Telefon Önerileri

Bu Xiaomi Mi5 güzel telefonmus ama yurt disinda satiliyor herhalde.

Bozulsa sorun falan ciksa ugras dur.

S4 mini kullandığım için Mi5 çok iyi geldi tabi, üst seviye telefon kullanmadım zaten daha önce, o yüzden kıyas yapmak zor.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Yine değiştirdik Z5 i sıfır İphone SE ile takas ettim.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Z5'in durumu iyiyse kötü bir takas olmuş sanki Hocam. Memnun musunuz bari ?

Yok ya Z5 i satliga koydum 260€ verenden fazla çıkmadı bende iphone se ile takas ettim piyasası düşmüyor tutulan bir telefon.
Yemisim z5 i fotoraf da bin basar sony ye elimdeki şu SE.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

S7 Edge almayi düsünen aman uzak dursun. Daha 4 aylik ve günde 10 kere donup kapaniyor. Rezalet.
Garantiye yolladim, yaptiktan sonra satacagim.

Moto X Force aldim simdi. Samsung'un marketingine para verdik ama kalitesi berbatdi. Motorola'nin marketingi kötü ama telefon cok saglam, dünyada kirilmayan tek telefon su anda. Simdilik memnunum bakalim.

S7 Edge almayi düsünen aman uzak dursun. Daha 4 aylik ve günde 10 kere donup kapaniyor. Rezalet.
Garantiye yolladim, yaptiktan sonra satacagim.

Moto X Force aldim simdi. Samsung'un marketingine para verdik ama kalitesi berbatdi. Motorola'nin marketingi kötü ama telefon cok saglam, dünyada kirilmayan tek telefon su anda. Simdilik memnunum bakalim.

Rezalet resmen s7 edge. Bende var ekranı kırık hiç kimse tamir edemiyor çünkü samsung tarafından ekranda stock yetersizliği varmış. 3 ay oldu bekliyorum daha gelecek ekran fiyatıda 350€ tamiri akıl mantık değil. Telefon 499€ ya düştü

Sonunda karar verdim @Emre Arslan

Huawei P9 Lite yerine, simdi yeni cikan P8 Lite 2017 modelini almaya karar verdim. Zaman bulursam yarin ya da ertesi gün Saturn'a gidip bir elime alip bakacagim inceleyecegim falan sonra da ya oradan alirim ya da siparis veririm internetten.

Tek sorun kaldi o da kullandigim hattin operatörü neredeyse 3 hafta önce siparis ettigim yeni Nano-SIM kartini yollamadi. Yarin bir telefon acip herifleri fircalayacagim.

Son düzenleme:

Huawei P9 Lite yerine, simdi yeni cikan P8 Lite 2017 modelini almaya karar verdim. Zaman bulursam yarin ya da ertesi gün Saturn'a gidip bir elime alip bakacagim inceleyecegim falan sonra da ya oradan alirim ya da siparis veririm internetten.

Tek sorun kaldi o da kullandigim hattin operatörü neredeyse 3 hafta önce siparis ettigim yeni Nano-SIM kartini yollamadi. Yarin bir telefon acip herifleri fircalayacagim.

iPhone alsana be oğlum. Yanlış yapıyorsun.

Hayırlı olsun. Pişman olmazsın, Huawei kaliteli bir marka.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun. Fiyatına göre piyasanın en iyisi.

Daha ucuz olup da minimum aynı donanıma sahip olan Honor 7 ve Lenovo K6 eski Android versiyonlara sahip buna göre.

iPhone alsana be oğlum. Yanlış yapıyorsun.
Gıcık oluyorum oğlum kullanmasına alışamadım.
Hayırlı olsun. Pişman olmazsın, Huawei kaliteli bir marka.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolasın aynen kalitesi bayağı iyi düşük fiyatlara rağmen.

Hayırlı olsun. Fiyatına göre piyasanın en iyisi.

Daha ucuz olup da minimum aynı donanıma sahip olan Honor 7 ve Lenovo K6 eski Android versiyonlara sahip buna göre.

Eyvallah Murhan, bence bayağı underrated bir marka. Bize sponsor olduklarında dalga falan geçmiştik hepimiz de ben beğendim bunların telefonlarını şimdi inceleyince ele alınca falan.

Honor da zaten bunlarınmış, onun da yeni bir telefonu çıktı 6X ona da bakmıştım geçenlerde ama Huawei'ya karar kıldım son olarak.

Bugün nihayet zaman buldum telefonu almak icin. Gittim Media markt'a aldim telefonu falan filan sonra otopark da arabaya binince torbaya baktim kutusu acik, daha dogrusu hani o kutularda güvenlik bandi olur ya acildi mi acilmadi mi diye görürsün. O bant iste yirtikti.

Sonra actim kutuyu telefonun üstündeki o koruma folyosunda baloncuklar falan var. Indim arabadan girdim Media markt'a kizdim bu ne böyle ne satiyorsunuz millete diye. Telefon reyonundaki hiyar da dedi ki ben actim telefon yeni geldiginde bakmak icin ama reset yaptim sorun yok diyor. Dedim üstüne niye yazmiyorsunuz acilmis ürün diye? Ahh ben üstüne sticker yapistirmayi unutmusum dedi. Ben de sinirlendim biraz bagirdim herife falan.

Sonuc olarak baska cihaz yoktu yani baska kutu yoktu, isterseniz siparis verelim dedi. Ben de alin cihazinizi basiniza calin dedim parami aldim gittim. Simdi isten ciktim eve geldim internetten siparis verecegim telefonu.

Öyle durumda burda ben %20 -%30 indirimli alıyorum

Bugün nihayet zaman buldum telefonu almak icin. Gittim Media markt'a aldim telefonu falan filan sonra otopark da arabaya binince torbaya baktim kutusu acik, daha dogrusu hani o kutularda güvenlik bandi olur ya acildi mi acilmadi mi diye görürsün. O bant iste yirtikti.

Sonra actim kutuyu telefonun üstündeki o koruma folyosunda baloncuklar falan var. Indim arabadan girdim Media markt'a kizdim bu ne böyle ne satiyorsunuz millete diye. Telefon reyonundaki hiyar da dedi ki ben actim telefon yeni geldiginde bakmak icin ama reset yaptim sorun yok diyor. Dedim üstüne niye yazmiyorsunuz acilmis ürün diye? Ahh ben üstüne sticker yapistirmayi unutmusum dedi. Ben de sinirlendim biraz bagirdim herife falan.

Sonuc olarak baska cihaz yoktu yani baska kutu yoktu, isterseniz siparis verelim dedi. Ben de alin cihazinizi basiniza calin dedim parami aldim gittim. Simdi isten ciktim eve geldim internetten siparis verecegim telefonu.

10 gün filan oldu.

Telefon eline ulasmistir saniyorum.

Nasil begendin mi ?

Apple ve Samsung almayana yan gözle bakiyorlar sayilir :asd22:

Geri
Üst Alt