Telefon Önerileri

arkadaşlar kamerası olmayan ama internete girebilen telefon arıyorum bildiğiniz model yada satan birisi var mı?

yok abi akademi yeniden düzenlemeye gitti bu hafta başından itibaren tekrar yasaklandı kameralı tel, laptop vs

Gerçi bende 2. sınıfın 2. döneminde Iphone 5S aldım ama serbest diye biliyordum. Akademinin canı cehenneme. :) Bu arada senin için yapabileceğim bişey varsa numaramı biliyosun. Her türlü. :)

arkadaşlar lg g2ye 2016dan sonra güncelleme gelmeyecek dedi telefondan iyi anlayan bir arkadaş. bu konuda bilginiz var mı ben telefonu yeni aldım bu detayı bilmiyordum

Direk LG tarafindan gelmesede teli rootlayip güncel bir custom Rom yüklersin.

Son 3 yıldır LG kullanıyordum ancak bir karar değişikliği ile 2 hafta önce iPhone 6P'a geçtim. Şuanlık çok memnunum, hiçbir sıkıntı yok. Sadece istediğim gibi kapak bulamadım ama onuda reklam vermek gibi olmasın, facebook'taki FEART sayfasından kapak sipariş ettim. Sizde bakın bir, Galatasaray ile çok güzel çalışmalar var bunun gibi;

YCoMMua.png

Son düzenleme:
Snapdragon 810 bunu bekleyin şimdi telefon alırsanız pişman olursunuz. Bir kaç ay daha sabredin.

Lumia 535 nasıl? 119€ ya satıyorlar.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt