- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
Oneplus One müthiş bi alet, telefon arayan varsa tavsiye edilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
G3 çıkalı çok oldu nasıl yeniSamsung S3 kullanıyorum telefonumda şu zamana kadar herhangi bi sıkıntı olmadı.Ancak kullandığım diğer samsung ürünlerde servis problemi yaşadım ve sürekli cihazlarda "kullanıcı hatası" cevabı veriyorlar.hem yeni samsung modellerinin eskilerine göre pek değişiklik yok ve yeni modellerin cazibesi bana göre kalmadığından dolayı telefonumu değiştirirsem eğer LG G3, HTC M8 veya Z2-Z3 düşünüyorum.Samsung almayı düşünmüyorum bu saatten sonra markadan soğudum çok.Çevremdekilerde LG G2 kullananlar var inceleme fırsatı buldum ve çok memnunlar bu yüzden LG almayı düşünüyorum.G4'ü çıkarsalar bari de G3'ün fiyatı düşseYeni çıktı gerçi G3 ama olsun umut fakirin ekmeği
![]()
General mobile discovery alın 550 TL ye kral gibi telefon.

2 ay sonda şarj yuvası sıkıntısından dolayı servise gönderin sizden 50 tl para istesinler
Aynen kral gibi telefonmuş cidden.
Ekranda bulunan 5 adet(ve gün geçtikçe artan) ışık süzmeleri ve bataryasının artık az gitmesinden dolayı servise verdim.
Bana şarj girişini koparmışsın 50 Tl çık dediler.
Söyledim ben memnunum şarjda ediyorum rahat ekranımı ve bataryamı değişin dedim. 10 gün sonra tekrar ücreti ödeyin dediler.
İstemiyorum gönderme sebebim belli dediğimde ilk önce garanti dışı kalan yerler tamir olurmuş. Dedim yapacağınız işe böyle bişey yok. Telefonu göndermişler yapmadan.
Yakın zamanda tekrar göndereceğim yapmadıklarında dava açıcam telefonu kullanır 1 sene sonra parayı alırım mis.
Arkadaşlar bende Asus Zenfone 5 ve 6 arasında kaldım nasıldır tavsiye eder misiniz?
Akıllı telefonlarla pek aram yok. Maksimum 700 800 liralık bir şey bakıyordum, fiyat performans olarak bir çok arkadaşım Zenfone 5 ve ya 6'yı önerdi sizler ne düşünüyorsunuz?
Sağol. Küçük kardeşime almayı düşünüyorum bunu, ilk telefon olarak yeterli olur bence. Whatsapp, internet, oyunlar falan yeter de artar ona.
6 ay oldu.3-4 ay oldu cikali yeni sayilir
Arkadaşlar bende Asus Zenfone 5 ve 6 arasında kaldım nasıldır tavsiye eder misiniz?
Akıllı telefonlarla pek aram yok. Maksimum 700 800 liralık bir şey bakıyordum, fiyat performans olarak bir çok arkadaşım Zenfone 5 ve ya 6'yı önerdi sizler ne düşünüyorsunuz?
Nakiti olan İphone 6 alsın %10 zam yapacaklar, altın niyetine satılır.
HTC desire 816 nasıl sence?
S4 alın bence kafanız karışıksa, her türlü gider...