Telefon Önerileri

yardımcı olacak var mı ?

bütçe maximum 1900

LG G3 32 GB
SONY XPERIA Z2 16 GB (SD girişi var)
IPHONE 5S 16 GB

bundan önceki telefonumu 5 yıl kullanmıştım yine beni uzun süre idare edebilecek bir telefon arıyorum hangisini tavsiye edersiniz ?

Ekran büyüklüğünü dert etmiyorsan 5s al, kullandığında kaliteyi göreceksin zaten. Vazgeçemeyeceğin bir telefon olacaktır. Çok uzun yıllar kullanırsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yardımcı olacak var mı ?

bütçe maximum 1900

LG G3 32 GB
SONY XPERIA Z2 16 GB (SD girişi var)
IPHONE 5S 16 GB

bundan önceki telefonumu 5 yıl kullanmıştım yine beni uzun süre idare edebilecek bir telefon arıyorum hangisini tavsiye edersiniz ?

Uzun yıllar kullanacaksanız Windows işletim sistemli telefonları incelemenizi öneririm.

evet ayrıca ikiside sanırım 4k video çekiyor ama 5 dk çekme süresi var sonra ısınıyor

lg g3 2k ekran olduğu için fazla ısınıyormuş doğru mu ?

lg g3 3000 mAh
z2 3200 mAh

şarj süresinde fazla bi farklılık olur mu ?
Öyle diyorlar ama güncelleme cikacakmis.
Birde sen nasıl kullanacaksin aksam sabah oyunmu oynayacaksin.?
Sakın iphone 5s alma çok pisman olursun en fazla iki sene gider.
Nexus 6 yokmu orda burda 550 euro ya satılmaya basladi.

Léo Güney;7309028[B' Alıntı:
]İphone u bir defa kaldır[/B] at Lg g3 ve z2 arasında bataryada, hafiflikte, cadence hizliliginda ,ekran kalitesinde ve büyüklüğünde lg g3 önde. Z2 sadece photo da önde 20 pixel ile ama büyük bir fark değil lg de çok güzel photolar çekiyor.

Düşünmeden ıphone 5s sonra keyfine bak

Htc m8 kullanıyorum müthiş bir tel.Düşünmeden al.Kasa kalitesi metal oldugu için diger tellerden hemen ayrılıyor zaten.

5s al 5 sene düşünme, lg falan boş

acele değilse zenfone2yi bekle alacaksanda m8 al lg g3 çok çabuk ısınıyor 5 dakika aspalth oynadım arkadaşın g3te hemen ısındı

Ekran büyüklüğünü dert etmiyorsan 5s al, kullandığında kaliteyi göreceksin zaten. Vazgeçemeyeceğin bir telefon olacaktır. Çok uzun yıllar kullanırsın.

Uzun yıllar kullanacaksanız Windows işletim sistemli telefonları incelemenizi öneririm.

haydaaaa :)

Herkes kullandığı tlf yazar benim hemen hemen hepsiyle tecrübem olduğu için 5s diyorum 6 mı 5s mi desen yine 5s derdim

Ben hepsini kullandım nexus 6 dışında suan benim için en iyisi note 4 dür piyasada sonra iphone 6 gelir sonra lg z3 gelir sonra g3 sonra htc one m8

Son düzenleme:
Piyasada z3'ün üstüne telefon yok... 5s'i şutladım Z3 aldım. Görüntü, çözünürlük, kamera, su geçirmezlik özelliği(deneyemedim yemedi :D) hadi hepsini geçtim PS kullananlar için bulunmaz nimet. Iphone güzel telefon memnundum ama her insanın da kırılma anı vardır; ki bir kaç hafta önce iphone tavsiye eden biri olarak gönül rahatlığıyla gidin Z2-Z3 serisi alın derim. Arada ciddi anlamda uçurum var.

Son düzenleme:
Piyasada z3'ün üstüne telefon yok... 5s'i şutladım Z3 aldım. Görüntü, çözünürlük, kamera, su geçirmezlik özelliği(deneyemedim yemedi :D) hadi hepsini geçtim PS kullananlar
Ben denedim havuzda bir kac kez çıkarıp batirdim resim çektim bişey olmadi :D

Deniyeceğim tabiki, şeytan dürtüyor ama daha oryante olamadım :D
Denemeden önce suya giren ve sonucunda bozulan telefon garanti kapsamı dâhilinde yapılmıyor bilmelisin.

Ayrıca su geçirmez özelliği çok ince bir slikon kaplamadan dolayı sağlanıyor. Bu slikon zarar görmüşse direkt su alır telefon.

GT-I9300 Tapatalk

Sony xperia z2 nasıl telefondur ? şarj süresi nasıldır ?
Süper ötesi bir şey. Şarj süresi çok iyi bir günü çok rahat çıkarıyor. Hatta 2.günün yarısına kadarda geliyor. Ben oyun oynamıyorum. Ama süreklı wifi, 3g,bluetooth açık oluyor.
Şöyle ilave yapayım bozulsa bir şey olsa eğerki satışta varsa gidip yine bunu alırım.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LG L80 Fiyatı | Hepsiburada

Fiyat performans olarak piyasada çok sağlam bir yerde arkadaşımda gördüm telefon harika kasma yapmıyor ekran s4 ünki kadar var sarjı rahat 2 gün gidiyor sadece kamerası kötü bi de Lg G3 te olan ekrana çift tıklamayla kapanıp açılma olayı bunda da var bu fiyat seviyesinde telefon arayanlara rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Geri
Üst Alt