Telefon Önerileri

Arkadaslar iphone 6s'nin arkasında siyah siyah lekeler oluştu, gitmiyor ne yaptiysam ; yardimci olabilecek olan var mi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre arkadaşımız bir talihsizlik yaşamış ama istisnalar kaideyi bozmaz tabi. iPhone candır arkadaşlar

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Cenabetlikle alakası yok. Elektronik işi bu, sıfır alsan bile kronik sorunlar çıkabiliyor. Note 7'lerin hepsinde batarya problemi vardı, alanların hepsi cenabet o zaman?

Lafın gelişi söyledim oğlum niye bu kadar ciddiye aldın :red: Tabiki elektronik şans işi.

S6 edge kullaniyorum 6 aydir gayet memnunum.

Tapatalk

iPhone'dan Samsung'a ha? Attan inip eşeğe binmek gibi yahu.

Bazıları eşek sever tabi o ayrı, tercihlere saygılıyız.

Samsung a5 2016 kullanıyorum. Tavsiye ederim. Cok şık bir telefon.

Aynen. Senin bütçen ne kadar? Ona göre kesin bir şey önereyim sana :D

Bütce sorun degil aslinda ama ben telefona fazla para yatirmak istemiyorum. Arabayi yenileme durumum da var önümüzdeki zamanda.

300-400€ max diyelim, ha cok begendigim birsey olursa 500 de verebilirim :D ama gecen de demistim sana benim telefona dair beklentilerim yüksek degil. Oyun falan da oynamiyorum zaten. Sarjinin 1 günden fazlasini cikarmasi ve öyle kolay kolay kasmamasi falan önemli, yoksa diger fonksiyonlardan yana pek beklentim yok. Bu beklentilerimi karsilayan telefonlar da zaten o kadar pahali degil sanirim simdiye kadar baktiklarima göre.

Ha Android olmasi önemli, Iphone istemiyorum.

Bütce sorun degil aslinda ama ben telefona fazla para yatirmak istemiyorum. Arabayi yenileme durumum da var önümüzdeki zamanda.

300-400€ max diyelim, ha cok begendigim birsey olursa 500 de verebilirim :D ama gecen de demistim sana benim telefona dair beklentilerim yüksek degil. Oyun falan da oynamiyorum zaten. Sarjinin 1 günden fazlasini cikarmasi ve öyle kolay kolay kasmamasi falan önemli, yoksa diger fonksiyonlardan yana pek beklentim yok. Bu beklentilerimi karsilayan telefonlar da zaten o kadar pahali degil sanirim simdiye kadar baktiklarima göre.

Ha Android olmasi önemli, Iphone istemiyorum.
Huawei P9 Lite, 3GB olanı.

{taptap}

Huawei P9 Lite, 3GB olanı.

{taptap}

Evet gecen Emre ile de konusmustuk bu telefonu, kac yildir Samsung kullaniyorum ve artik baska bir Android telefonuna gecmek de istiyorum. Bu Huawei dikkatimi cekmisti, telefona dair yorumlar da olumluydu hep hem fiyatlar da güzel.

Benim SIM-karti Micro buna sanirim Nano lazim, bir kac gün önce bir kampanyaya rastladim bu Huawei P9 Lite telefonunu 1€ ya veriyorlar, hat ücreti de aylik 14,99€. Ben de simdi zaten 15€ aylik ödüyorum hattima hem bu yeni hatta 3GB internet var bende 1GB vardi. Sanirim bunu alacagim ben, sonucta ayni aylik parayi ödemis oluyorum daha iyi kondisyonlara ve üstelik 1€ karsiliginda yeni bir telefon elde ediyorum.

Bence de. Zaten sen de geçen Huawei hoşuma gitti demiştin, almanı tavsiye ediyorum. @Can BÜYÜK

Geri
Üst Alt