Telefon Önerileri

Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Malum şu an kullandığım telefon (Samsung E7) perte çıkacak gibi görünüyor.

Samsung S10 almayı düşünüyordum ama pil performansı iyi değilmiş çabuk şarj tüketiyormuş.

Şarjı çok iyi giden, performansı iyi, kamerası iyi bir telefon öneriniz var mıdır? Extraları olmasına gerek yok sadece bu 3 özelliği iyi olsun gerisi önemli değil. Android tercihimdir. Çin markaları olmasın bir de.

Hem telefon hem TV hem PS4 ha...

Siz yetkili birine benziyorsunuz sanırım :) Ankara'da mısınız?
Ankara'da bir Vatan şubesine gitmeden bana yaz, ben oranın yönetimi ile görüşürüm, yapılacak bir rakam varsa hallederiz. Ya da hesap numaralarını vatanın iletirim, havale ile ödersin ben sana İzmit'ten yollarım. Her türlü hallederiz.

Ankara'da bir Vatan şubesine gitmeden bana yaz, ben oranın yönetimi ile görüşürüm, yapılacak bir rakam varsa hallederiz. Ya da hesap numaralarını vatanın iletirim, havale ile ödersin ben sana İzmit'ten yollarım. Her türlü hallederiz.

MERHABALAR

Peki hocam teşekkürler :)

Geri
Üst Alt