Telefon Önerileri

iPhone 6 çıksa da iPhone 5 falan ucuzlasa artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

HTC çok mu ucuz güzel kardeşim?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Almanya'da arada 250 € fiyat farkı var.

Çıkış tarihinden 6 ay sonra alırsan 100 € daha kar edersin.

Bu arada ilk seriden telefon almayın...

İphone 699-750€ arası satar ve fiyatı yeni İphone çıkana kadar genellikle düşmez.

BlueTapa

fiyat performans isteyen bence Dark alsın

General Mobile dan da uzak durun şahsi fikrim

adamların elinde 2000 liralık iphone samsung htc neyim var sonra mesaj atıyo "kanka dakkan varsa bi arasana" diye.

Önerileri aliyim ?

Aklımda galaxy note 3 vardı. S pen ve kullanmayacağın ama ilgi çekici özellikleri yüzünden. Ama android işletim sistemi çok kafamı kurcalıyor. Hangi arkadaşımda varsa bir süre sonra stabilite ve akıcılık sorunları başladı.

ıphone sanki en dertsiz tasasız tercih gibin. Uzun bir süre kasma derdi yok. İşletim sistemi gayet kullanışlı ve akıcı. Malzeme kalitesi daha iyi gibi. Daha bir eli avucu dolduruyor. Güven veriyor. Samsung modelleri gereksiz ince. Ama yine de anlayan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışabilir mi ?

Not: Note 3 ün boyutları pek umrumda değil.

Iphone al keyfine bak.

Tapatalk v2

Note 3 iyi cihaz fakat ederinin üzerinde bir fiyatı var. İphone de öyle gerçi. Bu tür şeyler biraz kişisel zevklere giriyor. iki Cihazı da iyice kurcalamanı ve kararını öyle vermeni öneririm. Ben Samsung cihazlarını beğenirim. İphone'nin gereksiz kısıtlamaları olmasa o da güzel telefon fakat gereksiz güvenlik kısıtlamaları var.

3 yıllık telefon 4s bile hala 1200TL'ye satılıyor, 5 ve 5s ucuzlamaz.

5 zaten kalmadı artık üretilmediği için ama 5s 2 sene sonra bile 1500TL altına çok zor düşer, bu salak ortamda.

2000TL'yi gözden çıkarmış olsam, İphone 6'yı beklerim bu saatten sonra.

Akıllı olmayan bir telefon alın keyfinize bakın.Düştümü kırılma korkusu yok,şarj bitme sorunu yok.Oh mis gibi.

Eline G3 gecen oldu mu?

Siparis etmeyi düsünüyorum, bu ay basi yollanacakmis.

3 gundur elime g3 geciyor. Iligim kurudu artik

Geri
Üst Alt