Telefon Önerileri

iPhone alın, aldırın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar Xperia Z3 telefonumun telefon çalışırken ekran karardı. Telefon androidi arka planda çalışıyor ama görüntü yok. Ekrana dokunduğumda sesler geliyor mesela.

Resettir, companion repair filan işe yaramadı. Yarın servise bırakmayı düşünüyorum. KVK yedek telefon veriyor mu bir bilginiz var mı?
Aynısı arkadaşımın Z2sinde oldu garantiye verdi KVKdan 3 haftada geldi

Arkadaşlar Xperia Z3 telefonumun telefon çalışırken ekran karardı. Telefon androidi arka planda çalışıyor ama görüntü yok. Ekrana dokunduğumda sesler geliyor mesela.

Resettir, companion repair filan işe yaramadı. Yarın servise bırakmayı düşünüyorum. KVK yedek telefon veriyor mu bir bilginiz var mı?

hic uzulmedım ıphone alın dedıkce burda androidi övdünüz size müstehak!!11 gecmıs olsn!1

Eni sonu dolasip iPhone donecegimi bilsemde Sony Xperia Z5 e gecis yaptim bugun

Envoyé de mon E6653 en utilisant Tapatalk

:asd22:

Combien avez-vous payé?
5s i 200€ ya sattım
İkinci el temiz 4 ay kullanılmış Z5 aldım 230 euro ya. Arkası koyu yeşil ama :D
Bunu biraz kullanır lg G5 e geçiş yaparım ondan huwaei p9 alırım o zamana kadar iphone 8 çıkar

Eni sonu dolasip iPhone donecegimi bilsemde Sony Xperia Z5 e gecis yaptim bugun

Hayırlı olsun,Sonyler sağlam cihazlar z1c kullanmıştım.Arayüz,kamera ve malzeme açısından sağlam cihazlar.Sony'den sonra lg yada samsunga geçmeyin.

Hayırlı olsun,Sonyler sağlam cihazlar z1c kullanmıştım.Arayüz,kamera ve malzeme açısından sağlam cihazlar.Sony'den sonra lg yada samsunga geçmeyin.
Teşekkürler ama arka kamera da s7 edge den iyisi yok Selfie ön kamera da ise iphone 7.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Z3 kullandım iki yıl önce güzel telefon ama resim de samsung un tırnağı olamaz malesef. Yoksa şahane telefon ya

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Ben şuan Z3 kullanıyorum, Samsung'a kanım ısınmıyor açıkçası. Çok sağlam cihaz çıkarsalar dahi alma ihtimalim düşük.

Geri
Üst Alt