Telefon Önerileri

Samsung çok seviliyor da, çevremde kim kullandıysa Samsung servisine sıkça uğramak zorunda kaldı, hele ben!...Aynı problem için 8-9 kez gittim, çoğu defa güncelleyip elime tutuşturdular, bir kez ekran sensörünü değiştirdiler filan...''Aynı arıza tekerrür ediyorsa iade almanız gerekiyor diye biliyorum, ille tüketici mahkemesine mi gideyim?'' diye çıkıştım en sonunda, yine tınmadılar; iş güç olmayacak da uğraşacaksın bunlarla...Artık garantisi de bitti, tabi arızası bitmedi, yeni bir telefon alacağım...

İphone dan şikayet eden görmedim tanıdıklarım arasında, HTC kullananlar da memnun, LG yi de deneyebilirim...Samsung tercih edersem bile, bir halta yaramayan ''Samsung Türkiye garantisi'' için 300-500 TL fazladan para vermeyi enayilik sayarım kendi adıma, ithalatçı garantisi de bundan kötü olmaz sanırım!...

Ocak gelsin de Huawei Mate 7 alayım. İyi telefon diyorlar.

Beyler padişahımız yeni vergi getirecekmiş, telefon fiyatları ne kadar oynar?

General mobile discovery alın 550 TL ye kral gibi telefon.

Samsung S3 kullanıyorum telefonumda şu zamana kadar herhangi bi sıkıntı olmadı.Ancak kullandığım diğer samsung ürünlerde servis problemi yaşadım ve sürekli cihazlarda "kullanıcı hatası" cevabı veriyorlar.hem yeni samsung modellerinin eskilerine göre pek değişiklik yok ve yeni modellerin cazibesi bana göre kalmadığından dolayı telefonumu değiştirirsem eğer LG G3, HTC M8 veya Z2-Z3 düşünüyorum.Samsung almayı düşünmüyorum bu saatten sonra markadan soğudum çok.Çevremdekilerde LG G2 kullananlar var inceleme fırsatı buldum ve çok memnunlar bu yüzden LG almayı düşünüyorum.G4'ü çıkarsalar bari de G3'ün fiyatı düşse :) Yeni çıktı gerçi G3 ama olsun umut fakirin ekmeği :)

Samsung S3 kullanıyorum telefonumda şu zamana kadar herhangi bi sıkıntı olmadı.Ancak kullandığım diğer samsung ürünlerde servis problemi yaşadım ve sürekli cihazlarda "kullanıcı hatası" cevabı veriyorlar.hem yeni samsung modellerinin eskilerine göre pek değişiklik yok ve yeni modellerin cazibesi bana göre kalmadığından dolayı telefonumu değiştirirsem eğer LG G3, HTC M8 veya Z2-Z3 düşünüyorum.Samsung almayı düşünmüyorum bu saatten sonra markadan soğudum çok.Çevremdekilerde LG G2 kullananlar var inceleme fırsatı buldum ve çok memnunlar bu yüzden LG almayı düşünüyorum.G4'ü çıkarsalar bari de G3'ün fiyatı düşse :) Yeni çıktı gerçi G3 ama olsun umut fakirin ekmeği :)

WP alin WP

Geri
Üst Alt