- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Yok artik. En iyi özelliklerinden biri bataryasi. 3000 mAh var.Batarya sorunu var G3' te.
GT-I9300 Tapatalk
Tüm gün elimden düsmezse 1 gün cook rahat yetiyor. Normal kullanimda 2 gün rahat götürüyor bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artik. En iyi özelliklerinden biri bataryasi. 3000 mAh var.Batarya sorunu var G3' te.
GT-I9300 Tapatalk
Kılıf şart, hatta ekran filmide. Ben çok faydasını gördüm.Ya kapakli kiliflardan almak gerekiyor. Bir de ceket cebinde tasiyorum genelde sorun olmuyor.
Note 4 2400Note 4 icin ayda 40 eurodan sözlesme yaptik, 1 euro ödüyoruz sadece telefon bedeli olarak. üstüne birde 100 euroluk samsung tableti bedava verdiler. o telefonu ve tableti almaya kalksan türkiye'de kac bin lira ödersiniz bilemem.
Note 4 icin ayda 40 eurodan sözlesme yaptik, 1 euro ödüyoruz sadece telefon bedeli olarak. üstüne birde 100 euroluk samsung tableti bedava verdiler. o telefonu ve tableti almaya kalksan türkiye'de kac bin lira ödersiniz bilemem.
Telefon bugün geldi. Telefonun pili büyük ve telefon hizli bence diger serilere göre mükemmel. Tablet olarak da bu geldi, Tab 3 7.0 Wifi. Bedava geldigi icin maliyetine göre bir hayli iyi, hizindan memmunum.
![]()
Xperia Z2 mi?
One M7 mi?
Z2 daha iyidir