Telefon Önerileri

p2'im yere ilk düşmesinde iç ekranı kırıldı tamiratına 700 tl istiyorlar.
Yaptırmak mantıksız geldi.

max 2k civarı adam akıllı telefon önerisi

sonyi kimseye önermem kesinlikle uzak durun. Ailede son 3 senede 4 tane farklı model sony telefonda da sıkıntı yaşadık hepsi sorunlu

O fiyat aralığında Zenfone 5 baya iyi bi cihaz

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar 1500-2000 tl arası telefon arıyorum. Hangi telefonları önerirsiniz. Tabii konuyu sınırlamayayım daha üst fiyatlarda telefon önerileri de olabilir, ihtiyacı olan arkadaşların faydalanması sağlanmış olur böylece.

dijitalboresimler_20101110_1008868139-500x500.jpg

Dijitalleri de çıkmış bunların...

iphone 7 alabilirsen zorla olmazsa 6s.
android kullanmadım hiç bilen arkadaşlar bilgilendirsin

Xiaomi telefonlarını bilmem de ben Temmuz da Xiaomi nin Mi Band 3 saatini aldım ve çok memnunum şimdiye kadar. Saatten kastım Fitness Tracker.

Muazzam birşey. 20 küsür € ya almıştım. Şarjı yaklaşık 20 gün falan gidiyor ve çok kullanışlı.

sent via GSC

Xiaomi telefonlarını bilmem de ben Temmuz da Xiaomi nin Mi Band 3 saatini aldım ve çok memnunum şimdiye kadar. Saatten kastım Fitness Tracker.

Muazzam birşey. 20 küsür € ya almıştım. Şarjı yaklaşık 20 gün falan gidiyor ve çok kullanışlı.

sent via GSC
Burda 220 lira.....

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen Xiaomi Mi A2 alacağım baya hoşuma gitti.

sent via GSC
2 si var bende de güzel cihaz gerçekten..

Geri
Üst Alt