Telefon Önerileri

Simdi arkadaslar ciddi cevap verin

S3de whatsapp konusmalarimi S5 da bulunmuyor, sadece grup chatleri var, bu konusmalarimi nasil s5a getirebilirim?
Cok onemli konusmalar var, CIA felan sakasi yapmayin ama kendi ozelimdeki konusmalar yani.

Note 4 icin ayda 40 eurodan sözlesme yaptik, 1 euro ödüyoruz sadece telefon bedeli olarak. üstüne birde 100 euroluk samsung tableti bedava verdiler. o telefonu ve tableti almaya kalksan türkiye'de kac bin lira ödersiniz bilemem.

Note 4 icin ayda 40 eurodan sözlesme yaptik, 1 euro ödüyoruz sadece telefon bedeli olarak. üstüne birde 100 euroluk samsung tableti bedava verdiler. o telefonu ve tableti almaya kalksan türkiye'de kac bin lira ödersiniz bilemem.
Note 4 2400
Tablet dedigin 10.1 ise 1400 falandi galiba en son

3800 yani

Telefon bugün geldi. Telefonun pili büyük ve telefon hizli bence diger serilere göre mükemmel. Tablet olarak da bu geldi, Tab 3 7.0 Wifi. Bedava geldigi icin maliyetine göre bir hayli iyi, hizindan memmunum.

whiteTab3light_hero.jpeg

HTC ONE M8 e hasta kaldım. LG G3 SONY Z2 falan hepsini biraz denedim HTC ONE M8 tartışmasız en hızlısı en stabili geldi bana .
Malzeme kalitesinde de zaten çok önde.

ilk fırsatta alacağım

Asus Zen 6 al . arkana yaslan aç filmini sıcak bi kahve bide kollarında manita .. ımmm missss .

telefonun anasını ağlatıyorum bana mısın demiyor :D

214 uygulama + 24 film 720p + 12 oyun :))

5A1E6FF59B589779FD43C8628CBF5EE4.png

Android alacaksanız note 4 ya da bekleyin g 4 alın bütçenize göre

z3 compact al ben 1 aydır kullanıyorum şarz şıklık her konuda 4*4 lük telefon..incele derim

Telefon bugün geldi. Telefonun pili büyük ve telefon hizli bence diger serilere göre mükemmel. Tablet olarak da bu geldi, Tab 3 7.0 Wifi. Bedava geldigi icin maliyetine göre bir hayli iyi, hizindan memmunum.

whiteTab3light_hero.jpeg

O Tab sadece wifi ile çalışan 7 inchlik Tab. Türkiyede bile para etmez.
Telefon muazzam çok iyi bir tercih yapmışsın.

BlueTapa

Ne alacaksanız çabuk alın ekstra vergi gelmesi muhtemel.

Geri
Üst Alt