Telefon Önerileri

LG G3'den cok memnunum su ana kadar.

Telefon hic elimden düsmedigi halde, videolar izledigim halde tüm gün yetiyor ve artiyor pili. Inanilmaz gercekten.

İlçedesin ya o yüzden bulamamış olabilrsin fiyat aşırı yüksek bir de çizikleri var diyorsun o fiyat verilmez bence.

Geçenlerde 1899'a vatan satıyordu şuanda teknosa 1979'a satıyor. O kadar para vermişken sıfırına al bana kalırsa.

şu anda 1949 tl vatanda siyahı mecbur en son çare öyle yapacağım

aldım sonunda iphone 5s :) ama 2.el aldım arkadaşlar faturasını felan aldım telefonu sıfırladım şimdi apple kimliği felanmı alacağım ilk defa iphone alıyorum telefon 0 gibi sıfırladığım için hangi hesapları açmam lazım ne yapmam lazım bir özetleyiverin :)

aldım sonunda iphone 5s :) ama 2.el aldım arkadaşlar faturasını felan aldım telefonu sıfırladım şimdi apple kimliği felanmı alacağım ilk defa iphone alıyorum telefon 0 gibi sıfırladığım için hangi hesapları açmam lazım ne yapmam lazım bir özetleyiverin :)

Kardeş şimdi en baştan Apple Store aç.

Herhangi bir bedava app indirmeye çalış.

Sana apple id soracak.

Yeni apple id aç.

Sadece email lazım.

Kişisel bilgileri gir ve sonunda emailine gelen maili aktifleştir.

Ho yarım elma'n.

Aynen böyle yap.

Başka türlü yaparsan kredi karti fln isteyebilir.

BlueTapa

LG G3'den cok memnunum su ana kadar.

Telefon hic elimden düsmedigi halde, videolar izledigim halde tüm gün yetiyor ve artiyor pili. Inanilmaz gercekten.

Ben de sırf şarj dalgasına satıcam 4s'i, bırak elimden düşürmemeyi telefonu kullanmaya korkuyorum. İnternette girdiğim zaman 2-3 saat içinde bitiyor.

Şifonun telefona dikkat :D

Hey gidi günler...

BtJM215CMAALuUk.jpg

3 senedir S3 kullaniyorum, degistirmeyide düsünmüyorum. Oyun, Film, Müzik herseyi rahatlikla aciyor.

Kardeş şimdi en baştan Apple Store aç.

Herhangi bir bedava app indirmeye çalış.

Sana apple id soracak.

Yeni apple id aç.

Sadece email lazım.

Kişisel bilgileri gir ve sonunda emailine gelen maili aktifleştir.

Ho yarım elma'n.

Aynen böyle yap.

Başka türlü yaparsan kredi karti fln isteyebilir.

BlueTapa

aynen kredi kartı istedi durdu :D sonunda başardım kredi kartsız uğraştırdı :D

iyi hayırlı olsun 1600 normal fiyat.

tanıdık birinden aldım 1700 istiyorduda benim külüstürü verdim 1600'e bıraktı :D attan inip eşşeğe bindi ama mecbur sattı borçtan ötürü deli oluyor şimdi :D kasıyor kıracağım telefonu diyor :D taksitle almış faturayıda aldım 2.498 tl fena zarar etti 3 ayda

Arkadaşlar tank gibi telefon yılan oyunu bilen var tavsiye ederim

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt