaçmıştır sim kart takarken eline filan değer cehennemlik olursun Murhan
Bir ay dayanmıyor ya satıyorum ya kırıyorum
Sadece bu sene 2015 de elimden geçen telefonlar![]()
: Nexus 5-Galaxy S3-Note 2-Note 4-Xperia Z1-Lg G3- Xperia Z3.
Envoyé de mon Sony Z3
Şuan Z3'ten yazıyorum. En iyisini yapmışsın. Sony başkadır.Bugün benim G3ü Sony Z3 ile takas ettim acayip memnunum 3go ram olduğunu alınca öğrendim. Resim kalitesi tartışılmaz ve telefonu ele alması daha iyi ekran 5.2 cebede giriyo
Envoyé de mon D6603 en utilisant Tapatalk
Evet harbi şahane telefon o nedenle bir an Z5 e geçiş planları yapmaya başladımŞuan Z3'ten yazıyorum. En iyisini yapmışsın. Sony başkadır.![]()
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sony telefonların kamerasını beğeniyorum.Evet harbi şahane telefon o nedenle bir an Z5 e geçiş planları yapmaya başladım
Envoyé de mon Sony Z3
Niye bence gayet sexySony telefonların kamerasını beğeniyorum.
Z5 mükemmel olmuş. Parmak izi okuyucu felan. Premium modeli daha da iyi, özellikle Premium'un arka kasa nefis olmuş.Evet harbi şahane telefon o nedenle bir an Z5 e geçiş planları yapmaya başladım
Envoyé de mon Sony Z3
Evet şahaneZ5 mükemmel olmuş. Parmak izi okuyucu felan. Premium modeli daha da iyi, özellikle Premium'un arka kasa nefis olmuş.![]()
![]()
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende öyle yaparım büyük ihtimal. Z5 burada 2300-400 civarı.Evet şahane
Şuan çok pahalı 700 euro hayatta vermem Z3 ü 300-350 ye satarım bir kaç ay sonra 400 e Z5 bulurum
Envoyé de mon Sony Z3
iPhone 6s Plus 128GB 900€ buldum alsam mi?![]()
Dayanamadım aldım.baya ucuzmus valla
ayni firsati ben bulsaydim iki tane alirdim

Dayanamadım aldım.
Ilk defa iPhone kullanacağım umarım pisman olmam..![]()

Dayanamadım aldım.
Ilk defa iPhone kullanacağım umarım pisman olmam..![]()
ciddi olamazsin
mesaji ironi amacli yazmistim ben
900 euro cok pahali bir kere
dünyanin hicbir telefonu o kadar etmez hele ayfon asla