- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Turkcell
Kaça aldın? İyi geçirmişlerdir.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkcell
kaça aldın? Iyi geçirmişlerdir.
Sent from my iphone 6 using tapatalk
Ben S6 Edge almayı planlıyorum, sana da öneririm![]()
2.229'a almıştım. Neyse ki geri iade edebildim.
Teşhir ürünü falan mı? Yada defolu birşey sanırım. Çünkü Turkcell'de normalde daha pahalı olması lazım.
Hayır değildi yahu, normal iPhone 6 16 GB işte. Teşhir ürünü falan almam ben.
Buradan da bakabilirsin fiyatına:
iPhone 6 16GB - TURKCELL

Cenabet mi aldın ne yaptın anlamadımNeyse geçmiş olsun.
Cenabetlikle alakası yok. Elektronik işi bu, sıfır alsan bile kronik sorunlar çıkabiliyor. Note 7'lerin hepsinde batarya problemi vardı, alanların hepsi cenabet o zaman?
S6 edge kullaniyorum 6 aydir gayet memnunum.
Tapatalk
32 Gb gayet yetiyor. Sanal disk kullanan insanlar icin cihazin kapasitesi cok onemli degil bence.Kaç GB'lık modeli?
Demin Honor 6x diye bir telefon gördüm tesadüfen. Huawei yapiyor sanirim.
Aynen. Senin bütçen ne kadar? Ona göre kesin bir şey önereyim sana![]()
Huawei P9 Lite, 3GB olanı.Bütce sorun degil aslinda ama ben telefona fazla para yatirmak istemiyorum. Arabayi yenileme durumum da var önümüzdeki zamanda.
300-400€ max diyelim, ha cok begendigim birsey olursa 500 de verebilirimama gecen de demistim sana benim telefona dair beklentilerim yüksek degil. Oyun falan da oynamiyorum zaten. Sarjinin 1 günden fazlasini cikarmasi ve öyle kolay kolay kasmamasi falan önemli, yoksa diger fonksiyonlardan yana pek beklentim yok. Bu beklentilerimi karsilayan telefonlar da zaten o kadar pahali degil sanirim simdiye kadar baktiklarima göre.
Ha Android olmasi önemli, Iphone istemiyorum.
Huawei P9 Lite, 3GB olanı.
{taptap}
Huawei P9 Lite, 3GB olanı.
{taptap}
Bence de. Zaten sen de geçen Huawei hoşuma gitti demiştin, almanı tavsiye ediyorum. @Can BÜYÜK