- 10 Nisan 2013
- 59.601
- 43.249
- 3.943
Type-C çıkışlı powerbank önerisi olan var mı? Bir kaç model beğendim ama kullananlar varsa deneyimlerini alalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 yeğenime sözüm vardı epey baktım. Birine xiaomi redmi note 9S diğerine oppo realme 7 almıştım. İkisi de 2 buçuk civarıydı. Bence gayet yeterliler. Xiaomininki biraz büyük ve ağır gibi geldi ama onu istemişti. Ama şu güzel bir ürün2.500 - 3.500 arasına tavsiye edeceğiniz bir telefon var mı ?
Günlük işleri görsün sağlam olsun bataryası vs , kronik sorunu az olsun yeter.
tavsiye eder misin renktas? ben de begenip almaya niyetlenmistim ama etrafımda hic kullanan yok diye cesaret edememistim.
kesinikle tavsiye ederim samsung s21 ultra almistim 1 hafta sonra geri gonderip bunu aldim cok memnumumtavsiye eder misin renktas? ben de begenip almaya niyetlenmistim ama etrafımda hic kullanan yok diye cesaret edememistim.
pardon kral gormemistim bu mesajini cok ama cok memnumun samsung s21 ultra almakla buyuk esseklik etmisim.İlk izlenimleri alalım @Mehmet Mehmetoglu
tost ağzımdan fırladıpardon kral gormemistim bu mesajini cok ama cok memnumun samsung s21 ultra almakla buyuk esseklik etmisim.
Batteryasini 0 dan 100e yarim saatte dolduruyor , fazla isinmiyor , hizli ve guzel kamerasi var.
Bundan sonra oneplus disinda bir telefon alirsam cumle alem beni s.sin.

şurası hoşume gitmedi dediğin bir negatif özelliği var mı?kesinikle tavsiye ederim samsung s21 ultra almistim 1 hafta sonra geri gonderip bunu aldim cok memnumum
valla ne yalan soyliyim yok, samsung ve iphone kadar bilinen bir telefon degil tek dezavantaji o olabilir.şurası hoşume gitmedi dediğin bir negatif özelliği var mı?
eyvallah soralımvalla ne yalan soyliyim yok, samsung ve iphone kadar bilinen bir telefon degil tek dezavantaji o olabilir.
ben cok mutluyum @Vasfi Vural reis'de sorabilirsin oneplus'i
Android'in kralı OnePlus.eyvallah soralım
@Vasfi Vural reis, oneplus alsak canımızı sıkar mı?
Xiomi note9 pro gözün kapalı alabilrsin.2.500 - 3.500 arasına tavsiye edeceğiniz bir telefon var mı ?
Günlük işleri görsün sağlam olsun bataryası vs , kronik sorunu az olsun yeter.
hamasi soylemlerden kacınalım.Android'in kralı OnePlus.
NFC özelliği var.hamasi soylemlerden kacınalım.
temassız odemeyi destekliyor mu?
nfc yeterli olmuyor reis. iphoneda da nfc var ama wallet tanımlayıp kredi kartı bilgilerini yuklemek gerekiyor. direkt banka uygulaması uzerinden odeme yapılamıyor.NFC özelliği var.
Real me 7 pro5k ya kadar var mı telefon öneriniz renktaşlar?