Telefon Önerileri

Bugün faturamı yatırmak için Turkcell'e gittim. Görevli kişi "puanlarınız birikmiş, faturaya ek iPhone 6S 64 GB alma hakkınız var" dedi. Aklıma yattı açıkçası. 12 ay taksitle alacağım, biliyorum biraz geçirecekler ama yapacak bir şey yok.

Aylık 350 lira fatura ödeyeceğim eğer alırsam, 300 lira telefon taksiti 50 lira da kendi faturam var.

Peşin alırsam 3.400'e gelecek. Ne yapsam?

Bugün faturamı yatırmak için Turkcell'e gittim. Görevli kişi "puanlarınız birikmiş, faturaya ek iPhone 6S 64 GB alma hakkınız var" dedi. Aklıma yattı açıkçası. 12 ay taksitle alacağım, biliyorum biraz geçirecekler ama yapacak bir şey yok.

Aylık 350 lira fatura ödeyeceğim eğer alırsam, 300 lira telefon taksiti 50 lira da kendi faturam var.

Kapitalizmin kucağına düşme peşin al geç

Puan birikmese 10 bin TL mi isteyeceklermiş, sakın alma, 3600 TL verilir mi ya 6s e, amerikadan gelen 7 ler 2650 TL, pasaport kayıt vs derlen 2800 TL oluyor, puan ayağına 6si faturan hariç 3600 E vermek ne demek, kesinlikle almanı önermem.

Puan birikmese 10 bin TL mi isteyeceklermiş, sakın alma, 3600 TL verilir mi ya 6s e, amerikadan gelen 7 ler 2650 TL, pasaport kayıt vs derlen 2800 TL oluyor, puan ayağına 6si faturan hariç 3600 E vermek ne demek, kesinlikle almanı önermem.

Amerika'da $699

Dolar en son 3 falandi yani $2200 falan olur vergiyle. Pasaport kaydi 150 liraysa 2350. 2800 tl nasil oluyor hocam?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya bilmiyorum, aslında ben de bir telefona en fazla 1.500 veririm normalde ama iPhone'a geçiş yapmak istiyorum artık. Aslında 6 ve 6S arasında pek fark yok, şimdi araştırdım internette iPhone 6 64 GB 2400. Şu an kullandığım G4'ü 1000 liraya satsam, 1400 ekleyip üstüne alabilirim.

Ya bilmiyorum, aslında ben de bir telefona en fazla 1.500 veririm normalde ama iPhone'a geçiş yapmak istiyorum artık. Aslında 6 ve 6S arasında pek fark yok, şimdi araştırdım internette iPhone 6 64 GB 2400. Şu an kullandığım G4'ü 1000 liraya satsam, 1400 ekleyip üstüne alabilirim.
Iphone 6 alma artık. 6s al

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

kargo dahil almanyadan 1900tlye sifir iphone 6s gönderilir :red:

Murhana bak adam ihracata da baslamis.

Gönder o zaman Murhan'cım.
türkiyeden buraya gelmesini bekledigimiz bazi seyler ne hikmetse kaybolmustu. ayni sey burda da olursa fena yakar ama fena fikir sayilmaz yine de

amerikan amazonundan falan ismarlayamiyor musun vardir öyle bi yol kesinlikle ona da bak

Türkiye okmeydaninda elden teslim
Galaxy S6 edge altın renk 450€.
Galaxy s7 edge altın renk 650€. 199 TL değerinde clear view kılıfla.

İsteğe göre sipariş alınır.

Gümrük de yakalanmada. Türkiye'de gümrük temsilcileri yam yam gibi diyorlar
Onu unutun kargo ile imkansız ben zamanında mp4 player yolladım onu bile tuttular. En iyisi verecen burdan giden yaşlı emeklilere İstanbul da 5-6 saat aktarma bekliyorlar o ara kime yolluyorsan gidip alsın.

Gümrük de yakalanmada. Türkiye'de gümrük temsilcileri yam yam gibi diyorlar
Aynen ha benim aliexpresten geyikli yastik kilifimi bile cepledi adamlar. Sorsan takipli posta :D cebimden para cikmadigi icin sorun yapmadim da cok buyuk vurgun donuyor bu lanet olasi yerde.

Birde gecen ucaktan 7 getirmeye calisan havayolu personellerinin cihazlarina el koyulmustu.

2 senede bir 1 cihaz getirebilirsiniz ulkeye. Sorsan kacakciligi onluyorlar :D
Hic teftis edip gumruk memurlari neler ceviriyor acaba diyen yok.

Adini kuzey kore yapsak kimse sasirmaz heralde.

Ayni mentalite otobuslerde de var adamin biri yetkilendirilmis gorevli saat belirliyor kafasina gore ayni yere giden iki otobus ayni anda kalkiyor. 1dk kaciran millet yarim saat beklesin.(Buraya nasil geldim brnde bilmiyorum ve genelde otobusu 1 dakika ile kaciriyorum, seni bulacagim oglum beni gorup basip gittin durmadin bile bigun denk gelecegiz)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt