Telefon Önerileri

ben aslında yanlış ifade ettim, kapak değil de ekran sol üstten ayrılıyormuş.sende öyle bir problem yok sanırım.bunu da usb şarja bağlayanlar var, onu demek istemiştim.

ha öyle bi sorun yaşamadım. abimde de aynı telefon var o da yaşamadı. kronik bi sorun olsa elbet kendini bi şekilde gevşeyerek ayrılmaya başlayarak gösterirdi diye düşünüyorum

samsung kullanmadım ama özellikleri itibariyle anne için yeterli bence.şarj konusu nasıldır, ondan bilen arkadaşlar bahsetsin.o da önemli bir kriter bence.

Annelere Nexus 5 tavsiye edilir.
Hem ucuz hem 3-4 sene gider.
Yengem instagram açıp bol bol yemek fotoları yükler.
Oh mis.

Note4

En az 2go ram 3000 mah batarya olsun kafanız rahat olsun.

Envoyé de mon Sony Z3

Eğer telefonunuzla idare edebiliyorsanız ve maddi durumunuz elverişliyse 2016 Eylül'de İphone 7 çıkar muhtemelen...

Son düzenleme:
samsung kullanmadım ama özellikleri itibariyle anne için yeterli bence.şarj konusu nasıldır, ondan bilen arkadaşlar bahsetsin.o da önemli bir kriter bence.

Şarj iyi diyorlar. Sadece ekrana göre çözünürlüğün az olduğunu söylüyorlar. Onun dışında klasik samsung problemleri varmış. Kasma, rehbere gel girme vs vs..

Kasiyor belli sure samsunun bu tarz telefonları büyük çile bence hız olarak düşünüyorsan uygun fiyat lumia diyorum halen

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuan kullandığı telefon Nokia 500. Çok da olmasa dizayn olarak Lumia'yı andırıyor. Bir değişiklik olsun diyip Samsung Grand Neo'yu alıcam akşama muhtemelen. Face, whatsapp dışında gereksiz pek birşey yüklemem zaten telefonuna. Ileride kasma vs olmaması için.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:

Kasiyor belli sure samsunun bu tarz telefonları büyük çile bence hız olarak düşünüyorsan uygun fiyat lumia diyorum halen

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Grand Neo'dan vazgeçtim. 600 TL'ye Samsung Galaxy J2 aldım valideye.

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j2-7357.php

arkadaslar kardesim icin telefon bakıyorum

600-700 tl arası ,aman aman bisey olmasına gerek yok donma kasma yapmasın yeterli,neler önerebilirsiniz?

Geri
Üst Alt