Telefon Önerileri

Z3 kullanıyordum, telefonu çok seviyordum tam aradığım tarz bir cihazdı. Tasarımı felan tam bana göreydi. Sonra kendi kendine ekranı bozuldu, ben de sattım. Aslında idareten 200-300 liraya ufak bir telefon alıp birkaç ay bekleyip iPhone 6S alacaktım ama dayanamadım, 2 gün sonra gittim G4 aldım.

G4 cidden kaliteli bir cihaz, isteklerimi karşılıyor ancak ne bileyim telefona ısınamadım. Kullanasım gelmiyor.

Bakacağım, şu an G4'ü satsam 1150 lira felan eder herhalde en fazla. Üstüne ekleyip ya Samsung, ya da iPhone alacağım.

Bütçene göre ya iPhone 6 ya da iPhone 6S al. Samsung'a hiç bulaşma. LG'de yaşadığın pişmanlığı yaşama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Note 7 3600 lira samsunga o para verilir mi be. Ama bi gerçek var ki baya kaliteli telefon olmuş

Note 5 kullanmadın ozaman.4 aydır kullanıyorum tel uçuyor.Gram takılma olmadı.1 saat oyun oynuyorum ısınmıyor bile.Tip olarak zaten iphone yi ezer.Note 7 den bahsetmiyorum bile şaheser bir tip yaptı Samsung.

4 ay hepsi kullanılıyor zaten. 1-1.5 senede hastalanıyor sonra ne kadar dayanırsa.

4 ay hepsi kullanılıyor zaten. 1-1.5 senede hastalanıyor sonra ne kadar dayanırsa.

Yoo ondan öncede Htc one m8 kullandım 2 yıl.Oda gram hata kusur vermedi.5 ay öncede babama verdim hala hatasız.Sen bence İyi telefon kullanmamışsın.Yoksa androidde sorun filan yok.

Samsung Note 7'leri geri aliyormus sarj ile mi sorun varmis.

Yoo ondan öncede Htc one m8 kullandım 2 yıl.Oda gram hata kusur vermedi.5 ay öncede babama verdim hala hatasız.Sen bence İyi telefon kullanmamışsın.Yoksa androidde sorun filan yok.

Kardeşim htc one m8 i kullandım ben 1.5 sene önce falan. Telefon direk ısınıyordu.

hala iphone kullanmayan var mı

Isınacak o kadar tabi.Tel bu.İphone ısınmıyormu sanıyorsun.Arkadaşım aldı İphone 6S Plus mennun kalmadı satacak şimdi.Telin ekranında çizgiler çıkmaya başladı.

Göndersin, direk yenisini gönderirler. Bu androidler ısındıkça elektronik ömrü kısaltıyor. Dikkat edersen 2 yıllık kullanımda falan kamera eskisi gibi değildir, istediğin kadar format at eskisi gibi değildir. Iphonelarda durum farklı, adamın işlemcisi ilk günden son güne kadar aynı performansında.

Göndersin, direk yenisini gönderirler. Bu androidler ısındıkça elektronik ömrü kısaltıyor. Dikkat edersen 2 yıllık kullanımda falan kamera eskisi gibi değildir, istediğin kadar format at eskisi gibi değildir. Iphonelarda durum farklı, adamın işlemcisi ilk günden son güne kadar aynı performansında.

Soğudu telden.Garantiden yenisini aldıgı gibi satacak.Note 7 alacak.Ama ısınmıyor filan gibi bi şey yok.15 dakka oyun oyna direk ısınıyor arkası.İphone konusunda da bilgilendiriyim seni.Mesela iphone 6 ya yeni güncelleme gelsin.Onu yapınca telde ağırlaşmalar meydana geliyor.İşlemcisi S kadar iyi olmadıgı için.Sana S almayı mecbur kılıyor.Şimdi 7 çıkacak.1 yıl sonra oda çöp olacak yeni güncellemeyle.Hatta bazı normal 6 kullanan arkadaşlarım tel ağırlaşmasın diye yeni güncellemeyi bile yapmadılar.

G.Kore için geçerliymiş.Birisi farklı şarj adaptörüyle teli şarj ederken patlamış.Ama yinede önlem amaçlı durdurulmuş satışlar.

Sadece bir kişide olmamış. 34 defa olmuş. Durdurulması normaldır. Note 4 gibi değişebileni koysalardı bedavaya yenisi verebilirlerdi. Kendi hataları. Tamiri de zaten çok zormuş.

Sadece bir kişide olmamış. 34 defa olmuş. Durdurulması normaldır. Note 4 gibi değişebileni koysalardı bedavaya yenisi verebilirlerdi. Kendi hataları. Tamiri de zaten çok zormuş.

Benim buldugum haberde farklı şarj cihazını kullanımından dolayı bu olay olmustur diye okudum.Yazılımsal sorun oldu diyenler var.Kore ye gönderilen tellerde çıkmış bu sorun.Bu problemle karşılanlar varsa eşşek gibi değiştirmek zorundalar.

Bazı yerlerde hala stokta varmış :) Emre Arslan

8af7b13a44735933582adb199b09ccde.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaş şu telefonu alali bir yıl olmadı 500 satamiyorum cildiriyorum 250€ zarar i var.

Allah belasını versin bu Apple in 16gb ne la

0d2a7092d66a46871ae4b05d6c86bee6.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Çakma telefonunu mu satıyon sen hayırdır.

Hayatında ilk kez Apple markalı bir telefon almışsın gelmiş burda bize artistlik mi yapıyorsun yasin.

Iphone 7 alacağım istersen sana Yollayım 6s i ucuz yollu, Babayin aldığı bmw 316 da Spotify dan açarsın dıps dıps bass mixleri dinlersin.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt