Telefon Önerileri

xperia z2 yi iyi fiyata bulabilirsen şu anda benim fikrime göre en iyisi...

İPhone 4s 8 GB yeterli olur mu? Yada 1099 liraya almaya değer mi? İkinci el istemiyorum.

Motorola moto g.

600-700 civarı bütçeniz varsa başka bisey dusunmeyin derim paraniza yazik olur. Bu telefon gerçekten acayip bir sey.

-Tapatalk-

İPhone 4s 8 GB yeterli olur mu? Yada 1099 liraya almaya değer mi? İkinci el istemiyorum.

1400 TL'ye Note 3 neo mu ne var.
4s artık 3.kuşak oldu ki desteği kestiler zaten. Telefon için 200-300 lira daha fazla vermek, kullanım süreni 1-2 sene uzatabilir. Note 3 al bence.

Dün telefonuma mesaj geldi gittigidiyorda samsung s4 949 tl diye.ne kadar güvenilir bilemem tabi de fiyat olarak çok cazip.

Şarj durumu nasıl. 1 günü çıkarıyo mu

Müzik hemen hemen yüm gün açık ve fırsat buluduğumda internette gezdiğimde gün sonu %45 falan kalıyor. Buna boş kaldığımda oyun oynadığımı da eklersek %3-4 ile kapatıyorum günü.

Tahmin ettiğim cevaplar geldi teşekkürler.

4s e 1100 lira vermek enayilik olur. Git tas gibi sony xpreialar var onlardan al elmadan sogudum yeminle

Note3 neo diyenler olmuş da o telefona o fiyatlar çok. Zaten tutulmayan bir telefon oldu.
Onun yerine ikinci el 5s al bence. 1500 tlye bulursun.
Ayrıca 4s e de bulaşma hiç bitti artık onun mazisi.

yazıyor...

Sıfır 4s 8gb alma diyenleri dinledim ve 2. el tertemiz 5s aldım 1400'e. Telefonun 1 yıl daha garantisi var. Hayırlı olur inşallah.

Sıfır 4s 8gb alma diyenleri dinledim ve 2. el tertemiz 5s aldım 1400'e. Telefonun 1 yıl daha garantisi var. Hayırlı olur inşallah.

Dedigime geldun yine. Kutusu faturası falan var dimi.
Birde telde çizik yoksa tamam ışte

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt