Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar kamerası olmayan ama internete girebilen telefon arıyorum bildiğiniz model yada satan birisi var mı?
Okulda sıkıntı olmaması lazım Caner. Kaldırdılar artık kameralı telefon yasağını.![]()
yok abi akademi yeniden düzenlemeye gitti bu hafta başından itibaren tekrar yasaklandı kameralı tel, laptop vs
Gerçi bende 2. sınıfın 2. döneminde Iphone 5S aldım ama serbest diye biliyordum. Akademinin canı cehenneme.Bu arada senin için yapabileceğim bişey varsa numaramı biliyosun. Her türlü.
![]()
tamamdır abi eyvallah
Üst devreyle çok atışma. Görmüşsündür zaten de, ne olursa s.ktir et gitsin. Takma, ipleme, kendini ezdirme.![]()
sorun yaşamam değil miDirek LG tarafindan gelmesede teli rootlayip güncel bir custom Rom yüklersin.
Akrabada vardı bunun aynısı. Memnundu, bende bir kere kullandım hoşuma gitti.
HTC'nin tasarımına hayranım zaten. Fiyatı da fena değil. Almaya yakınım.
Bütçe önemli değil. Ama bir telefona da çok para bağlamak istemiyorum. En fazla 1.200-1.300 falan veririm işte.Aynen katılıyorum, bende 6p ile One M8 arasında kalmıştım. Bütçen ne kadar? Yardımcı olabilirim.