Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.234
- 27
- 1.098
Benim iş suya düştü :red: Satacak kişi satmaktan vazgeçti. G4 ile devam edeceğim bir süre daha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mi5 hakkında düşünceleriniz nedir?
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-5-ithalatci-garantili-p-HBV0000000YQ1
Resmi distribütör yok. Onun dışında fiyatına göre gayet iyi görünüyor.Alınır. Hakkında olumlu yorumlar okumuştum internette, ben de G4 almadan önce bunu düşünüyordum.
Bu arada, Huawei'ye merak sardım. Netten araştırdım biraz P9 modeli çok hoşuma gitti, tasarımı felan tam istediğim gibi.
@Yasin Yıldırım Sende vardı galiba, nasıl memnun musun?
Resmi distribütör yok. Onun dışında fiyatına göre gayet iyi görünüyor.
Alınır. Hakkında olumlu yorumlar okumuştum internette, ben de G4 almadan önce bunu düşünüyordum.
Bu arada, Huawei'ye merak sardım. Netten araştırdım biraz P9 modeli çok hoşuma gitti, tasarımı felan tam istediğim gibi.
P9 al almazsan pişman olursun.
Ama muhakkak yanına 2 metrelik fastcharger al.
Başka bir eksisi yok. Akıyor bildiğin uçuyor
P9
Alınır. Hakkında olumlu yorumlar okumuştum internette, ben de G4 almadan önce bunu düşünüyordum.
Iphone 6s i takas ettim sıfır s7 edge ile. Üstünde 70€ luk kılıfda var çok beğendim şuana kadar.
Envoyé de mon SM-G935F en utilisant Tapatalk
Clear wiew herhalde ismi çok şahane bişey ya. Ama 69€ vermezdim benŞu akıllı kılıfı mı diyorsun ? Ön tarafındaki kapağı açmadan telefona cevap verebiliyorsun falan.. Ben S6 edge onu kullanıyorum çok başarılı bir kapak yapmış herifler..
Clear wiew herhalde ismi çok şahane bişey ya. Ama 69€ vermezdim ben![]()
Clear wiew herhalde ismi çok şahane bişey ya. Ama 69€ vermezdim ben![]()
Çizilsin sorun değil bedava aldım. 16gb 6s i satamadim 470€ ya. İyi ettim bunla takas etmekte telefon iki günlük garantisi var daha iki yıl. İphone 3 haftası kalmıştı. Ama yinede bir iphone 7 ye geçiş yaparım sene içindeAma çabuk çiziliyor aklında olsun.
Çizilsin sorun değil bedava aldım. 16gb 6s i satamadim 470€ ya. İyi ettim bunla takas etmekte telefon iki günlük garantisi var daha iki yıl. İphone 3 haftası kalmıştı. Ama yinede bir iphone 7 ye geçiş yaparım sene içinde
Seviyorum inceleyip hepsini kullanmayı. Tabi gidip mal gibi çıkar çıkmaz para baymam hiç bir zaman. Hep bir uygun takas veya satış ile hallederim. İphone çok sevmiştim ama müzik indirme film indirme gibi şeyler imkansıza yakın benim işime gelmiyor.Dikkatimi çekti bayağı telefon değiştiriyorsun. Nedeni nedir ?
Böyle şeyleri internetten kovalamak lazim ben s6 için olanını 35 liraya aldim hepsiburadadanTR'de falan 220 tl gibi birşey , ben bi kılıfçıda spot fazlası orjinalini 70 TL'ye aldım![]()