- 15 Eylül 2009
- 65.575
- 11.903
- 3.163
Lumia 535 nasıl? 119€ ya satıyorlar.
I am the one who knocks!
https://www.youtube.com/watch?v=ZtrEzZgoK2Y
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lumia 535 nasıl? 119€ ya satıyorlar.
I am the one who knocks!
Bütçe önemli değil. Ama bir telefona da çok para bağlamak istemiyorum. En fazla 1.200-1.300 falan veririm işte.
iPhone'dan androide niye geçiyorsun kardeşim 5S falan alsana.İlla ki android alacaksan LG G2 veya G3 al ama.Bütçe önemli değil. Ama bir telefona da çok para bağlamak istemiyorum. En fazla 1.200-1.300 falan veririm işte.
O avatar ne birader
Puhahah avatara bakbunu sana sormak lazim
+200 lira bekliyorum ben yüksek fiyatlılar için.Mesela sıfır 5S 1800 liraysa 2000 olur yeniden.Beyler padişahımız yeni vergi getirecekmiş, telefon fiyatları ne kadar oynar?
iPhone'dan androide niye geçiyorsun kardeşim 5S falan alsana.İlla ki android alacaksan LG G2 veya G3 al ama.
G2 iyidir. Güzel avatarlı kardeşimiz Necati Şen'de kullanıyor ona sorabilirsinYere düştü arkasında bir kısmı çatladı. Moralim bozuldu. Yeni birşeyler arıyorum, ne bileyim![]()
G2 iyidir. Güzel avatarlı kardeşimiz @Necati Şen'de kullanıyor ona sorabilirsin
Samsung S3 kullanıyorum telefonumda şu zamana kadar herhangi bi sıkıntı olmadı.Ancak kullandığım diğer samsung ürünlerde servis problemi yaşadım ve sürekli cihazlarda "kullanıcı hatası" cevabı veriyorlar.hem yeni samsung modellerinin eskilerine göre pek değişiklik yok ve yeni modellerin cazibesi bana göre kalmadığından dolayı telefonumu değiştirirsem eğer LG G3, HTC M8 veya Z2-Z3 düşünüyorum.Samsung almayı düşünmüyorum bu saatten sonra markadan soğudum çok.Çevremdekilerde LG G2 kullananlar var inceleme fırsatı buldum ve çok memnunlar bu yüzden LG almayı düşünüyorum.G4'ü çıkarsalar bari de G3'ün fiyatı düşseYeni çıktı gerçi G3 ama olsun umut fakirin ekmeği
![]()
WP ne ola ki?WP alin WP
WP ne ola ki?