Telefon Önerileri

Type-C çıkışlı powerbank önerisi olan var mı? Bir kaç model beğendim ama kullananlar varsa deneyimlerini alalım.

iPhone XR kullanan bir üyemiz var mı acaba? 6S Plus'tan terfi etmek istiyorum ama karar veremedim. Telefonum da güzel çalışıyor hala o yüzden bir yanım niye masrafa giriyorsun diyor ama öteki yanım bu telefonun devri geçti daha kullanıp ne yapacaksın diyor. Şimdi XR da güncel model değil ama ülkemizin durumu sağolsun bize güncel oluyor :)

Samsung ve Apple a kizan bi adamin ne kadar az secenegi var yaw. Tekel oldu serefsizler. Amiral gemileri 16 k dan basliyo gibi o iki tekel markanin, manyaklik valla!

2.500 - 3.500 arasına tavsiye edeceğiniz bir telefon var mı ?
Günlük işleri görsün sağlam olsun bataryası vs , kronik sorunu az olsun yeter.

2.500 - 3.500 arasına tavsiye edeceğiniz bir telefon var mı ?
Günlük işleri görsün sağlam olsun bataryası vs , kronik sorunu az olsun yeter.
2 yeğenime sözüm vardı epey baktım. Birine xiaomi redmi note 9S diğerine oppo realme 7 almıştım. İkisi de 2 buçuk civarıydı. Bence gayet yeterliler. Xiaomininki biraz büyük ve ağır gibi geldi ama onu istemişti. Ama şu güzel bir ürün

Tabi biraz daha koyup prosunu alman daha iyi olabilir

pardon kral gormemistim bu mesajini cok ama cok memnumun samsung s21 ultra almakla buyuk esseklik etmisim.
Batteryasini 0 dan 100e yarim saatte dolduruyor , fazla isinmiyor , hizli ve guzel kamerasi var.
Bundan sonra oneplus disinda bir telefon alirsam cumle alem beni s.sin.

pardon kral gormemistim bu mesajini cok ama cok memnumun samsung s21 ultra almakla buyuk esseklik etmisim.
Batteryasini 0 dan 100e yarim saatte dolduruyor , fazla isinmiyor , hizli ve guzel kamerasi var.
Bundan sonra oneplus disinda bir telefon alirsam cumle alem beni s.sin.
tost ağzımdan fırladı:ROFLMAO::asd:

NFC özelliği var.
nfc yeterli olmuyor reis. iphoneda da nfc var ama wallet tanımlayıp kredi kartı bilgilerini yuklemek gerekiyor. direkt banka uygulaması uzerinden odeme yapılamıyor.
eski sony telefonumda yapabiliyordum bunu ama nfcye guvenip iphone aldım elimde patladı.

samsung s20 ve xiaomi mi 10t pro arasında kaldım tabi öncelikle gidip mağazalarda bakmak lazım kağıt üzerinde xiaomi çok iyi ama..

Geri
Üst Alt