Telefon Önerileri

Paranız yetiyorsa note 4 alın evladım.. şu an piyasadaki en iyi telefon o..

Ama zırt pırt telefon değiştirilip israf yapılmasına karşıyım.. telefonunuz yeniyse oturun oturduğunuz yerde.. :) bi 3-5 sene kullanın para verdiğiniz malı..
Edge denedin mi?

Edge aklıma 2 sebepten dolayı yatmıyor..

1- camın kıvrıldığı taraf sert bir zemine düşerse çatlama ihtimali daha fazla..
2- tasarıma uydurmak için Android’in biraz değiştirilmesi ve bazı özelliklerin farklı çalışması hoşuma gitmiyor.. yana kıvrılan ekranın şekil dışında aslında önemli bir işlevi yok..

Samsung nokia gibi telefonun içinden çok şekline takılmaya başlarsa sonu da nokia gibi olur..

Bana yana kıvrılan ekranla değil, mesela projeksiyon cihazı özelliği ile gelsin..

iphone 5s aldım 14 ay önce, tık demedi daha sanırım bi 14 ay daha telefon almayı asla düşünmem

Androidin gözünü seveyim. S3 telefonumda bile Android L5 kullanıyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Şimdi de note 4 düşünmeye başladım note 4 le g3 arasında gidip geliyorum aralarında fiyat farkı var fikir ve görüşlerinizi alabilirim

Root olmasa kimse android kullanmaz bence. S3'in orjınal sürüm ile ne kadar yavaşladığını sende biliyorsundur.
Her işletim sistemi, bu Android' de olsa İos' da olsa güncelleme aldıkça telefonu şişiriyor. Androidle alakası yok bence.

Ayrıca Android' de güncelleme geldiğinde telefon yavaşlarsa eski sürümlere dönebiliyorsun. İos ya da Windows' da bu var mı bilmiyorum. Ben telefon alırken mesela tipine ya da markasına ilk planda bakmam. Önce yazılımına sonra diğerlerine bakarım. Android daha mantıklı bence.

GT-I9300 Tapatalk

Root olmasa kimse android kullanmaz bence. S3'in orjınal sürüm ile ne kadar yavaşladığını sende biliyorsundur.
Androidi samsung tekelinde değerlendirmekten vazgeçin artık. Yağ gibi akan Android telefonlar var. Android=Samsung değildir. Android=Nexus tur.

Geri
Üst Alt