İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
iphonedan şaşma 38 kere yere düştü daha tık demedi 3.5 sene olacak ilk çıktığında almıştım.
5s
5s
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle şunu sorayım.
Telefondan beklentin ne? İhtiyacın olduğu için mi alıyorsun, yoksa iPhone ile hava atmak için mi?
Memnunum. Ben siyah aldım o biraz daha pahalıya geldi ama sorun değil.Aşırı kaliteli cihaz, o fiyata bu performans cidden muhteşem. İthalatçı garantili olduğu için bu kadar ucuz bence, yoksa en az 1.400₺ civarı satılacak bir telefon.
Kamerada ne gibi bir sıkıntı var?Mükemmel bence.
Ben ilk olarak iPhone 3GS, sonra iPhone 4, şimdi de iPhone 6 kullanıyorum. Hepsinden de memnun kaldım. Soranlara da tavsiye ediyorum.
Şimdi biraz araştırdım yorumlardan iphone 6'ya göre düzeltme yapmışlar kamerada. Eskilerine göre olan problemler kalmadı şu an kusursuz diye yorumlar var.
Sj7 kullanma imkanın oldu mu hiç ?
Anneme hediye olarak geçen yılbaşında J2 almıştım. Kullanma fırsatım oldu. Klasik Samsung, klasik Android. Berbat bir deneyimdi.
Android'i sevemedim, sevemeyeceğim sanırım. iOS sevdalısıyım![]()
Bu nasıl bir kriter oğlum? Sen ilk olarak iPhone'u hava atmak için mi almıştın mesela?![]()
2 gb az gibi geldi
Kamerası çok eleştiri alıyo bu konuda bi yorum yaptı mı acaba arkadaşın ?
NKGSDVBS
TapaTalK
7 plusu aldim. Kamerasi abartildigi kadar kötü degil, abartildigi kadar da iyi degil. Gayet iyi bir seviyede. Bundan ziyade baya hizli ve memnun edici
döner yemediğin günler biriktirdiğin paralarla mı aldın
senin gibi issiz degilim. Üstelik okudugumdan dolayi da para veriyor devlet. Hunharca harcama, azicik is yap paran olur
senden zenginimdir
Şaka mısın2 gb az gibi geldi
Kamerası çok eleştiri alıyo bu konuda bi yorum yaptı mı acaba arkadaşın ?
NKGSDVBS
TapaTalK
bilemem orasini. Sana söylim yinede Okuyoruz daha ve hamdolsun az paramiz yok . En iyisi dahada rezil olma, yok dönermis suymus buymus ile
döneri sen yersin allah'ın almancısı
ben iskender yerim
genelev cocugu sana ne oluyor kavga cikarma pesindesin birden bire? Ne yiyorsan ye beni ne karistiyorsun isin icine simdi? Adama yardimci olmaya calisiyoruz, neyine batti?