Telefon Önerileri

Oneplus One müthiş bi alet, telefon arayan varsa tavsiye edilir.

Samsung S3 kullanıyorum telefonumda şu zamana kadar herhangi bi sıkıntı olmadı.Ancak kullandığım diğer samsung ürünlerde servis problemi yaşadım ve sürekli cihazlarda "kullanıcı hatası" cevabı veriyorlar.hem yeni samsung modellerinin eskilerine göre pek değişiklik yok ve yeni modellerin cazibesi bana göre kalmadığından dolayı telefonumu değiştirirsem eğer LG G3, HTC M8 veya Z2-Z3 düşünüyorum.Samsung almayı düşünmüyorum bu saatten sonra markadan soğudum çok.Çevremdekilerde LG G2 kullananlar var inceleme fırsatı buldum ve çok memnunlar bu yüzden LG almayı düşünüyorum.G4'ü çıkarsalar bari de G3'ün fiyatı düşse :) Yeni çıktı gerçi G3 ama olsun umut fakirin ekmeği :)
G3 çıkalı çok oldu nasıl yeni

TTnet Samsung S5 Mini veriyor. Ayda 58 TL faturaya taksitli.
Bir diğer telefon Casper VIA8C . Ayda 46 TL faturaya taksitli.

Ancak ben tam S5 mini alıyordum son imza anında vazgeçtim. TTnet taahhütüm Mayıs ayında bitiyormuş. Düşündüm ki Mayıs ayından sonra ipler benim elimde olacak. İstediğim net üyeliğine geçebileceğim.
Ama telefonu alsaydım mecburen 2 yıl daha uzayacaktı taahhüt.

Bu arada piyasada 1100-1200 TL civarında ortalama satış fiyatı olan S5 mini TTnet'in bu kampanyasında 58x24=1392 TL ye yaklaşık 1400 TL ye geliyor.

General mobile discovery alın 550 TL ye kral gibi telefon.

2 ay sonda şarj yuvası sıkıntısından dolayı servise gönderin sizden 50 tl para istesinler :hat:
Aynen kral gibi telefonmuş cidden.

Ekranda bulunan 5 adet(ve gün geçtikçe artan) ışık süzmeleri ve bataryasının artık az gitmesinden dolayı servise verdim.
Bana şarj girişini koparmışsın 50 Tl çık dediler.

Söyledim ben memnunum şarjda ediyorum rahat ekranımı ve bataryamı değişin dedim. 10 gün sonra tekrar ücreti ödeyin dediler.

İstemiyorum gönderme sebebim belli dediğimde ilk önce garanti dışı kalan yerler tamir olurmuş. Dedim yapacağınız işe böyle bişey yok. Telefonu göndermişler yapmadan.

Yakın zamanda tekrar göndereceğim yapmadıklarında dava açıcam telefonu kullanır 1 sene sonra parayı alırım mis.

2 ay sonda şarj yuvası sıkıntısından dolayı servise gönderin sizden 50 tl para istesinler :hat:
Aynen kral gibi telefonmuş cidden.

Ekranda bulunan 5 adet(ve gün geçtikçe artan) ışık süzmeleri ve bataryasının artık az gitmesinden dolayı servise verdim.
Bana şarj girişini koparmışsın 50 Tl çık dediler.

Söyledim ben memnunum şarjda ediyorum rahat ekranımı ve bataryamı değişin dedim. 10 gün sonra tekrar ücreti ödeyin dediler.

İstemiyorum gönderme sebebim belli dediğimde ilk önce garanti dışı kalan yerler tamir olurmuş. Dedim yapacağınız işe böyle bişey yok. Telefonu göndermişler yapmadan.

Yakın zamanda tekrar göndereceğim yapmadıklarında dava açıcam telefonu kullanır 1 sene sonra parayı alırım mis.

vallaha ben yeğene aldım 2013 kasım'da canavar gibi çalışıyormuş tek bir problemi yok ama benim s3 3-4 ayda bir bozuluyordu!!

Arkadaşlar bende Asus Zenfone 5 ve 6 arasında kaldım nasıldır tavsiye eder misiniz?
Akıllı telefonlarla pek aram yok. Maksimum 700 800 liralık bir şey bakıyordum, fiyat performans olarak bir çok arkadaşım Zenfone 5 ve ya 6'yı önerdi sizler ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar bende Asus Zenfone 5 ve 6 arasında kaldım nasıldır tavsiye eder misiniz?
Akıllı telefonlarla pek aram yok. Maksimum 700 800 liralık bir şey bakıyordum, fiyat performans olarak bir çok arkadaşım Zenfone 5 ve ya 6'yı önerdi sizler ne düşünüyorsunuz?

800 tl ye kadar bakıyorsan asus zenfone veya general mobile discovery 2 iyidir.

Zenfone 5'in bataryası iyi değil diyorlar.
Zenfone 5 2110mah , zenfone 6 3300mah.
Birde Zenfone 6 çok büyük.Görmeden almanı önermem.

Nakiti olan İphone 6 alsın %10 zam yapacaklar, altın niyetine satılır.

Sony Xperia Z alınır mı? Fiyatı 1.145 TL Bimeks'de.

S4 alın bence kafanız karışıksa, her türlü gider...

S4 S3'le birlikte en çok arıza yapan telefonların başında gelir.

Telefon cepteyken kapanmalar, şarjı 10 dakikada bitmesi vesaire vesaire....

Ben almayın derim.
Demir gibi M7 var yada parası olan Z3 alsın.

BlueTapa

Geri
Üst Alt