Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkan Şafakdöner yemediğin günler biriktirdiğin paralarla mı aldın
Yine değiştirdik Z5 i sıfır İphone SE ile takas ettim.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yine değiştirdik Z5 i sıfır İphone SE ile takas ettim.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Z5'in durumu iyiyse kötü bir takas olmuş sanki Hocam. Memnun musunuz bari ?
S7 Edge almayi düsünen aman uzak dursun. Daha 4 aylik ve günde 10 kere donup kapaniyor. Rezalet.
Garantiye yolladim, yaptiktan sonra satacagim.
Moto X Force aldim simdi. Samsung'un marketingine para verdik ama kalitesi berbatdi. Motorola'nin marketingi kötü ama telefon cok saglam, dünyada kirilmayan tek telefon su anda. Simdilik memnunum bakalim.
Sonunda karar verdim @Emre Arslan
Huawei P9 Lite yerine, simdi yeni cikan P8 Lite 2017 modelini almaya karar verdim. Zaman bulursam yarin ya da ertesi gün Saturn'a gidip bir elime alip bakacagim inceleyecegim falan sonra da ya oradan alirim ya da siparis veririm internetten.
Tek sorun kaldi o da kullandigim hattin operatörü neredeyse 3 hafta önce siparis ettigim yeni Nano-SIM kartini yollamadi. Yarin bir telefon acip herifleri fircalayacagim.
Hayırlı olsun. Pişman olmazsın, Huawei kaliteli bir marka.Sonunda karar verdim @Emre Arslan
Huawei P9 Lite yerine, simdi yeni cikan P8 Lite 2017 modelini almaya karar verdim. Zaman bulursam yarin ya da ertesi gün Saturn'a gidip bir elime alip bakacagim inceleyecegim falan sonra da ya oradan alirim ya da siparis veririm internetten.
Tek sorun kaldi o da kullandigim hattin operatörü neredeyse 3 hafta önce siparis ettigim yeni Nano-SIM kartini yollamadi. Yarin bir telefon acip herifleri fircalayacagim.
Hayırlı olsun. Fiyatına göre piyasanın en iyisi.Sonunda karar verdim @Emre Arslan
Gıcık oluyorum oğlum kullanmasına alışamadım.iPhone alsana be oğlum. Yanlış yapıyorsun.
Sağolasın aynen kalitesi bayağı iyi düşük fiyatlara rağmen.Hayırlı olsun. Pişman olmazsın, Huawei kaliteli bir marka.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun. Fiyatına göre piyasanın en iyisi.
Daha ucuz olup da minimum aynı donanıma sahip olan Honor 7 ve Lenovo K6 eski Android versiyonlara sahip buna göre.
Bugün nihayet zaman buldum telefonu almak icin. Gittim Media markt'a aldim telefonu falan filan sonra otopark da arabaya binince torbaya baktim kutusu acik, daha dogrusu hani o kutularda güvenlik bandi olur ya acildi mi acilmadi mi diye görürsün. O bant iste yirtikti.
Sonra actim kutuyu telefonun üstündeki o koruma folyosunda baloncuklar falan var. Indim arabadan girdim Media markt'a kizdim bu ne böyle ne satiyorsunuz millete diye. Telefon reyonundaki hiyar da dedi ki ben actim telefon yeni geldiginde bakmak icin ama reset yaptim sorun yok diyor. Dedim üstüne niye yazmiyorsunuz acilmis ürün diye? Ahh ben üstüne sticker yapistirmayi unutmusum dedi. Ben de sinirlendim biraz bagirdim herife falan.
Sonuc olarak baska cihaz yoktu yani baska kutu yoktu, isterseniz siparis verelim dedi. Ben de alin cihazinizi basiniza calin dedim parami aldim gittim. Simdi isten ciktim eve geldim internetten siparis verecegim telefonu.