- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
G4 guzel telefon bende kullaniyorum en buyuk sikintim sarji erken bitiyor deri kapagin yokmu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iPhone 5S için, gold mu yoksa silver mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Var.G4 guzel telefon bende kullaniyorum en buyuk sikintim sarji erken bitiyor deri kapagin yokmu
Paralel ithalat. Alırken şüphelerim vardı ancak maşallah hiç sorun çıkmadı telefonda.Kaça aldın, paralel ithalât mı?
{taptap}
Var.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Hayırlı olsun.Paralel ithalat. Alırken şüphelerim vardı ancak maşallah hiç sorun çıkmadı telefonda.
1300'e aldım.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
3 sene sonra tekrar ios a geçtik doğum günüme iphone 6s Gold hediye etti kız arkadaşım. Alışmaya çalışıyorum satsam küser şimdi
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Kız arkadaşın kaç para baydı telefonuna.Öyle artık değiştiremem hediye sonuçta![]()
At penisi aradaki farkı söylesek bilmezsin bir de analiz yapmaya çalışıyor koyuk.İos candır.İphone işletim sistemi bile fark yaratıyor.Android bu gidişle çocuk oyuncağına döner.
Penisi paylaştın da mı farkı koy bakalım biliyor muyuz bilmiyor muyuz?At penisi aradaki farkı söylesek bilmezsin bir de analiz yapmaya çalışıyor koyuk.
Senin türkçe hocanı da seni de üst üste koyup şaapsınlar emi koduğum mongolu.Penisi paylaştın da mı farkı koy bakalım biliyor muyuz bilmiyor muyuz?
Hmm ingilizceye çevir bakalım anlayabilecek misin?Senin türkçe hocanı da seni de üst üste koyup şaapsınlar emi koduğum mongolu.
Olum senin beyin kanalların götüne bağlanıyor herhalde mal mal konuşuyorsun cümlelerinde mantık yok senden başka bu kadar mal adam olmadığı için de kimse anlamıyor seni. Demin ne dedim sanaHmm ingilizceye çevir bakalım anlayabilecek misin?