Telefon Önerileri

4500-4800 mah batarya diyor.. çin'liler 7000 kusur mah bataryali cihazlar satarken artik bu kadar düşük bataryali cihazlar almak pek mantikli gelmiyor bana..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günlük kullanım, e kitap okuma, sosyal medya için Samsung 25Fe mi yoksa Xiaomi 15T pro mu tercih edilir?

Honor maalesef düşünmüyorum hocam. hem mağazalarda bulması zor ki telefonu mağazadan almak istiyorum ben. Honor'o da pek ısınamadım açıkcası.
Fiyat her şeydir, der ekonomistler. 45000 altı fiyata Honor 600 pro çok iyi bir seçenek olur bence; 23 Nisanda lansmanı yapılacak, bakalım ne fiyat biçecekler? Batarya, yazılım, ekran vs, her bakımdan tatmin edici bir cihaz gibi görünüyor. Benzer durumdayız; 7 yılı aşkındır kullandığım telefonumun ekranı kırıldığı ve zamanı geldiği için yenilemek istiyorum. Poco F8 Pro ile S25 FE arasında kalmıştım; 600 pro fiyatını görmek için erteledim. Mağaza dönemi bitiyor yavaştan; Misal; Xiaomi, amiral gemi modellerini mağazalara vermiyor bile.

Fiyat her şeydir, der ekonomistler. 45000 altı fiyata Honor 600 pro çok iyi bir seçenek olur bence; 23 Nisanda lansmanı yapılacak, bakalım ne fiyat biçecekler? Batarya, yazılım, ekran vs, her bakımdan tatmin edici bir cihaz gibi görünüyor. Benzer durumdayız; 7 yılı aşkındır kullandığım telefonumun ekranı kırıldığı ve zamanı geldiği için yenilemek istiyorum. Poco F8 Pro ile S25 FE arasında kalmıştım; 600 pro fiyatını görmek için erteledim. Mağaza dönemi bitiyor yavaştan; Misal; Xiaomi, amiral gemi modellerini mağazalara vermiyor bile.
Dediğin doğru. 23 Nisan'ı bekleyelim bakalım. Tercihini de yazarsan aldığında sevinirim.

dinamik adalı honor 600 lite tasarımı iyi gibi

Honor Magic 7 Pro kullanıcı deneyimim 9 ayı geçti, 1 yıla yaklaştı.. Diğer bir ifade ile 7 yıllık güncelleme garantisinin ilk yılını bitirmek üzereyim..

* Keşke şu da olsaydı diyerek isteyeceğim
* Bu niye böyle yaa diyerek şikayet edeceğim

hiç bir şey yok.. Stabilite, ergonomi, kalite, performans deneyim puanım 10/10...

Geliştirici seçeneklerinden animasyon ölçeklerini 1,5 yaptım.. Çok uzun süredir bu şekilde kullanıyorum.. Telefonu her kullandığımda ilk günkü keyif, ilk günkü performans..

Sanırım uzunca bir süre kendisi ile vedalaşamayacağız..

Honor Magic 7 Pro kullanıcı deneyimim 9 ayı geçti, 1 yıla yaklaştı.. Diğer bir ifade ile 7 yıllık güncelleme garantisinin ilk yılını bitirmek üzereyim..

* Keşke şu da olsaydı diyerek isteyeceğim
* Bu niye böyle yaa diyerek şikayet edeceğim

hiç bir şey yok.. Stabilite, ergonomi, kalite, performans deneyim puanım 10/10...

Geliştirici seçeneklerinden animasyon ölçeklerini 1,5 yaptım.. Çok uzun süredir bu şekilde kullanıyorum.. Telefonu her kullandığımda ilk günkü keyif, ilk günkü performans..

Sanırım uzunca bir süre kendisi ile vedalaşamayacağız..

3 yıllık honor user olarak 3 ay önce magic 8 pro'ya terfi ettim ben de heis

daha ii bi fon görmediğimi söylemem mümkün

Şu an 60-65 bin aralığında satılıyor honor 600 pro!!!!!! millet 40-45 bin arası bir fiyat bekliyordu.

Geri
Üst Alt