Telefon Önerileri

son son diye diye sonunu getiremedim ama bu son sorum herşey şekillendi artık kafamda temiz 2.el 5s'e max ne kadar vereyim ?

lumia 1520 telefon nasıldır. almaya değermi ? uygun fiyata nerden bulurum bilenler varmıdır

Xperia z1 sipariş verdim.

goldda indirim vardı son 5 ürün ilgilenen var ise.

gold'dan ürün almayın özellikle sony ürünleri, sony garanti kapsamında değil o ürünler. NTSC ürün getiriyorlar Sony Distribitörü PAL ürün getiriyor neyse bende Z1 kullanıyorum güzel telefon

Z2, Z1 ya da Lg G3 düşünülebilir.

Htc one m8 ile z2 arasında öyle çok gidip geliyorum ki..

Kamera konusunda takılıyorum yoksa Htc her türlü üstün telefon araştırmalarım neticesinde..

Su altı benim için önemsiz olmasada olur sırf o yüzden z2 almamda..

Kamera çok önemli Htc one m8 kamerası o kadar kötü mü ya..

Z2'nin yanında çok fark var mı arkadaşlar?

İsmin önemi yok.

Biz 1500 1550 civarı satıyoruz onun üstüne pek çıkma.

TT

kardeşim bugün gezdim tüm telefoncuları burda Antalya/manavgat hiçbirinde siyah 5s bulamadım 1 kişide buldum oda 1700 tl fiyat çekti telefon temiz bile değil çizik felan vardı 0'mı alayım ne yapayım ne diyorsun başka çarem kalmadı ?

kardeşim bugün gezdim tüm telefoncuları burda Antalya/manavgat hiçbirinde siyah 5s bulamadım 1 kişide buldum oda 1700 tl fiyat çekti telefon temiz bile değil çizik felan vardı 0'mı alayım ne yapayım ne diyorsun başka çarem kalmadı ?

İlçedesin ya o yüzden bulamamış olabilrsin fiyat aşırı yüksek bir de çizikleri var diyorsun o fiyat verilmez bence.

Geçenlerde 1899'a vatan satıyordu şuanda teknosa 1979'a satıyor. O kadar para vermişken sıfırına al bana kalırsa.

Geri
Üst Alt