Telefon Önerileri

Benim iş suya düştü :red: Satacak kişi satmaktan vazgeçti. G4 ile devam edeceğim bir süre daha.

Alınır. Hakkında olumlu yorumlar okumuştum internette, ben de G4 almadan önce bunu düşünüyordum.

Bu arada, Huawei'ye merak sardım. Netten araştırdım biraz P9 modeli çok hoşuma gitti, tasarımı felan tam istediğim gibi.

@Yasin Yıldırım Sende vardı galiba, nasıl memnun musun?
Resmi distribütör yok. Onun dışında fiyatına göre gayet iyi görünüyor.

Alınır. Hakkında olumlu yorumlar okumuştum internette, ben de G4 almadan önce bunu düşünüyordum.

Bu arada, Huawei'ye merak sardım. Netten araştırdım biraz P9 modeli çok hoşuma gitti, tasarımı felan tam istediğim gibi.

P9 al almazsan pişman olursun.
Ama muhakkak yanına 2 metrelik fastcharger al.
Başka bir eksisi yok. Akıyor bildiğin uçuyor

P9

P9 al almazsan pişman olursun.
Ama muhakkak yanına 2 metrelik fastcharger al.
Başka bir eksisi yok. Akıyor bildiğin uçuyor

P9

Bakalım, düşünüyorum ciddi anlamda. Biraz farklılık olsun istiyorum.

G4'ü Mayıs ayında 1300'e almıştım, ithalatçı garantili. Letgo'ya koyacağım bakalım bir, 1200 civarı bir teklif gelirse üstüne koyup alabilirim P9'u.

Aynen P9 var bende. Çok memnunum. Önceki telefonlarım da Huawei G7 ve P8'di. Üçünden de memnum kaldım. Çok resim çekinen birisi değilim normalde ama kamerası muazzam. Arkada çift kamera var birisi renkli birisi monochrome. Leica ile birlikte geliştirmişler. Kendi geliştirdikleri Emui arayüzünü kullanıyorlar gayet basit. Yüksek boyutlu bir oyun indirmedim şu ana kadar o yüzden oyun kasar, ısınır mı bilmiyorum ama indirdiklerim arasında (kafa topu, warship battle, march of empires) sorun çıkarmadı. Şarjı da baya iyi gidiyor, ki Huawei'nin bütün telefonlarında öyle. Yaklaşık 1 günü çıkarıyor bende. Çok uğraşmasam 1,5 gün idare ediyor. Tavsiye ederim.

Bu yeni çıkacak olan Airpods hakkında ne düşünüyorsunuz verilir mi 750 tl bi kulaklığa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iphone 6s i takas ettim sıfır s7 edge ile. Üstünde 70€ luk kılıfda var çok beğendim şuana kadar.

Envoyé de mon SM-G935F en utilisant Tapatalk

Iphone 6s i takas ettim sıfır s7 edge ile. Üstünde 70€ luk kılıfda var çok beğendim şuana kadar.

Şu akıllı kılıfı mı diyorsun ? Ön tarafındaki kapağı açmadan telefona cevap verebiliyorsun falan.. Ben S6 edge onu kullanıyorum çok başarılı bir kapak yapmış herifler..

Şu akıllı kılıfı mı diyorsun ? Ön tarafındaki kapağı açmadan telefona cevap verebiliyorsun falan.. Ben S6 edge onu kullanıyorum çok başarılı bir kapak yapmış herifler..
Clear wiew herhalde ismi çok şahane bişey ya. Ama 69€ vermezdim ben :)

Ama çabuk çiziliyor aklında olsun.
Çizilsin sorun değil bedava aldım. 16gb 6s i satamadim 470€ ya. İyi ettim bunla takas etmekte telefon iki günlük garantisi var daha iki yıl. İphone 3 haftası kalmıştı. Ama yinede bir iphone 7 ye geçiş yaparım sene içinde:D

Çizilsin sorun değil bedava aldım. 16gb 6s i satamadim 470€ ya. İyi ettim bunla takas etmekte telefon iki günlük garantisi var daha iki yıl. İphone 3 haftası kalmıştı. Ama yinede bir iphone 7 ye geçiş yaparım sene içinde:D

Dikkatimi çekti bayağı telefon değiştiriyorsun. Nedeni nedir ?

Dikkatimi çekti bayağı telefon değiştiriyorsun. Nedeni nedir ?
Seviyorum inceleyip hepsini kullanmayı. Tabi gidip mal gibi çıkar çıkmaz para baymam hiç bir zaman. Hep bir uygun takas veya satış ile hallederim. İphone çok sevmiştim ama müzik indirme film indirme gibi şeyler imkansıza yakın benim işime gelmiyor.

Dun iphone 7'yi aldim. Promosyon vardi eski telefonunu ver yenisini bedavaya al diye. Tabi bedava derken kontrat imzaliyorsun 1 sene o sirkete bagli olmak sartiyla

Sorusu olan arkadaslar varsa aydinlatabilirim :D

Geri
Üst Alt