Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.565
- 2.297
- 1.198
Tubemusic indirArkadaşlar bu iphone da nasıl müzik indiriyoruz ya youtube den illa jailbreak filan mı gerek
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tubemusic indirArkadaşlar bu iphone da nasıl müzik indiriyoruz ya youtube den illa jailbreak filan mı gerek
Beyler 3.5 senedir kullandığım HTC M8 artık miladını doldurdu. Yeni telefon bakıyorum. Androidlover olarak android telefonları araştırıyorum 1 haftadır.
Samsung Note 5 mi Samsung S6 Plus mı ? Birde telefonu n11.com dan alacağım. 2000 lira ithalat garantili 2.300 lira samsung türkiye garantili. 300 lira için bu garanti şeysine girmeye değer mi ?
Bu cihazı kullananlar veya fikir sahibi olanlar yorumlarsa sevinirim. Limitim 2.000 2.200 tl gibi birşey. Daha fazlasını bir telefona vermek saçma gelir.
Beyler 3.5 senedir kullandığım HTC M8 artık miladını doldurdu. Yeni telefon bakıyorum. Androidlover olarak android telefonları araştırıyorum 1 haftadır.
Samsung Note 5 mi Samsung S6 Plus mı ? Birde telefonu n11.com dan alacağım. 2000 lira ithalat garantili 2.300 lira samsung türkiye garantili. 300 lira için bu garanti şeysine girmeye değer mi ?
Bu cihazı kullananlar veya fikir sahibi olanlar yorumlarsa sevinirim. Limitim 2.000 2.200 tl gibi birşey. Daha fazlasını bir telefona vermek saçma gelir.
yerinde olsam samsung almazdım ...
şebeke konusunda sıkıntıları fazla.
lg al ..memnun kalacaksın .
G4 nasıl ?
İphone se almanı tavsiye ederim ...
Ben ios sisteminin kölesi olamam4s çıktığı ilk gün aldım ve telefon 1 senede perte bağladı güncellemelerden. HTC'yi 2000 lira gibi bi paraya alıp 3.5 sene hor kullanmama rağmen hala ayaktayım dese de pokemon go oynarken arka tarafı el yakarcasına ısındığı için tekrar bir android düşünüyorum
![]()
LG g5 hiç ama hiç tutulmadi fiyatı 410€ ya kadar düştü burda.
Muhteşem, şuan kullanıyorum.
Mutlaka almanı öneriyorum.