Telefon Önerileri

Sagol ben bir bakayim yarin telefonlari incelemeye Media markta gidecegim elime alayim falan bakayim hepsine.

Ama benim bi arkadas da G3 vardi pek memnun degildi mesela.

Evet, G3 sorunluydu. O yüzden biraz düşüş yaşadı satışlarda LG.

G2 ile çıkış yaptılar zaten. Tam bir F/P telefonuydu G2, hâlâ daha kullananlar var.

G3 ile biraz bozdular ama G4 ile tekrar toparladılar.

Göz attim da bana öyle 240€ daha pahali olacak kadar fark yokmus gibi geldi, tabi cpu'su biraz daha iyi falan ama bunlarin benim icin pek önemi yok öyle highperformance beklemedigim icin telefondan. Ha bir de Lite olmayanin kamera özellikleri falan daha iyi sanirim.

Bu telefonu begendim buna bi göz atacagim yarin falan carsiya gidersem. G4 ve bu var simdilik, bir de Galaxy A5 falan gördüm onlara da bakacagim.

Can BÜYÜK

P9 olanın kamerası gerçekten çok iyi

ben huwai g7 kullanıyorum bir sonra ki telefonum p9 olur yada yeni huwai telefon olur , verdiğin paranın hakkını verecek telefonlar üretiyor.

En çok üzüldüğüm ben g7 aldım 1 ay sonra bunlar sponsor 4 yıldız logolu g7 çıkardılar çok üzüldüydüm :D

@Can BÜYÜK

P9 olanın kamerası gerçekten çok iyi

ben huwai g7 kullanıyorum bir sonra ki telefonum p9 olur yada yeni huwai telefon olur , verdiğin paranın hakkını verecek telefonlar üretiyor.

En çok üzüldüğüm ben g7 aldım 1 ay sonra bunlar sponsor 4 yıldız logolu g7 çıkardılar çok üzüldüydüm :D

Hatirliyorum dogru bize özel telefon vardi :D

Bu Huawei bayagi öne cikti son yillarda gercekten, bize sponsor olduklarinda dalga falan geciyorduk ama iyi telefon cikariyorlar anlasilan bayagi.

Hatirliyorum dogru bize özel telefon vardi :D

Bu Huawei bayagi öne cikti son yillarda gercekten, bize sponsor olduklarinda dalga falan geciyorduk ama iyi telefon cikariyorlar anlasilan bayagi.

Çok sağlam ilerliyorlar şahsen ben böyle kaliteyi ucuza verdikleri sürece desteklerim

Son olarak, son kullanıcı sensin renktaşım biz tavsiye verelim hangisi hoşuna gider ve mantığına yatarsa onu al :D

Huawei P9, Samsung Galaxy S7, sony Xperia X veya X compact, nexus 5x, Lg G4. Bunlara bak, hepsi iyidir

Dün telefonum hakki rahmetine kavustu. 2017'yi görür diye düsünüyordum ama durup dururken kendiliginden kapandi ve ondan beri acilmiyor. Kendimi program yazicisi gibi hissediyorum neredeyse neler neler denedim telefonu kurtarmak icin :D Ama olmadi hic bir tedaviye cevap vermedi hastamiz.

Gelelim sadede, bana yeni telefon lazim. Önerisi olan arkadaslar varsa sevinirim, benim genelde pek bir beklentim yok telefonlardan.

Mesela telefonla oyun oynamam, oynarsam da zaten sudoku gibi kücük capli oyunlar olur ancak. Öyle high-performance bir telefon olmasina gerek yok yani. Gecen Murhan burada telefon önermisti ulan keske alsaydim onu ne güzel indirmisleri fiyatini. Sansima tüküreyim.

HTC 10 demistim reis al diye. Ben aldim, pisman olmadim. Simdi fiyatlari yine yükselttiler.

bana telefon önerir misiniz?

bütçem 300 tl

Samsung-D870.jpg

Tatava yapmayim huawei mate serisi dedik. 7-8-9 butcenize gore gidin alin.
6 inc neredeyse sifira sifir ekran kasa boslugu.
9 turkiyede bulamazsiniz uzun sure 8 gayet makul.

P9 gibi sacma modellerden uzak durun. Sirf kanerasinda leica ortakligi var diye o para verilmez. Bazi telefonlarda kasilma problemi cikabiliyor. Ekran ilk 3 ay ucretsiz degisim vardi neden acaba :D cok hassas ekrana sahip cebinizde kirilabilir.

Geri
Üst Alt