Telefon Önerileri

PlainFrontTelephone.jpg

Beyler 3.5 senedir kullandığım HTC M8 artık miladını doldurdu. Yeni telefon bakıyorum. Androidlover olarak android telefonları araştırıyorum 1 haftadır.

Samsung Note 5 mi Samsung S6 Plus mı ? Birde telefonu n11.com dan alacağım. 2000 lira ithalat garantili 2.300 lira samsung türkiye garantili. 300 lira için bu garanti şeysine girmeye değer mi ?

Bu cihazı kullananlar veya fikir sahibi olanlar yorumlarsa sevinirim. Limitim 2.000 2.200 tl gibi birşey. Daha fazlasını bir telefona vermek saçma gelir.

Beyler 3.5 senedir kullandığım HTC M8 artık miladını doldurdu. Yeni telefon bakıyorum. Androidlover olarak android telefonları araştırıyorum 1 haftadır.

Samsung Note 5 mi Samsung S6 Plus mı ? Birde telefonu n11.com dan alacağım. 2000 lira ithalat garantili 2.300 lira samsung türkiye garantili. 300 lira için bu garanti şeysine girmeye değer mi ?

Bu cihazı kullananlar veya fikir sahibi olanlar yorumlarsa sevinirim. Limitim 2.000 2.200 tl gibi birşey. Daha fazlasını bir telefona vermek saçma gelir.

yerinde olsam samsung almazdım ...
şebeke konusunda sıkıntıları fazla.
lg al ..memnun kalacaksın .

İphone se almanı tavsiye ederim ...

LG g5 hiç ama hiç tutulmadi fiyatı 410€ ya kadar düştü burda.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

İphone se almanı tavsiye ederim ...

Ben ios sisteminin kölesi olamam :) 4s çıktığı ilk gün aldım ve telefon 1 senede perte bağladı güncellemelerden. HTC'yi 2000 lira gibi bi paraya alıp 3.5 sene hor kullanmama rağmen hala ayaktayım dese de pokemon go oynarken arka tarafı el yakarcasına ısındığı için tekrar bir android düşünüyorum :)

Ben ios sisteminin kölesi olamam :) 4s çıktığı ilk gün aldım ve telefon 1 senede perte bağladı güncellemelerden. HTC'yi 2000 lira gibi bi paraya alıp 3.5 sene hor kullanmama rağmen hala ayaktayım dese de pokemon go oynarken arka tarafı el yakarcasına ısındığı için tekrar bir android düşünüyorum :)

O halde Samsung'dan uzak durun,Lg 'dende Sony yada Htc'lere yönelin derim.

bu akilli telefonlar baya sey diyorlar bunu asli var mi gencler

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

ben de mi alsam acaba bir tane

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Note 5 al düşünmeden.4 aydır kullanıyorum tel uçuyor.O kadar sıcak havalarda oyun oynadım gram ısınma yok.Kamerası efsane fotolar çekiyor.Samsung garantili al.Diğer garanti cırt.Başın ağrır bır sorun çıkarsa telde.

Güzel fiyatını bilmiyorum ama ben düz samsung s6 öneririm. S6 edge de kullandım iki haftada s7 de en çok hoşuma giden o oldu. Yoksa one plus 3 gibi bir telefon da alabilirsin. G5 in fiyatı düşmus olabilr ama taş gibi telefon bizim bura gibi g4 ile arasında 100-150€ gibi fark var ise g5 al hiç düşünmeden.

Bende iphone 6s var hemde 16go şaka gibi telefon 800€ Video çekerken korkuyorum bu kez doldumu diye içi acaba. Allahtan onedrive varda 30go bedava ona yüklüyorum herşeyi.Iphone iyi güzel hoş telefon,ama parası olana her iki senede bir Son çıkana geçebilecekler için iyi,jailbreak ile uğraşmadan parasını verip programını müziğini alana iyi.

Android gibisi yok iphone kafa yormayan basite kaçan adamın işi. Helede biraz Custom rom dan filan anlıyorsan en dandik telefonu bile hizlandirabiliyorsun en iyi verimi alabiliyorsun.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt