- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
iPhone alın, aldırın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Viral yapmayalım Gökhan bey.iPhone alın, aldırın.
Viral yapmayalım Gökhan bey.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei etc. Çin malı mı?Telefon da mı önermeyelim sevgili kardeşim. Çin malı telefon alacaklarına aslanlar gibi iPhone alsınlar.
Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei etc. Çin malı mı?![]()
Düşünüyorum. S7 Edge veya iPhone 7 alabilirim...Onu bunu bırak iPhone almak bak sen. Sonra pişman olma.
Düşünüyorum. S7 Edge veya iPhone 7 alabilirim...![]()
Düşünüyorum. S7 Edge veya iPhone 7 alabilirim...![]()
Aynısı arkadaşımın Z2sinde oldu garantiye verdi KVKdan 3 haftada geldiArkadaşlar Xperia Z3 telefonumun telefon çalışırken ekran karardı. Telefon androidi arka planda çalışıyor ama görüntü yok. Ekrana dokunduğumda sesler geliyor mesela.
Resettir, companion repair filan işe yaramadı. Yarın servise bırakmayı düşünüyorum. KVK yedek telefon veriyor mu bir bilginiz var mı?
Arkadaşlar Xperia Z3 telefonumun telefon çalışırken ekran karardı. Telefon androidi arka planda çalışıyor ama görüntü yok. Ekrana dokunduğumda sesler geliyor mesela.
Resettir, companion repair filan işe yaramadı. Yarın servise bırakmayı düşünüyorum. KVK yedek telefon veriyor mu bir bilginiz var mı?
hic uzulmedım ıphone alın dedıkce burda androidi övdünüz size müstehak!!11 gecmıs olsn!1
Eni sonu dolasip iPhone donecegimi bilsemde Sony Xperia Z5 e gecis yaptim bugun
Envoyé de mon E6653 en utilisant Tapatalk
5s i 200€ ya sattım:asd22:
Combien avez-vous payé?
Teşekkürler ama arka kamera da s7 edge den iyisi yok Selfie ön kamera da ise iphone 7.Hayırlı olsun,Sonyler sağlam cihazlar z1c kullanmıştım.Arayüz,kamera ve malzeme açısından sağlam cihazlar.Sony'den sonra lg yada samsunga geçmeyin.
Z3 kullandım iki yıl önce güzel telefon ama resim de samsung un tırnağı olamaz malesef. Yoksa şahane telefon yaSony kalitesiyle tanıştığına göre artık Iphone kullanmazsın.
Z3 kullandım iki yıl önce güzel telefon ama resim de samsung un tırnağı olamaz malesef. Yoksa şahane telefon ya
Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk