Telefon Önerileri

Htc one m8 alırken kamera yorumlarını çok araştırdım çoğu kişi memnun kalmamıştı ya da yetersiz bulmuştu başka sitelerde..

Telefon geldiğinden beri elimden düşmüyor muhteşem bir telefon kamerası selfie için inanılmaz kalite almayı düşünüp tereddüt eden varsa hiç düşünmesin.

arkadaşlar acil kuzenime telefon lazım 0 alacak kız ne önerirsiniz 900 1000 max bütçesi ?

Bu telefon konusunda herkesin kendi tercihi ama bir telefona 3 milyar verilmez.3 milyar veriyorsun ertesi gün yenisi çıkıyor pişman oluyorsun.Ayrıca yere düşünce birşey olunca da elinde patlıyor telefon.3 milyara evine UHD tv alabilirsiniz.Daha hayra geçer.

Üstüne 100–200 daha koyabiliyorsan lg g2 al. Yok koyamam dersen nexus 4 yada moto g al.

Tepetaklak

beyler türkiyede telefonlar baya bi pahali buraya göre ( almanya ) .

üstelik kendimde telefoncuda calisiyorum. Su an Samsung S5 ile HTC ONE M8 kafa kafaya

gidiyor , yanliz M8 daha kaliteli duruyor. Iki / Üc aya Iphone 6 cikiyor zaten , apple'ciler de

onu bekliyor.

HTC One M8'i almak isteyenlere gerçekten tavsiye ederim şuan android telefonların içinde bir numara htc one m8 yada lg g3 tavsiye ederim ben haziranda aldım htc m8'i 3 gün önce sattım sebebi ise Iphone 6'yı alacam.

Geri
Üst Alt