Telefon Önerileri

Teşekkürler ama arka kamera da s7 edge den iyisi yok Selfie ön kamera da ise iphone 7.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Evet o konuda haklısın,Sony kamera yazılımında başarılı değil yoksa sağlam lense sahipler aslında,Samsung iyi başarıyor yazılımı.İphone 7 ise farklı bir kulvar zaten başlı başına amiral gemisi.Bendede İphone SE var.

Teşekkürler ama arka kamera da s7 edge den iyisi yok Selfie ön kamera da ise iphone 7.

Arka kamera xperia x ve Xz ile oldukça geliştirildi, şayet ön kamera da öyle. Kesinlikle üst düzey telefonlardan aşağı kalır yanı yok bunu sadece ben söylemiyorum

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arka kamera xperia x ve Xz ile oldukça geliştirildi, şayet ön kamera da öyle. Kesinlikle üst düzey telefonlardan aşağı kalır yanı yok bunu sadece ben söylemiyorum

Böyle şeyler söyleme bana yarın gider alırım :D

Böyle şeyler söyleme bana yarın gider alırım :D

Ben x kullanıyorum, tasarım olarak Xz den daha iyi kasası var, aralarında pek fark yok, kesinlikle öneririm özellikle internetten araştırıp kamera performans yorum vs bakabilirsin derim ?

Hayırlı olsun,Sonyler sağlam cihazlar z1c kullanmıştım.Arayüz,kamera ve malzeme açısından sağlam cihazlar.Sony'den sonra lg yada samsunga geçmeyin.

O nedenmiş? Şu an LG G4 kullanıyorum, idare ediyor beni memnunum yani. Bundan önce de Z3 kullanmıştım. Bence G4'ün Z3'ten aşağı kalır bir yanı yok. Hatta kamerası çok daha iyi.

Ben x kullanıyorum, tasarım olarak Xz den daha iyi kasası var, aralarında pek fark yok, kesinlikle öneririm özellikle internetten araştırıp kamera performans yorum vs bakabilirsin derim ?

Gider denerim mağazada. Elimdekini 300 e rahat okuturum. Bakarız artık bir

O nedenmiş? Şu an LG G4 kullanıyorum, idare ediyor beni memnunum yani. Bundan önce de Z3 kullanmıştım. Bence G4'ün Z3'ten aşağı kalır bir yanı yok. Hatta kamerası çok daha iyi.

Sony gerek tasarımı gerekse kullandığı arayüz bakımından belirttiğiniz markadan daha üst seviye "bence" Lg yada Samsunga kötü demiyorum onlarda sağlam cihazlar ama zevkler ve renkler tartışılmaz.

Ben şuan Z3 kullanıyorum, Samsung'a kanım ısınmıyor açıkçası. Çok sağlam cihaz çıkarsalar dahi alma ihtimalim düşük.

Ben de Z3 kullanıyorum. Hızlı ve şık telefon lafım yok. Ama durduk yere kapanması, batarya konusunda sıkıntının 1 senede baş göstermesi ve en sonunda da ekranın durduk yerde kararması biraz soğuttu beni.

Üstelik 20 mp kamera diyor. Samsung Note3'ün fotoğraflarından daha net olmuyor nasıl oluyorsa.

Ben de Z3 kullanıyorum. Hızlı ve şık telefon lafım yok. Ama durduk yere kapanması, batarya konusunda sıkıntının 1 senede baş göstermesi ve en sonunda da ekranın durduk yerde kararması biraz soğuttu beni.

Üstelik 20 mp kamera diyor. Samsung Note3'ün fotoğraflarından daha net olmuyor nasıl oluyorsa.

Ekrandaki sorun genel galiba. Benim Z3 de ekrandan arızalanmıştı.

Benim telefonda da batarya sorunu var. Telofon oyun oynadığım zaman ve ya youtube da uzun süre video izlediğim zaman çok ısınıyor. Isınma sonucunda ekran da sarı leke oluşuyor. Garantisi bitmedi, yollamaya üşeniyorum.

96c75c4f1480201f1b90af0b6dbbe92f.jpg

d6c914ed3e618f4d96249cf16e828bb0.jpg

Arkadaşlar dediğim gibi bunlar benim Sony son seri cihazda amatörce çektiğim 20 mega piksel görüntüler. Kamera normalde 23 mp fakat ben 20 de ayarlı olduğunu geçen hafta fark ettim. Görülüyor ki kamera konusunda artık Sony e laf edilmez net
Edit:buraya yükleyince kalitede düşüş olduğunu fark ettim

Son düzenleme:
Benim telefonda da batarya sorunu var. Telofon oyun oynadığım zaman ve ya youtube da uzun süre video izlediğim zaman çok ısınıyor. Isınma sonucunda ekran da sarı leke oluşuyor. Garantisi bitmedi, yollamaya üşeniyorum.

Sarı leke oluşuyorsa eninde sonunda bozulur o cihaz. Bence bozulmadan önce sat gitsin.

Ben oyun da oynamıyorum, youtube da az kullanırım. Ama twitter ve interneet çok fazla kullanırım. Yine de 1 senede baya laşkalaştı batarya gibi geliyor bana. Bunun 500 lira filan aşağısına Huawei'nin G8 mi ne öyle bir telefonunu anneme almıştım kamera konusunda da performans konusunda da bana hiç fark yok gibi geliyor. Kazıklandığımı hissetmeye başladım.

Benim bugün bıraktığım telefon çalışırken ekrana görüntü gelmiyordu. Telefon çalıyor, tahminen slide yaparak açıyorum konuşuyorum ama görüntü yoktu. Servise bıraktım, akşam mesaj attılar yarın alabilirsiniz diye, netten kontrol ettim anakartı değiştirmişler. Biraz ingilizce forumlarda filan da baktım genelde anakart değişmiş hep ekran sorunlarında.

Dün telefonum hakki rahmetine kavustu. 2017'yi görür diye düsünüyordum ama durup dururken kendiliginden kapandi ve ondan beri acilmiyor. Kendimi program yazicisi gibi hissediyorum neredeyse neler neler denedim telefonu kurtarmak icin :D Ama olmadi hic bir tedaviye cevap vermedi hastamiz.

Gelelim sadede, bana yeni telefon lazim. Önerisi olan arkadaslar varsa sevinirim, benim genelde pek bir beklentim yok telefonlardan.

Mesela telefonla oyun oynamam, oynarsam da zaten sudoku gibi kücük capli oyunlar olur ancak. Öyle high-performance bir telefon olmasina gerek yok yani. Gecen Murhan burada telefon önermisti ulan keske alsaydim onu ne güzel indirmisleri fiyatini. Sansima tüküreyim.

Geri
Üst Alt