Telefon Önerileri

18 senedir kullaniyorum. hala calsiiyor. Tavsiye ederim

9db19f37584ef68fe4f03dbb3140727b.jpg

Arkadaşlar bu iphone da nasıl müzik indiriyoruz ya youtube den illa jailbreak filan mı gerek

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Arkadaşlar bu iphone da nasıl müzik indiriyoruz ya youtube den illa jailbreak filan mı gerek

App Store'dan 'Free Music' diye bir program indir. O şekilde yapabilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Screenshoot atarmisin 50 tane Program var o isimli. Gerçekten youtube den indiriyormu

Ilk çıkan lila renginde simgesi olanı indir. Youtube'dan video olarak indiriyor. MP3 indirme sitesinden indirirsen mp3 olarak indiriyor.

Ilk çıkan lila renginde simgesi olanı indir. Youtube'dan video olarak indiriyor. MP3 indirme sitesinden indirirsen mp3 olarak indiriyor.

İndiremedim valla mp3 olarak mecbur heralde pc den geçmek gerekiyor

İndiremedim valla mp3 olarak mecbur heralde pc den geçmek gerekiyor

Pc'den iTunes üzerinden atabilirsin ancak.

Bende olan free music programı şuan App Store'da yok. Bendeki bu,

v4g6G6.jpg

L3plMG.jpg

önümüzdeki haftalarda samsung galaxy s7 edge alacam renk konusunda kararsızım siyah mı silver mi? elimde iphone 6 var ama şu itunes zımbırtısı bıktırdı resmen.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

kullanan var mı s7 edge beni özellikle resim kalitesi cezbeti bugün kaç saat iphone 6 fotoları bilgisayara geçirecem diye uğraştım bilgisayarda ama daha kalitesiz görünüyordu fotolarda videolarda.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Samsung A3 telefonuma (2016) geçen hafta gelen yazılım güncellemesinden sonra klavyesi acayip yavaşladı, kasmaya başladı. Uygulama farketmeksizin klavyeyi nerede kullanırsam kullanayım 2 harf arasında neredeyse 2 saniye beklemem gerekiyor. Nette de bir çözüm bulamadım tam olarak. Var mı yardımcı olabilecek birisi?

Son düzenleme:
Samsung A3 telefonuma (2016) geçen hafta gelen yazılım güncellemesinden sonra klavyesi acayip yavaşladı, kasmaya başladı. Uygulama farketmeksizin klavyeyi nerede kullanırsam kullanayım 2 harf arasında neredeyse 2 saniye beklemem gerekiyor. Nette de bir çözüm bulamadım tam olarak. Var mı yardımcı olabilecek birisi?

Güncellemelerden sonra telefonu sıfırlamanızı öneririm.

Benim Z3'ümde bunu hep yapardım. Güncelleme geldiği zaman güncelleyip sıfırlardım telefonu. Şimdiki G4'ümde de yaptım.

Sende bir dene r'daş. :hat:

Geri
Üst Alt