- 1 Ağustos 2009
- 47.951
- 50.565
- 4.878
s7 alın mübarek üst düzey prof makine gibi çekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asus'un bir telefonu vardi 5000mAH bataryasi vardi. Piyasadaki en güclü batarya sanirim, 2-3 gidiyordur herhalde telefon sarji.
Nasil o telefon?
Asus Zenfone Max.
2Gb Ram, Snapdragon 401 ve okadar iğrenç bir dizaynı varki.
Ben alma derim.
P9
Alacagimdan degil de merak ettigim icin soruyorum. Galaxy S4 Mini var 2,5 senedir kullaniyorum ve memnunum. Bozulana kadar da yenisini almam ben.
Asus Zenfone 3 Ultra ZU680KL - Full phone specifications tablet gibi bir telefon
Nokia Lumia 950 aldım bunda ne Tapatalk var ne Snapchat ne YouTube bu nasıl telefon laama mübarek yağ gibi akıyor
Nokia Lumia 950 aldım bunda ne Tapatalk var ne Snapchat ne YouTube bu nasıl telefon laama mübarek yağ gibi akıyor
Büyüksün
Maalesef markette indirme imkani yok şuan. Mümkün değil diyo
Maalesef markette indirme imkani yok şuan. Mümkün değil diyo
Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk
Ayarlardan yaptım peki apps ları nerden indirecem?Google amcayla 'sideload apps windows phone' diye arat. Orada store'e girmeden nasıl uygulamalar yükleniyor diye yazıyor.
Ayarlardan yaptım peki apps ları nerden indirecem?
Samsung ne olacakAyarlardan yaptım peki apps ları nerden indirecem?
Samsung çok büyük hayal kırıklığı yarattı bende. 800€ luk Telefon hızlı olsun diye Custom rom atacaksam ben ne anladım o işten. Kız arkadaşıma hediye edeceğim onun S6 edge eskidi sayılır.Samsung ne olacak![]()
Hele şükür geldi telefonum. Yok satmam bunu 90€ ya aldım şahane bişey ya. Samsung s5 den hızlı.Bunu da 1 aya satarsın Leo.![]()
![]()
Sent from my LG-H815 using Tapatalk